Binance'ten flaş kısıtlama kararı! Hemen hesap açamayacaklar
Binance'ten flaş kısıtlama kararı! Hemen hesap açamayacaklar Dünyanın en büyük kripto para platformu Binance, Avrupa genelinde vadeli işlem ve türev ürün tekliflerini azaltacağını açıkladı. Web sitesinden yaptığı açıklamada Binance, Almanya, İtalya ve Hollanda'daki kullanıcılarının hemen geçerli olmak üzere yeni vadeli işlem veya türev ürün hesapları açamayacaklarını söyledi. Binance, bahsedilen ülkedeki kişilerin 90 gün içerisinde açık olan işlemlerini kapatmaları gerektiğini belirtti.
30.07.2021 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Onay verdi
Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Onay verdi Bitcoin ile ilgili önemli karar. ABD'nin en büyük bankaları arasında yer alan Bank of America, bazı müşterilerinin Bitcoin vadeli işlemlerine onay verdi.
17.07.2021 Ekonomi
Borsa İstanbul'da günlük işlem hacmi rekoru
Borsa İstanbul'da günlük işlem hacmi rekoru Borsa İstanbul, pay vadeli işlem sözleşmelerinde, günlük işlem hacminde 5 milyar 905 milyon 478 bin 435 TL ile rekor seviyeye ulaşıldığını bildirdi.
30.09.2020 Ekonomi
Bitcoin'den büyük hamle! Vadeli işlemler başlıyor
Bitcoin'den büyük hamle! Vadeli işlemler başlıyor Bu yılın dördüncü çeyreğinde Bitcoin'in vadeli işlemlerine başlanmasının planlandığı açıklandı. Sanal para biriminin değeri bugün 6 bin 420 dolarla rekor seviyeye ulaştı
31.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri