Yavuz Sonat Güzel

Yavuz Sonat Güzel

Son dakika Yavuz Sonat Güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yavuz Sonat Güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yavuz Sonat Güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavuz Sonat Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavuz sonat güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 yavuz sonat güzel haberi bulunmuştur. Tüm yavuz sonat güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komandolardan PKK'ya üst düzey darbe! Başlarına ödül konan 5 terörist öldürüldü
Komandolardan PKK'ya üst düzey darbe! Başlarına ödül konan 5 terörist öldürüldü Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonları kapsamında, Tunceli-Ovacık ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutalığına bağlı Jandarma Komando ve JÖH birliklerince gerçekleştirilen operasyonda 1’i teslim olmak üzere toplam 9 teröristten; 3’ünün turuncu, 2’sinin ise gri kategoride olduğu açıklandı.
5.12.2021 Gündem
Terör örgütüne darbe üstüne darbe: 9 terörist öldürüldü
Terör örgütüne darbe üstüne darbe: 9 terörist öldürüldü Diyarbakır’da 2, Hakkari’de 4, Tunceli’de 1, Irak Gara'da 2 olmak üzere toplam 9 terörist etkisiz hale getirildi.
25.06.2019 Gündem
Turuncu  ve gri kategorideki 4 terörist öldürüldü!
Turuncu ve gri kategorideki 4 terörist öldürüldü! İç güvenlik operasyonlarında Tunceli’de son iki günde 1’i Turuncu , 3’ü Gri kategoride olmak üzere toplam 4 terörist etkisiz hale getirildi.
24.06.2019 Gündem
Tunceli'de 3 terörist etkisiz hale getirildi
Tunceli'de 3 terörist etkisiz hale getirildi Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca dün başlatılan operasyonda 3 terörist daha etkisiz hale getirildi.
23.06.2019 Gündem
Binbaşı Sonat'ı şehit etmişti! Mağarada cesedi bulundu
Binbaşı Sonat'ı şehit etmişti! Mağarada cesedi bulundu Ölü olarak bir mağarada bulunan teröristin, İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar Listesi'nde gri kategoride bulunan, 2015'te Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in ve 2016'da 3 askerin şehit edilmesi olaylarına katılan "Ferhat" kod adlı Ertan Erol olduğu tespit edildi.
25.05.2019 Gündem
PKK'ya yaz darbesi
PKK'ya yaz darbesi Türkiye'nin barış, huzur ve güvenliğini bozmak için sivilleri, çocukları ve bebekleri dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik haziran, temmuz ve ağustosu kapsayan 3 ayda yurt içi ve dışında düzenlenen operasyonlarda 760 terörist etkisiz hale getirildi.
11.09.2018 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Elebaşları tek tek...
Terör örgütüne ağır darbe! Elebaşları tek tek... PKK'ya son dönemde darbe üstüne darbe vuruldu. Özellikle kırmızı, turuncu, yeşil ve gri listede aranan sözde elebaşlarının tek tek öldürülmesi, örgütün dağılmasını hızlandırdı. Karadeniz, Tunceli ve Erzurum grupları çökertildi. Sadece haziran, temmuz ve ağustos aylarında 790 PKK’lı etkisiz hale getirildi.
28.08.2018 Gündem
Binbaşının kanı yerde kalmadı
Binbaşının kanı yerde kalmadı Tunceli’de 2 Haziran tarihinde düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 7 PKK’lı teröristin cesetlerinde yapılan DNA incelemesinde, 3 yıl önce Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’i şehit eden Deniz Düzgün’ün de aralarında bulunduğu ortaya çıktı.
1.08.2018 Gündem
Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'i şehit eden terörist etkisiz hale  getirildi
Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'i şehit eden terörist etkisiz hale getirildi Tunceli'de etkisiz hale getirilen 7 teröristten birinin Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in şehit eden terörist olduğu bildirildi.
1.08.2018 Gündem
Gri listedeki terörist öldürüldü
Gri listedeki terörist öldürüldü Tunceli’de güvenlik güçlerine saldırı amacıyla hazırlanan EYP'nin, atılan top atışları sonucu patlatılması nedeniyle gri listede aranan ve Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat'ın şehit edilmesi olayının faili olduğu belirlenen Ferhat Dersim kod adlı Ertan Erol isimli terörist etkisiz hale getirildi.
13.06.2018 Gündem
TSK: “12 terörist etkisiz hale getirildi”
TSK: “12 terörist etkisiz hale getirildi” TSK'dan yapılan açıklamada; “Yasa dışı yollarla Suriye’den Türkiye’ye girmeye çalışan DEAŞ mensubu 1 terörist yakalandı” denildi
29.09.2021 Gündem
Operasyon başladı! 400 terörist abluka altında
Operasyon başladı! 400 terörist abluka altında TSK, son 6 ay içerisinde PKK'ya ağır kayıplar verdirirken Tunceli'de dev operasyon için düşmeye bastı. Mehmetçiğin hedefinde bu kez 400 PKK'lı var. TSK'dan yapılan açıklamada Kamışlı'dan kaçan bir PKK'lının Mardin'de teslim olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Soylu: Ana muhalefet terör örgütüne can suyu veriyor
Süleyman Soylu: Ana muhalefet terör örgütüne can suyu veriyor İçişleri Bakanı Soylu, Kılıçdaroğlu'na seslenerek, 'Türkiye'deki bitmek üzere olan bir terör örgütüne siyasi istikrarsızlık üzerinden yeniden bir can suyu verme kabiliyetini ortaya koyuyorsunuz.' dedi
29.09.2021 Gündem
TSK: Tunceli’de 14 terörist etkisiz hale getirildi
TSK: Tunceli’de 14 terörist etkisiz hale getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın bölge sorumlusu 'ihbar' ile öldürüldü
PKK'nın bölge sorumlusu 'ihbar' ile öldürüldü İhbarla yeri tespit edilen ilk isim, PKK’nın sözde 'Tunceli sorumlusu' Celal Candemir oldu.
29.09.2021 Gündem
Gri liste bir eksildi!
Gri liste bir eksildi! İçişleri Bakanlığı’nın aranan ödüllü teröristler listesinde 213. sırada bulunan PKK’nın Dersim Saha Sorumlusu ‘Şiyar’ kod adlı Celal Candemir, çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi...
29.09.2021 Gündem
PKK'nın Dersim sorumlusu öldürüldü
PKK'nın Dersim sorumlusu öldürüldü Terör örgütü PKK'nın sözde "Dersim Saha Doğu Karargahı" sorumlusu "Şiyar" kod adlı Celal Candemir düzenlenen operasyonda öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın 'Dersim' sorumlusu öldürüldü
PKK'nın 'Dersim' sorumlusu öldürüldü Terör örgütü PKK'nın sözde "Dersim Saha Doğu Karargahı" sorumlusu "Şiyar" kod adlı Celal Candemir düzenlenen operasyonda öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Tunceli'deki büyük operasyon sona erdi
Tunceli'deki büyük operasyon sona erdi Tunceli'de, Erzincan Karayolu'nun geçtiği Pülümür Vadisi'nde 15 Ekim'de başlatılan 'Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel' Operasyonu, dün sona erdi...
29.09.2021 Gündem
3 terörist öldürüldü
3 terörist öldürüldü Tunceli Valiliği, kentteki operasyonlarda 3 teröristin öldürüldüğünü ve çok sayıda patlayıcının imha edildiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Hendek kapatırken PKK ateşi: 1 polis şehit
Hendek kapatırken PKK ateşi: 1 polis şehit Şırnak’ın kent merkezindeki Yeni Mahalle’de terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılması sırasında teröristlerin açtığı ateş sonucu 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.
29.09.2021 Gündem
PKK'lıların sırt çantasından bakın ne çıktı
PKK'lıların sırt çantasından bakın ne çıktı TUNCELİ'de Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından yoğun ateş altında kalarak kaçan PKK'lıların bıraktığı bir sırt çantasında örgütün şifreli eylem planları ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
‘Artık onun gibisi gelmez’
‘Artık onun gibisi gelmez’ Tunceli’ye bağlı Demirkapı Köyü mevkiinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı düzenlenen operasyonda şehit olan Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel’in kara haberi 2009-2011 yıllarında görev yaptığı Kars’ın Kağızman ilçesini de yasa boğdu...
29.09.2021 Gündem
Silah arkadaşları binbaşının şehit olduğu anı anlattı
Silah arkadaşları binbaşının şehit olduğu anı anlattı Sözcü'den Saygı Öztürk, Binbaşı Yavuz Sonat Güzel'in şehit olduğu anlara ilişkin silah arkadaşlarının anlattıklarını yazdı...
29.09.2021 Gündem
Aşiretleri barıştırmıştı
Aşiretleri barıştırmıştı Şehid Binbaşı Yavuz Sonat Güzel dün son yolculuğuna uğurlandı. Annesi “Kimse için kötü düşünmezdi” diyerek gözyaşı döktü. Binbaşı Güzel’in Kars’ta görev yaparken kan davalı aşiretler arasında barış elçiliği yaptığı ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Sonat Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavuz sonat güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.