Orman yangınlarında son durum! Yangınlar söndü mü, nerelerde devam ediliyor? Orman yangını devam eden yerler ve yangın haritası!
Orman yangınlarında son durum! Yangınlar söndü mü, nerelerde devam ediliyor? Orman yangını devam eden yerler ve yangın haritası! Orman yangınları 13. Gününde de devam ediliyor. 47 ilimizde çıkan 241 orman yangınından 235'i kontrol altına alındı. Muğla'daki 6 farklı noktada devam eden yangınlara ise devam ediliyor. Muğla'da ise alevlere müdahale ediliyor. Peki, Yanlar nerelerde devam ediyor? İşte yangında son durum ve haritası…
9.08.2021 Gündem
Türkiye yangınında son durum tablosu! Yangın bitti mi, hangi illerde yangın devam eden yerler var? Yangınlarda son durum!
Türkiye yangınında son durum tablosu! Yangın bitti mi, hangi illerde yangın devam eden yerler var? Yangınlarda son durum! Yangın bitti mi, hangi illerde yangın devam eden yerler var? Türkiye'yi saran orman yangınları sürüyor. Antalya Manavgat, Muğla'nın birçok ilçesinde yangına yönelik müdahaleler devam ederken, Adana'da yeni bir yangın başladı. Öte yandan İletişim Başkanlığı orman yangınlarıyla ilgili son durumu aktardı. İşte Türkiye yangınında son durum tablosu…
6.08.2021 Gündem
Manavgat'taki yangından yürek yakan görüntü!
Manavgat'taki yangından yürek yakan görüntü! Günlerdir ülkenin birçok noktasında görülen yangınlar vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yangın sonrası evlerini, geçim kaynaklarını kaybedenlere hem devlet tarafından hem de halk tarafından çeşitli yardımlar yapılıyor. Yangın sonrası ortaya çıkan görüntüler ise yürek yakıyor. Bu görüntülerden biri de 87 yaşındaki Fatma Öksüzoğlu'nun dışarıda bir yatakta yatarken ki fotoğrafıydı.
3.08.2021 Gündem