Yapı Kredi Açıklama

Yapı Kredi Açıklama

Son dakika Yapı Kredi açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yapı Kredi açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yapı Kredi açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapı Kredi Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapı kredi açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 yapı kredi açıklama haberi bulunmuştur. Tüm yapı kredi açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, ilk kez... Yapı Kredi son dakika olarak açıkladı. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren kararın detayları paylaşıldı. Bir ilk gerçekleştiriliyor. Tamamen değişiyor. Bankacılıkta büyük dönüşüm başlıyor. Yapı Kredi ve Gelir İdaresi Başkanlığı, yürüttükleri e-dekont projesiyle kâğıt olarak düzenlenen tüm dekontları elektronik ortama taşıyor. Sektörde bir ilk olan bu geçişle Yapı Kredi’nin gişedeki parasal işlemlerinin de artık ürün sözleşmelerinde olduğu gibi mobil onayla tamamlanabilmesine olanak sağlanacak. Müşterilerin yasal geçerlilik nedeniyle ıslak imzalı olarak basılması gereken dekontların da elektronik olarak kendilerine iletilmesiyle, zaman ve kâğıt tasarrufu sağlanarak sürdürülebilirliğe de katkıda bulunmak hedefleniyor.
7.03.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Türkiye'de bir ilk, hesabı olanlar...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Türkiye'de bir ilk, hesabı olanlar... Yapı Kredi harekete geçti ve resmen duyurdu. Türkiye'de bir ilk. Hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. Dev banka yaptığı açıklamada banka şubesine gerek kalmadan internet şubesi üzerinden 'ihracat tahsil vesaik' gönderim işlemlerini Yapı Kredi müşterisi olan ihracatçı firmaların kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğini açıkladı.
6.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi... Yapı Kredi resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Dev banka tarafından detaylar paylaşıldı. Çiftçiler ile tarımsal işletme kapsamındaki mikro ve küçük işletmelere destek amacı ile kredi sağlanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 6,9 milyar TL net kar elde edildiği açıklandı.
2.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten... Yapı Kredi harekete geçti. İmzalar atıldı. Destek kararı resmen duyuruldu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Yapı Kredi Leasing'den yapılan açıklamaya göre, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ve Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun'un imzaladığı protokol ile tarladan son kullanıcıya ulaşana kadar oluşan sebze ve meyve kaybının önlenmesi için KOBİ'lere soğuk hava depoları ve frigorifik araçlarda taşınan soğutma ünitelerinin finansmanına destek olunacak.
10.10.2021 Ekonomi
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar...
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar... Emeklilere güzel haber. Maaş hesaplarına 1.750 TL yatırılıyor. 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli. Başvuru yapan emeklilerden herhangi bir şart talep edilmiyor. Maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan tüm emekliler yararlanıyor. İşte detaylar...
3.10.2021 Ekonomi
Yapı Kredi müşterilerine duyurdu! Flaş karar, artık...
Yapı Kredi müşterilerine duyurdu! Flaş karar, artık... Yapı Kredi harekete geçti. Tüm müşterileri ilgilendiren önemli bir karara imza atıldı. 81 ilde geçerli. Yeni karar yarın tüm şubelerde uygulanmaya başlayacak.
12.04.2021 Ekonomi
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti Çalışanlara promosyon sürprizi geldi. Ödeme miktarı açıklandı. Hem memur hem de kadrolu işçiler promosyon ödemesinden yararlanacak. Marmaris Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Memur ve kadrolu işçiler 29.550 TL, Personel A.Ş. çalışanları 27.550 TL promosyon alacak.
25.01.2024 Ekonomi
Demirören Holding'ten kamuoyuna açıklama
Demirören Holding'ten kamuoyuna açıklama Demirören Holding, Tayfun Demirören’e ait Mikare Real Estate şirketi ile ilgili, 'Demirören Yatırım Holding’in Almanya’da herhangi bir gayrimenkul şirketi ve kredi borcu bulunmamaktadır. Son dönemde tarafımıza yönelik, dozu artan ve itibarımızı hedef alan haberlerin maksatlı ve kasıtlı olduğu aşikardır, yerli ve milli duruşumuz tüm saldırılara rağmen devam edecektir.' açıklamasında bulundu.
3.01.2024 Gündem
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti Moody's'ten Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Moody's Investors Service, Türk bankacılık sistemi için görünümü negatiften durağana yükseltti.
15.08.2023 Ekonomi
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor
İMECE heyecanı! Geri sayım başladı, uzaya fırlatılıyor Geçtiğimiz günlerde uzaya fırlatılması hava şartları sebebiyle iptal olan İMECE Uydusu bugün uzaya fırlatılacak.
14.04.2023 Ekonomi
Göknur halka arz kaç lot verir, hangi bankalar, oransal mı? Göknur Gıda halka arz ne zaman, aracı kurumlar ne? İşte hisse fiyatı, kodu, katılım enkdeksi
Göknur halka arz kaç lot verir, hangi bankalar, oransal mı? Göknur Gıda halka arz ne zaman, aracı kurumlar ne? İşte hisse fiyatı, kodu, katılım enkdeksi 8-9-10 Şubat tarihlerinde yapılması planlanan Göknur halka arz Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı süresiz ertelenmişti. Ertelenen halka arza liderlik edecek Yapı Kredi Yatırım’dan açıklama geldi. Peki, Göknur Gıda halka arz oransal mı, aracı kurumlar ne? Göknur halka arz ne zaman, hangi bankalar üzerinden yapılacak, kaç lot verir? İşte izahname, aracı kurumlar ve halka arz bankaları...
2.03.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati enflasyon rakamları hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Orta Gelirliye Konut Projesi'nin detaylarını paylaşarak, "Son hazırlıklarımızı yaptık. Oldukça güçlü bir kampanya olacak. Kredi faiz oranı yüzde 1'in altında olacağını söyleyeyim" ifadelerini kullandı.
3.01.2023 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
0.99 faiz oranı ile 50 bin TL kredi imkanı! 60 ay vade ve...
0.99 faiz oranı ile 50 bin TL kredi imkanı! 60 ay vade ve... Kredi kararı! 0.99 faiz oranı ile kredi kullanımı mümkün. 50 bin TL olarak belirlenen limitler dahilinde kullanılan kredi için 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Birçok kişi kredi imkanından yararlanabilecek. Kamu bankaları tarafından sağlanan 0.99 faizli kredi ile ilgili kullanım detayları belli oldu. Yaşanan enerji krizi evlerdeki yalıtımın önemini daha da arttırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan enerji tasarrufu açısından önemli olan ısı yalıtımı için hane başı 50 bin liralık kredi verildiğini duyurdu. Kimler 0.99 faiz oranı ile ısı yalıtımı kredisi kullanabilecek? Isı yalıtımı için hangi önlemler alınmalı, uygulamayla ne kadar enerji tasarrufu yapılabilir? İşte konunu tüm detayları...
3.08.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile kredi fırsatı! Başvurular bugün başladı, 60 ay vade ve aylık 468 lira...
0.99 faiz oranı ile kredi fırsatı! Başvurular bugün başladı, 60 ay vade ve aylık 468 lira... Son dakika kredi açıklaması! 50 bin liraya kadar, 60 ay vadeli 0,99 faiz oranıyla kredi kullandırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konutlarda Isı Yalıtım Kredi Paketi’ni duyurmuş ve hem aile bütçesine, hem devlet bütçesine olumlu katkısı olacağını belirtmişti. Kredi paketine ilişkin başvurular bugün itibarıyla başladı. Kredi kullanımının sonucunda 20 bin lira çeken bir hane, aylık 468 lira ödüyor. En az yüzde 35 tasarruf yapılacağı öngörülüyor. Kredi ödemesi bankalar tarafından konut sahibine değil, direkt olarak yalıtım firmasına yapılacak. İşte kredi paketinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
Emeklilere 3.500 TL+ 2.500 TL karşılıksız ödeme! Anında hesaplarda
Emeklilere 3.500 TL+ 2.500 TL karşılıksız ödeme! Anında hesaplarda Emeklilere güzel haber! Karşılıksız olarak veriliyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı farkı bulunmuyor. Ödemeler anında hesaplara aktarılıyor. Tüm emeklilere 3.500 TL, gerekli koşulları sağlayan emeklilere ise ayrıca 2.500 TL ödeme yapılıyor. Bankalar emekli vatandaşlar için adeta yarış halinde.Emekli promosyonlarındaki artış ise sürüyor. Ödeme miktarları artıyor. Türkiye Finans Katılım Bankası, emekli maaşını Türkiye Finans’a taşıyan kişilere 3.500 TL’ye varan tutarda promosyonun yanı sıra emekli maaş müşterisinin referans olacağı emekli tanıdıkları için 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı sunuyor. Promosyon dışında çeşitli avantajların sunulduğu kampanya 31 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek.
28.06.2022 Emekli
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar...
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar... Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut kredileriyle ilgili yeni kararlar alındı. Kredilerde flaş değişiklik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık...
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık... Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş değişlik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Ev alacak ve ev kredisi çekecekleri ilgilendiren gelişme! Şartlar değişti, yüzde 90...
Ev alacak ve ev kredisi çekecekleri ilgilendiren gelişme! Şartlar değişti, yüzde 90... Ev sahibi almayı düşünen milyonları ilgilendiren gelişme! Ev kredisi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni yönetmelik ortaya çıktı, tamamen değişti. Şartlar belli oldu, limitler de güncellendi. Yeni dönem başladı, artık bazı konutlarda yüzde 90’a kadar kredi imkanı sağlanıyor. BDDK konut kredilerine yönelik düzenlemeye gitti. Buna göre kredilerde binaların enerji verimliliği de etkili olacak. Peki 2 milyonluk ev A sınıfıysa ne kadar kredi çıkacak? Aylık taksiti ne olacak? İşte BDDK’nın konut kredisi ile ilgili yeni kriterleri...
24.06.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile 50 bin TL kredi! 60 ay vade imkanı
0.99 faiz oranı ile 50 bin TL kredi! 60 ay vade imkanı Kredi faiz oranları ile ilgili flaş açıklama! 0.99 faizli kredi kullanıma sunuluyor. Limit 50 bin TL olarak belirlendi. Geri ödemeler 5 yılda yapılacak. 0.99 faizli kredi paketinin detayları netleşti. Açıklamalar art arda geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, binaların yalıtım çalışmasında kullanılmak üzere daire başına 50 bin lira kredi imkanı sunulacağını açıkladı. Buna göre bina yalıtımı yaptıracakları, 60 ay vadeli, 0,99 faizli kredi imkanı bekliyor.
7.06.2022 Ekonomi
QNB Finansbank resmen duyurdu! Kredi değerlendirme süreci yok, avantajlı faiz oranları ile...
QNB Finansbank resmen duyurdu! Kredi değerlendirme süreci yok, avantajlı faiz oranları ile... QNB Finansbank yeni değişikliği resmen duyurdu! Çok sayıda müşteriyi yakından ilgilendiriyor. İnternet şubesi üzerinden kullanıma sunuldu. Bankadan yapılan açıklamaya göre ana firma ve tedarikçilerinin tedarik zinciri sürekliliğini sağlamak amacıyla yeni bir ürün devreye alındı. Tedarikçi Finansmanı ürününün kullanıma sunulmasıyla birlikte, herhangi bir kredi değerlendirme sürecine girilmiyor. Tedarikçiler, fatura bedellerini alıcı firmaya sağlanan avantajlı faiz oranları ile tahsil ediyor ve kısa vadeli finansman ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. QNB Finansbank'tan yapılan açıklamada, kurumların nakit akışını kolay ve verimli şekilde yönetebilmesi, ödeme ve tahsilat dengesini kolayca sağlayabilmesi amaçlanıyor. QNB Finansbank'ın son dakika açıklamaları...
30.05.2022 Ekonomi
Bankalar cumartesi çalışacak mı? Bankalar hafta sonu çalışıyor mu? Bankalar hafta sonu açık mı?
Bankalar cumartesi çalışacak mı? Bankalar hafta sonu çalışıyor mu? Bankalar hafta sonu açık mı? Bankaların çalışma saatleri değişiyor! Bankalar harekete geçti. Hafta sonu çalışma planı devreye giriyor. Cumartesi günü bankalar tam gün hizmet vermeye hazırlanıyor. Bazı bankalardan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, cumartesi günleri saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlanacağı, şubede tüm bankacılık hizmetlernin normal hafta arası gibi gerçekleşeceği bildirildi. Peki, Bankalar cumartesi çalışacak mı? Bankalar hafta sonu çalışıyor mu? Cumartesi hangi banka açık olacak? İşte detaylar…
27.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapı Kredi Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapı kredi açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.