Yargıtay 9. Ceza  Dairesi

Yargıtay 9. Ceza Dairesi

Son dakika Yargıtay 9. Ceza Dairesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yargıtay 9. Ceza Dairesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yargıtay 9. Ceza Dairesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yargıtay 9. Ceza Dairesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yargıtay 9. ceza dairesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.060 yargıtay 9. ceza dairesi haberi bulunmuştur. Tüm yargıtay 9. ceza dairesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu
İlkokulda 28 öğrencisine istismar sanığı öğretmenin 636 yıl hapis kararı, 12 çocuk yönünden bozuldu Antalya’da öğretmen olarak görev yaptığı ilkokulda 28 öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla toplam 636 yıl hapis cezası alan Mahmut Aydın Köksar’ın mahkumiyet kararı, Yargıtay tarafından 12 çocuk için bozuldu. Geçen sene 6 çocuk yönünden rapor eksikliğinden bozulan karar ile yeniden yargılanmaya başlayan Köksar’ın davası, Yargıtay’dan dönen 12 çocuğun dosyasıyla birlikte görülecek.
25.09.2023 Gündem
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden?
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Mustafa Artuç kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç neden öldü?
28.07.2023 Gündem
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu Danıştay saldırısının faili avukat Alparslan Arslan, Maltepe Cezaevi'ndeki koğuşunda ölü bulundu. Arslan'ın intihar ettiği belirtilirken cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
17.02.2023 Gündem
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu? Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 16 yıl geçti. Osmanbey'deki Sebat Apartmanı önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Hrant Dink bu yıl da unutulmadı. Yüzlerce kişi tarafından Şişli’de vurulduğu yerde anıldı. Peki, Hrant Dink nasıl öldü, neden öldürüldü? Hrant Dink kimdir, Dink’i kim öldürdü, katili Ogün Samast tutuklu mu?
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum!
Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? Pınar Selek davasında son durum! Mısır Çarşısı'nda 25 yıl önce 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin davada en son verilen beraat kararı Yargıtay'da bozulan sosyolog Pınar Selek hakkında yokluğunda tutuklama ve kırmızı bülten kararı çıkarıldı. Duruşma 31 Mart'ta görülecek.  Söz konusu karar sonrası Pınar Selek kimdir, Mısır Çarşısı Patlaması Pınar Selek olayı nedir? İşte Pınar Selek davasında son durum…
16.01.2023 Gündem
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Tefecilik ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar!
Tefecilik ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar! Toplumun kanayan yaralarından olan tefecilikle alakalı Yargıtay'dan emsal nitelikte bir karar çıktı. Tefecilik suçunda para alan tarafın suçun mağduru olmadığının belirtildiği Yüksek Mahkeme kararında, "Suçun mağduru tüm toplumdur" ifadelerine yer verildi.
23.10.2022 Ekonomi
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne?
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz Sivas katliamı nedir, Sivas Madımak katliamını kim yaptı, Sivas 1993 olayı nedir? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te Madımak Oteli'nde gerçekleşen olay Türkiye tarihine kara bir leke olarak yazıldı. 33 aydın ve sanatçı diri diri yakıldı. Peki, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? 2 Temmuz Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz madımak oteli olayı!
2.07.2022 Gündem
İstismar sebebiyle intihar etmişti! Tacizcisi tahliye oldu
İstismar sebebiyle intihar etmişti! Tacizcisi tahliye oldu Üniversiteli Emre Yıldır’a 9 yaşından itibaren cinsel istismarda bulunan ve intiharına sebep olan akrabası Vedat Tarhan’a 26 yıl hapis cezası verilmişti. Fakat Vedat Tarhan’ın sessiz sedasız tahliye edildiği ortaya çıktı. Emre Yıldır’ın ablası, “Tahliye ile bir kez daha yıkıldık” dedi.
22.04.2022 Yaşam
Önder Aytaç'ın hapis cezası onandı
Önder Aytaç'ın hapis cezası onandı Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Yargıtay ve Danıştay'a seçilecek Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin belirlendiği 2011'deki toplantıları organize ettiği belirlenen eski Yargıtay üyesi Önder Aytaç'a verilen 11 yıl 3 ay hapis cezasını onadı.
1.10.2021 Gündem
Salih Buçukoğlu ile ilgili karar verildi
Salih Buçukoğlu ile ilgili karar verildi Eski Askeri Yüksek İdare Mahkemesi (AYİM) üyesi Salih Buçukoğlu'na, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
25.01.2021 Gündem
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Danıştay'a 2006'da saldırı düzenleyen Alparslan Aslan'a verilen "ağırlaştırılmış müebbet" ve 72 yıl hapis cezasını onadı.
25.11.2020 Gündem
Can Yücel vefatının 21. yılında anılıyor! Can Yücel kimdir? Can Yücel şiirleri ve kitapları
Can Yücel vefatının 21. yılında anılıyor! Can Yücel kimdir? Can Yücel şiirleri ve kitapları Eserleriyle bir döneme damga vuran ve şiirleri dilden dile aktarılan Türk edebiyatının usta ismi Can Yücel, vefatının 21. yılında anılıyor. "Maaile" isimli bir eseri de bulunan Can Yücel'in, "Küçük Kızım Su'ya", "Güzel'e", "Yeni Hasan'a Yolluk", "Hayatta Ben En Çok Babamı Sevdim" adlı şiirleri, ailesine yazdığı şiirler arasında yer aldı. Yücel, Shakespeare'in "olmak ya da olmamak" anlamındaki "to be or not to be" cümlesini, "Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin" şeklinde Türkçeleştirmesiyle de dikkati çekti. Peki, Can Yücel kimdir? Can Yücel şiirleri ve kitapları...
12.08.2020 Gündem
Eski HSYK üyesi Ahmet Kaya'nın cezası belli oldu
Eski HSYK üyesi Ahmet Kaya'nın cezası belli oldu Yargıtay 9. Ceza Dairesi, eski HSYK üyesi Ahmet Kaya'ya FETÖ üyeliğinden 12 yıl hapis cezası verdi.
5.02.2020 Gündem
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu
Şeref Ayyıldız'ın cezası belli oldu Maltepe Askeri Lisesi'nde öğrencilerine dünyaca ünlü "Game Of Thrones-Taht Oyunları" dizisini izlettiği gerekçesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarılan subayların yargılanmasının yolunu açan eski Askeri Yargıtay üyesi Şeref Ayyıldız, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
14.01.2020 Gündem
Yargıtay, eski Yargıtay üyelerine verilen cezaları onadı!
Yargıtay, eski Yargıtay üyelerine verilen cezaları onadı! Yargıtay Ceza Genel Kurulu, eski Yargıtay üyeleri Esabil Saylak, Necati Meran ve Mehmet Ali Demirezici'ye FETÖ üyeliğinden verilen hapis cezalarını onadı.
27.12.2019 Gündem
Son dakika...   Ahmet Hamsici'nin cezası belli oldu
Son dakika... Ahmet Hamsici'nin cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından tutuklanan ve itirafçı olması üzerine tahliye edilen eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Ahmet Hamsici, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalandırılarak, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
26.12.2019 Gündem
Eski Askeri Yargıtay üyesine FETÖ'den hapis cezası
Eski Askeri Yargıtay üyesine FETÖ'den hapis cezası Yargıtay 9. Ceza Dairesince, FETÖ'nün sözde sıkıyönetim listesinde yer alan eski Askeri Yargıtay üyesi Arif Fikret Özev'e, silahlı terör örgütü üyeliği suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası verildi.
12.12.2019 Gündem
Eski Askeri Yargıtay üyesi Öztoprak'a FETÖ'den 12 yıl hapis cezası
Eski Askeri Yargıtay üyesi Öztoprak'a FETÖ'den 12 yıl hapis cezası Yargıtay 9. Ceza Dairesi, FETÖ'nün sözde sıkıyönetim direktifinde "Ankara 1 No'lu Sıkıyönetim Savcısı" olarak yer alan eski Askeri Yargıtay üyesi Turgay Öztoprak'ı 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.
11.12.2019 Gündem
İbrahim Okur'un cezası belli oldu
İbrahim Okur'un cezası belli oldu Yargıtay 9. Ceza Dairesi, eski HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur’a, FETÖ yöneticiliği suçundan 10 yıl hapis cezası verdi.
5.12.2019 Gündem
Eski danıştay üyesine 16 yıl hapis!
Eski danıştay üyesine 16 yıl hapis! Yargıtay 9. Ceza Dairesi, eski Danıştay üyesi Galip Tuncay Tutar'ı FETÖ yöneticiliğinden 16 yıl hapis cezasına çarptırdı.
26.11.2019 Gündem
Muharrem Karayol'a FETÖ'den 13 yıl hapis cezası
Muharrem Karayol'a FETÖ'den 13 yıl hapis cezası Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Yargıtay yapılanmasında ceza daireleri genel sorumlusu olan eski Yargıtay üyesi Muharrem Karayol, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 13 yıl 15 ay hapis cezasına çarptırıldı.
19.11.2019 Gündem
FETÖ'cü eski yargıtay üyesine 7 yıl hapis!
FETÖ'cü eski yargıtay üyesine 7 yıl hapis! Hakimliği döneminde Malatya'daki Zirve Yayınevi cinayetlerine ilişkin davaya bakan eski Yargıtay üyesi Eray Gürtekin, FETÖ üyeliğinden 7 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.
18.11.2019 Gündem
Osman Yurdakul için karar verildi!
Osman Yurdakul için karar verildi! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Yargıtaydaki 5 kişilik "danışma heyeti"nde yer alan eski Yargıtay üyesi Osman Yurdakul, silahlı terör örgütü üyeliğinden 11 yıl 16 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
13.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yargıtay 9. Ceza Dairesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yargıtay 9. ceza dairesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.