Yaş Çay

Yaş Çay

Son dakika yaş çay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaş çay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaş çay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaş Çay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaş çay gelişmeleri de dahil olmak üzere 856 yaş çay haberi bulunmuştur. Tüm yaş çay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak?
Mazot gübre desteği sorgulama 2024! Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek 2024, hesaplara yattı mı, mazot gübre desteği ne kadar olacak? Şubat 2024 Mazot ve gübre desteği ödemelerinin yatıp yatmadığına dair detayları sorgulanmaya başlandı. Çiftçilere ödenen destekler arasında yer alan mazot ve gübre ödemeleri takvimi destekten yararlanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, mazot ve gübre desteği yattı mı, E devlet mazot gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte Ziraat Bankası mazot gübre desteği Şubat 2024…
8.02.2024 Ekonomi
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak Binlerce kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çiftçilere yapılacak tarımsal desteklerle ilgili tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buğday, arpa, çavdar, tritikale ve yulaf için dekar başına 149 TL mazot ve gübre desteği ödenecek.
26.11.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Üreticilerimizin hesaplarına yarın aktarıyoruz
Bakan Yumaklı: Üreticilerimizin hesaplarına yarın aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "ÇAYKUR aracılığıyla, 157 bin ton yaş çay alımı karşılığı 1 milyar 763 milyon TL ödemeyi çay üreticilerimizin hesaplarına 31 Ekim Salı (yarın) günü aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." açıklamasını yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
Karadeniz'in 'Yeşil altını'nda ikinci sürgün sezonu açıldı! 'Z kuşağı', çay tarımından uzak
Karadeniz'in 'Yeşil altını'nda ikinci sürgün sezonu açıldı! 'Z kuşağı', çay tarımından uzak Doğu Karadeniz'de, 830 bin dekar alanda üretici ailelerin yaptığı yaş çay tarımında 2'nci sürgün sezonu açıldı, olgunlaşan ürünlerin hasadına başladı. Ziraatçi uzmanlar, 'üretecinin kendi çayını kendi toplasın' çağrısında bulunurken, üreticiler ise gençlerin bahçeye girip hasada yardımcı olmamasından yakındı. Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, "Bölgede yeterli işçi olmayışı, gençlerin de aile tarımına katkı sağlamaması, hasadı oldukça zorlaştırıyor. Gençlerimiz, çay tarımından çok uzak" dedi.
13.07.2023 Yaşam
Bakan Yumaklı: 3,4 milyar TL ödemeyi çiftçilerin hesabına aktarıyoruz
Bakan Yumaklı: 3,4 milyar TL ödemeyi çiftçilerin hesabına aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesabına toplam 3 milyar 445 milyon 874 bin TL destek ödemesi yatırılmaya başlandığını açıkladı.
23.06.2023 Ekonomi
ÇAYKUR’dan kuru çaya yüzde 43 zam
ÇAYKUR’dan kuru çaya yüzde 43 zam ÇAYKUR, artan yaş çay parası ve buna bağlı maliyetler nedeniyle kuru çaya yüzde 43 zam yaptı.
8.06.2023 Ekonomi
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası çiftçilere de müjde verdi. Erdoğan, TMO 2023 buğday ve arpa alım fiyatlarını belirlediklerini açıkladı.
6.06.2023 Ekonomi
Yabancı iş insanlarına ayçiçek yağı üzerinden tuzak! Akılalmaz dolandırıcılığın detayları ortaya çıktı
Yabancı iş insanlarına ayçiçek yağı üzerinden tuzak! Akılalmaz dolandırıcılığın detayları ortaya çıktı Adana'da hayali ayçiçeği yağı satışı yaparak Fransız ve Arap iş adamlarını 150 milyon lira dolandırdığı öne sürülen çeteyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Çete liderinin iş adamlarını kandırmak için bir fabrika açtığı, oğlunun ise sosyal medya üzerinden fabrikadan görüntüler paylaşarak 200 liralık yağı 100 liraya sattıkları yönünde ilan verdiği öğrenildi.
3.05.2023 Yaşam
Yaş çay alım fiyatı 2023 ne kadar oldu? Yaş çay alımı ne zaman başlayacak?
Yaş çay alım fiyatı 2023 ne kadar oldu? Yaş çay alımı ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaş çay alım fiyatına yönelik de açıklama yaptı. Peki, Yaş çay alım fiyatı 2023 ne kadar oldu? Yaş çay alımı ne zaman başlayacak?
3.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak, şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz" ifadelerini kullandı. Yaş çay alım fiyatının yükseldiğini söyleyen Erdoğan "Geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz." dedi.
3.05.2023 Gündem
Doğu Karadeniz'de yaş çay sezonu hazırlıkları başladı
Doğu Karadeniz'de yaş çay sezonu hazırlıkları başladı Doğu Karadeniz Bölgesi'nde Mayıs ayında başlaması beklenen 2023 yılı yaş çay sezonu öncesi çay üreticileri bakım, budamaları yapmak ve gübre vermek için çaylıklara girmeye başladı.
17.04.2023 Ekonomi
Bakan duyurdu! Paralar hesaba yatıyor
Bakan duyurdu! Paralar hesaba yatıyor Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadelerini kullandı.
7.04.2023 Ekonomi
Yağışlar azaldı, çayda rekolte düştü
Yağışlar azaldı, çayda rekolte düştü Küresel ısınmanın etkileriyle yağış rejiminin değiştiği Doğu Karadeniz'de, meteorolojik verilere göre, bu yaz döneminde geçen yıla oranla yüzde 58 daha az alınan yağış nedeniyle kuruyan içme suyu kaynakları ve dere yataklarının ardından, çay tarımı da olumsuz etkilendi. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, "Çay rutubetli ve yağışı bol olan yerlerde yetiştiği için yağışlar azalınca rekolte de düşüyor" dedi.
23.09.2022 Yaşam
2022 Haziran yaş çay paraları ne zaman ödenecek, Çaykur yaş çay ödemeleri 2022 hangi tarihte yatacak? Haziran ayı yaş çay ödemeleri!
2022 Haziran yaş çay paraları ne zaman ödenecek, Çaykur yaş çay ödemeleri 2022 hangi tarihte yatacak? Haziran ayı yaş çay ödemeleri! ÇAYKUR yaş çay ödemeleri 2022 hakkında yapılan aramalar arttı. ÇAYKUR, haziran ayı yaş çay ödemeleri hakkında açıklama yaparak, ödemelerin yapılacağı tarihi açıkladı. Peki, Çaykur yaş çay ödemeleri yattı mı, 2022 Haziran yaş çay paraları ne zaman yatacak?
30.07.2022 Ekonomi
Çaya zam mı geldi, çayın fiyatı ne kadar oldu? Güncel çay fiyatları 6 Temmuz!
Çaya zam mı geldi, çayın fiyatı ne kadar oldu? Güncel çay fiyatları 6 Temmuz! Çaya zam mı geldi, çayın fiyatı ne kadar oldu? Türkiye’de en çok tüketilen içeceklerin başında gelen çaya zam geldi. Geçtiğimiz hafta fiyatı yüzde 2.5 artan çayda yüzde 9.5'lik bir artış daha yapıldı.
6.07.2022 Ekonomi
Çay fiyatlarına zam! Son iki ayda fiyatı üçüncü kez arttı
Çay fiyatlarına zam! Son iki ayda fiyatı üçüncü kez arttı Çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Çayın fiyatı son iki ayda üçüncü kez zam geldi. Geçen hafta yüzde 2.5 arttırılan çay fiyatlarına bugün de yüzde 9.5’lik artış yapıldı. Sektör temsilcileri Temmuz ve Ağustos aylarında çaya yeni zamların geleceğini öne sürdü.
5.07.2022 Ekonomi
İllerin en meşhur ürünleri! İşte Türkiye'ye ürettikleri tarım ürünleriyle damga vuran şehirler...
İllerin en meşhur ürünleri! İşte Türkiye'ye ürettikleri tarım ürünleriyle damga vuran şehirler... İllerin en meşhur ürünleri listelendi. Ukrayna-Rusya savaşıyla beraber tüm dünyayı kıtlık korkusu sararken ülkemiz tarım üretimiyle dünyaya damgasını vuruyor. Türkiye, farklı coğrafyası ve dört mevsime sahip bir ülke olması nedeniyle çeşitli tarım ürünlerini barındıran bir ülke.
21.05.2022 Ekonomi
ÇAYKUR ilk üç günde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı
ÇAYKUR ilk üç günde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı ÇAYKUR, 2022 yılı kampanyasının ilk üç gününde bin 500 ton yaş çay alımı yaptı.
19.05.2022 Ekonomi
Çaya zam geldi mi, ÇAYKUR kuru çay zammı var mı 19 Mayıs 2022? Çay fiyatları ne kadar? Çay zammı ile yeni Tiryaki, Rize, Filiz, E.Grey, Altınbaş çay fiyatları
Çaya zam geldi mi, ÇAYKUR kuru çay zammı var mı 19 Mayıs 2022? Çay fiyatları ne kadar? Çay zammı ile yeni Tiryaki, Rize, Filiz, E.Grey, Altınbaş çay fiyatları Çay zammı açıklaması geldi. ÇAYKUR Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaş çay alım fiyatına yüzde 73 zammı açıklamasının ardından kuru çay fiyatına da zam geldi. Açıklamanın ardından vatandaşlar “Çaya zam geldi mi, ÇAYKUR kuru çay zammı var mı?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Çay zammı 2022 hakkında yapılan son açıklama…
19.05.2022 Ekonomi
Çay fiyatlarına zam geliyor! Yüzde 43,71...
Çay fiyatlarına zam geliyor! Yüzde 43,71... Çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Çay fiyatlarına zam geldi. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaş çay alımlarında kilogramda 30 kuruş destek priminin açıklanmasının ardından ÇAYKUR’un çay fiyatlarına ortalama yüzde 43,71 zam yaptığı ifade edildi. Halihazırda yüzde 70 sınırında bulunan enflasyon için yapılan bu zammın etkisinin ise 1,25 puan olacağı kaydedildi.
16.05.2022 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 73 arttı! Müjdeyi resmen duyurdu, işte yeni fiyatlar...
Fiyatlar yüzde 73 arttı! Müjdeyi resmen duyurdu, işte yeni fiyatlar... Fiyatlara yüzde 73 artış geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu. Resmen değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 yılı yaş çayda alım taban fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu yıl yaş çay alımlarında uygulanacak taban fiyatı yüzde 73'ün üzerinde artışla 6 lira 70 kuruşa çıkarıyoruz” diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
14.05.2022 Ekonomi
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: İşte Türkiye'nin gücü, hayırlı olsun
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: İşte Türkiye'nin gücü, hayırlı olsun Ordu-Giresun Havalimanı'nın ardından deniz dolgusuna yapılan Türkiye'nin ve Karadeniz Bölgesi'nin 2. havalimanı olma özelliğine sahip Rize-Artvin Havalimanı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, BBP Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile çok sayıda bakanın katılımıyla hizmete açıldı. Çok sayıda Rizeli açılışı hem havalimanı içerisinde oluşturulan alanda hem de havalimanını gören yamaçtaki çay bahçelerinden takip etti. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım açılış töreninde konuşma yaptı..
14.05.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 lira olarak açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 lira olarak açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize-Artvin Havalimanı’nın açılışında yaşa çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 7 TL olarak açıkladı.
14.05.2022 Ekonomi
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi...
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi... Uygun faiz oranlı kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar, 24 aya varan vade seçeneği ile kredi kullandırılacak. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Şekerbank yeni kampanyasını duyurdu. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel duyurulan kampanya ile mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan çiftçilere ise yüzde 10 faiz indirimi sunulacak. Çiftçi müşterilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için tüm bilgilere anlık ulaşabilecekleri kapsamlı mobil uygulamasına ilişkin Şekerbank tarafından detaylı bilgi de verildi.
14.05.2022 Ekonomi
Yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? Destekler ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan Yaş çay alım fiyatını açıkladı! İşte Çaykur yaş çay fiyatı 2022!
Yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? Destekler ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan Yaş çay alım fiyatını açıkladı! İşte Çaykur yaş çay fiyatı 2022! Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan yaş çay alım fiyatını açıkladı. Peki, Yaş çay alım fiyatı ne kadar oldu? İşte Çaykur yaş çay fiyatı 2022!
14.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yaş Çay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaş çay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.