Wi-Fi

Wi-Fi

Son dakika wi-fi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wi-fi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wi-fi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wi-Fi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wi-fi gelişmeleri de dahil olmak üzere 850 wi-fi haberi bulunmuştur. Tüm wi-fi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma Ulak Haberleşme yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kablosuz Haberleşme ve Akıllı Wi-Fi Kapsama yarışmalarına başvurular devam ediyor.
23.02.2024 Yaşam
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur?
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur? Günümüzde kablosuz internet herkesin hayatını kolaylaştıran bir konuma sahiptir. Hemen hemen herkesin evinde, ofisinde ve iş yerlerinde kablosuz internete rastlamak mümkündür. Günden güne gelişen teknoloji ile birlikte elimizde bulunan çoğu cihazı kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğumuz gerçeği ortadır. 
5.02.2024 Gündem
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir?
Ip Nedir, Ne İşe Yarar? Ip Adresi Nasıl Bulunur, Nasıl Öğrenilir? Bir cihazın internet ve ağ üzerinde tanımlayan adrese IP adresi denmektedir. IP açılımı, internet protokolü adresidir. Bir ağ üzerinde iki veya birden fazla cihazın aralarında bilgilerin gönderilmesine yardımcı olmaktadır. IP adresi hem sayılardan hem de karakterlerden oluşmaktadır. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde kullanılmaktadır. Her bir cihazın IP adresi birbirinden farklıdır. 
29.01.2024 Gündem
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdi! Jandarma yakaladı
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdi! Jandarma yakaladı Yozgat'ın Yerköy ilçesinde kopya düzeneği ile ehliyet sınavına giren sürücü adayı ile kopya veren 3 kişi jandarma tarafından yakalandı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
5.01.2024 Gündem
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı MOSSAD'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen 34 şüpheliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Meğer restoran Wi-Fi'ını kullanabilirmişiz! Aslında asılsız olan 5 teknolojik korku!
Meğer restoran Wi-Fi'ını kullanabilirmişiz! Aslında asılsız olan 5 teknolojik korku! Endişelenecek yeterince şey var. Bugün endişelenmenize gerek olmayan şeylere odaklanalım. Halka açık telefon şarj cihazları konusunda endişeliyseniz ve güvenlik amacıyla cep numaranızı vermekten çekiniyorsanız, bu korkuları aklınızdan çıkarabilirsiniz. O kadar da stres yapmaya gerek yok...
5.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Depremde hayat kurtaracak cihaz tasarlandı! En ufak sesi bile tespit ediyor
Depremde hayat kurtaracak cihaz tasarlandı! En ufak sesi bile tespit ediyor Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Dilci ve Ar-Ge Bilişim Uzmanı Emrah Bekçi, binalarda insan sayısını bildirecek, deprem anında sesli uyarı, deprem sonrası ise hassas dinleme ve canlı tespiti yapacak cihaz tasarladı. Deprem Acil Müdahale Ağı Sistemi (DAMAS) olarak adlandırılan cihaz için patent başvurusu yapıldı.
9.05.2023 Gündem
Milli elektrikli tren, TCDD’ye teslim edilip Sakarya Garı’na hareket etti
Milli elektrikli tren, TCDD’ye teslim edilip Sakarya Garı’na hareket etti Sakarya'da ilk yerli ve milli elektrikli tren, TCDD’ye teslim edilip Sakarya Garı’na hareket etti. Programa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Gururla belirtmek istiyorum ki; ülkemiz artık hızlı tren ve yüksek hızlı trenlerini kendisi üretebilecek duruma gelmiştir. Ülkemizin eşsiz coğrafi konumundan da yararlanarak, lojistikte küresel ve bölgesel bir merkez haline gelmek, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ışığında karayolu, demiryolu, denizyolu, havayolu ve haberleşme ağımızı ekonomik, etkin, verimli, emniyetli, çevreye duyarlı ve afetlere dayanıklı şekilde daha da geliştirmek, temel önceliğimizdir" dedi.
27.04.2023 Gündem
Deprem sonrası ortaya çıktı! WhatsApp dolandırıcılarına dikkat
Deprem sonrası ortaya çıktı! WhatsApp dolandırıcılarına dikkat Yaşanan deprem felaketinin ardından milyonlarca kişi depremzedelere yardım etmek için çabalarken, uzmanlar dijital dolandırıcılara karşı uyardı. WhatsApp gruplarında paylaşılan linklere dikkat çeken uzmanlar, yapılması gerekenleri bir bir sıraladı.
13.02.2023 Gündem
Telekom operatörlerinden ortak açıklama: Telefonlar acil aramalar için kullanılmalı
Telekom operatörlerinden ortak açıklama: Telefonlar acil aramalar için kullanılmalı Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler sebebiyle enerji hatlarında ve baz istasyonlarında oluşan hasarı onarım çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Açıklamada, bölgede iletişimin mobil baz istasyonları üzerinden devam ettiği vurgulanarak, “Yüksek trafik oluşumunu engellemek için telefonlar sadece acil aramalar için kullanılmalıdır. Haberleşmeler kısa mesaj servisi (SMS) ve internet tabanlı mesajlaşma yazılımları üzerinden yapılmalıdır" denildi.
7.02.2023 Gündem
İsveçli kadının İstanbul'da sır ölümü
İsveçli kadının İstanbul'da sır ölümü Kağıthane'de bulunan ünlü bir otelde kalan İsveç vatandaşı Yasmine Mejri, ölü bulundu. Kadının düşerek öldüğü öne sürülürken ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İfadesi alınan otel çalışanlarından resepsiyon müdürü K.Y, "Yakınına ulaşmak amacıyla internetimizi kullanmak istediğini belirterek Wi-Fi ağımızın şifresini talep etti. Şifreyi aldıktan sonra lobi kısmına yönelen kadını otel giriş çıkışlarının yoğun olması sebebiyle tekrar görmedim" dedi. Otel görevlisi Ö.B. ise "Mal kabul bölümüne giden alanda bir kişinin yerde olduğu gördüm. Kendisini tam yerdeyken gördüm. Düşüş anını görmedim" diye konuştu.
21.01.2023 Gündem
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri...
Evde Wi-Fi Şifresi Nasıl Değiştirilir? Modem Şifresi Değiştirme Yöntemleri... Evde internet kullanan kişilerin kablosuz bağlantıyla cihazlarını internete bağlamak istemeleri durumunda Wi-Fi ile bağlanmaları gerekmektedir. Wi-Fi şifresi, internet bağlantınıza sizin izninizin dışında gerçekleştirilebilecek olan bağlanmaların önüne geçmektedir.
10.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Türk Telekom yatırım hedefini 14 milyar TL’ye yükseltti
Türk Telekom yatırım hedefini 14 milyar TL’ye yükseltti 2022’nin ilk 9 ayında Türk Telekom’un net kârı 3 milyar 124 milyon lira olurken toplam abone sayısı da 52,8 milyona ulaştı.
10.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak
Bakan Karaismailoğlu: 6G teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi kullanılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türksat 6A uydusunun Cumhuriyet'in 100'üncü yılında uzaya gönderileceğini belirterek, "Haberleşme uydularımızın da sağlayacağı iletişim ortamında 6G haberleşme teknolojilerinde Wi-Fi yerine Li-Fi; yüksek enerjili LED'lerle görünür ışıkla haberleşme teknolojileri kullanılacak" dedi.
19.10.2022 Ekonomi
İBB ücretsiz internet nasıl kullanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İETT otobüslerinde internet kullanılabiliyor mu?
İBB ücretsiz internet nasıl kullanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İETT otobüslerinde internet kullanılabiliyor mu? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ücretsiz internet hizmetini devreye aldı. İBB toplu ulaşım araçlarındaki internet altyapısını yeniliyor. Metrobüs dahil, 3 binin üzerinde otobüste ücretsiz internet sağlanıyor. Peki, İBB ücretsiz internet nasıl kullanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İETT otobüslerinde internet kullanılabiliyor mu? İşte detaylar…
28.07.2022 Yaşam
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Ücretsiz olacak! EGO otobüslerinde yeni dönem...
Ücretsiz olacak! EGO otobüslerinde yeni dönem... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya üzerinden Temmuz ayı sonuna kadar bin 851 otobüste ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlanacağını duyurdu.
6.07.2022 Gündem
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans
AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gala gecesine özel performans Türk Telekom, ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) dijital dönüşüm ve teknoloji deneyimini kültür sanat alanına da taşıdı. AKM’nin ‘kalbi’ Türk Telekom Opera Salonu’nda düzenlenen gala gecesi, çok özel bir konsere ev sahipliği yaptı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nın sahnelediği Türk Telekom Özel Performansı katılımcıların beğenisine sunuldu.
18.05.2022 Kültür Sanat
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor  vivo V23 5G çift selfie kamerası, yüksek performans, 5G deneyimi ve renk değiştiren tasarımıyla Türkiye’de birçok ilke imza attı. Biz de bu yazımızda vivo’nun V serisi ailesine katılan yeni modeli V23 5G’nin dikkat çeken özelliklerini sizler için sıraladık.
8.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Netflix fiyatlarına zam resmen duyuruldu! Üyelik paketlerinin güncel fiyatları...
Netflix fiyatlarına zam resmen duyuruldu! Üyelik paketlerinin güncel fiyatları... Netflix'ten flaş karar! Çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Platformdaki üyelik paketleri güncellendi ve en düşük paket artık 37,99 TL oldu. İşte Netflix'in güncel temel plan, standart plan ve özel plan fiyatları...
5.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama!
Siirt’te gaz sıkışması nedeniyle patlama! Siirt'te evde gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
27.03.2022 Yaşam
Wi-Fi şifrenizi kimseyle paylaşmayın
Wi-Fi şifrenizi kimseyle paylaşmayın Kayseri Baro Avukatı Emir Akpınar, sosyal medya üzerinden yapılan hakaretlerde kişiye erişim sağlayan internet sahibinin de sorumlu olduğunu belirterek, internet şifresinin herhangi biri ile paylaşılmaması gerektiğini söyledi.
27.03.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Wi-Fi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wi-fi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.