Karar verildi: Fenerbahçe Samet Akaydın ve Joao Pedro'yu gönderiyor!
Karar verildi: Fenerbahçe Samet Akaydın ve Joao Pedro'yu gönderiyor! Asist Analiz kanalı 'Yüz yüze' programında yaptığı açıklamalarla bir hayli dikkat çeken Volkan Demir, Fenerbahçe'deki iki ayrılığı duyurdu. Sarı Lacivertli cepheye yakınlığıyla bilinen Demir'in Jorge Jesus'u sert bir dille eleştirdiği görülürken, ünlü yorumcunun "Ali Koç başarısız ama bu sezonun faturasını önce başkana yazamıyorum." sözleri camiada tartışmalara yol açtı.
27.04.2023 Fenerbahçe
‘Bu çocuğa sahip çıkamıyoruz!’
‘Bu çocuğa sahip çıkamıyoruz!’ Gediktepe baskınında yaralanan askerin iş bulamadığını öğrenen Başbuğ “Bir devlet, millet gazilerine sahip çıkmıyorsa o ülkenin geleceğini parlak görmüyorum” dedi
29.09.2021 Gündem
Başbuğ'un duygu dolu anları! O askeri görünce...
Başbuğ'un duygu dolu anları! O askeri görünce... GENELKURMAY eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, 2010 yılında Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde 9 askerin şehit olduğu Gediktepe karakoluna yönelik PKK baskınında yaralanan ve ziyareti sırasında, ’Burada dikili taş olmaya razıyım’ sözü ile unutamadığı asker Volkan Demir ile Gaziantep’te karşılaştı. Başbuğ, halen bacaklarında şarapnel parçası bulunan askerin işsiz olduğunu öğrenince, "Bugün bu çocuğa sahip çıkamıyoruz, acı bir durum ne diyeyim?" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.
29.09.2021 Gündem