Usülsüz Dinleme

Usülsüz Dinleme

Son dakika usülsüz dinleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan usülsüz dinleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını usülsüz dinleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Usülsüz Dinleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan usülsüz dinleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 usülsüz dinleme haberi bulunmuştur. Tüm usülsüz dinleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
Teröristbaşı Gülen UYAP'a girip sorgulama yapmış!
Teröristbaşı Gülen UYAP'a girip sorgulama yapmış! Selam Tevhid'de kumpas davasının 1 numaralı sanığı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu, 13'ü firari 90 sanığın yargılandığı dosyada geçtiğimiz Ekim ayında mütalaa verildi. Mütalaada 90 sanıktan 73'ünün "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi. İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada önemli bir gelişme daha yaşandı. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in 1 numaralı sanık olduğu dava dosyasını Pensilvanya'dan bizzat takip ettiği ortaya çıktı.
7.12.2020 Gündem
Yüksel Sezer Ankara'da yakalandı
Yüksel Sezer Ankara'da yakalandı FETÖ/PDY firarisi eski emniyet müdürü Ankara'da yakalandı. Hakkında yakalama kararı bulunan ve 3 yıldır aranan firari zanlı eski 1. sınıf emniyet müdürü Yüksel Sezer, Ankara'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Sezer'in, FETÖ'nün örgüte teslimiyeti, sadakati ve bağlılığı en üst seviyedekileri nitelemek için kullandığı "A5" kategorisinde yer aldığı belirlendi.
14.11.2020 Gündem
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine maruz kalan Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazdı. Darbeci hainlere geçit vermeyen halk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
15.07.2020 Gündem
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten
Firari 3 eski hakim ve savcı hakkında kırmızı bülten Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY), "Selam Tevhid" soruşturmasında kumpas kurmasıyla ilgili binlerce kişi hakkında usulsüz dinleme kararı vermekle suçlanan 54 eski hakim ve savcının yargılanmasına devam edildi.
18.12.2019 Gündem
3 yıldır firari olan eski hakim Nalan Can tutuklandı
3 yıldır firari olan eski hakim Nalan Can tutuklandı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, yaklaşık 3 yıldır firar olan ve Denizli'de yakalanan eski hakim Nalan Can'ın "terör örgütüne üye olma" suçundan tutuklanmasına hükmetti.
12.09.2019 Gündem
İzmir'de 'usulsüz dinleme' davasında karar çıktı
İzmir'de 'usulsüz dinleme' davasında karar çıktı İzmir'de 'usulsüz dinleme yaptıkları' iddia edilen 39 polis hakkındaki davada karar açıklandı. Sanıklardan Hamza Doğan, 292 yıl hapis cezasına çarptırılırken, mahkeme heyeti sanıklara toplamda 1616 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası verdi.
20.06.2019 Gündem
'FETÖ'nün altın çocuğu'na ceza yağdı!
'FETÖ'nün altın çocuğu'na ceza yağdı! Eskişehir'de, FETÖ/PDY'nin sözde 'altın çocuklar' diye nitelendirdiği, örgütün emniyet üst düzey kadrosunda yer alan İstihbarattan Sorumlu Eskişehir eski Emniyet Müdürü Yardımcısı Mustafa Aygün'e, tutuklu yargılandığı 'usulsüz dinleme' davasında ceza yağdı. Mahkeme heyeti, Aygün'e, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 10 yıl, 'haberleşme içeriklerinin kaydedilmesi' suçundan 33 kez 1 yıl 6 ay 22 gün, 'haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek' suçundan 9 kez 3 yıl 1 ay 15 gün, 'hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek' suçundan ise 39 kez 5 ay hapis cezası verdi.
13.03.2019 Gündem
İbrahim Güneş'e 126 yıl 4 ay 169 gün hapis cezası
İbrahim Güneş'e 126 yıl 4 ay 169 gün hapis cezası Cesedi denizde bulunan gazeteci Haydar Meriç'in de arasında bulunduğu 70 kişinin usulsüz dinlenilmesi davasında, meslekten ihraç edilen polis memuru İbrahim Güneş'e 126 yıl 4 ay 169 gün hapis cezası verildi.
22.01.2019 Gündem
Yarbay Ali Tatar'ı intihara sürüklemişti... 15 yıl istendi
Yarbay Ali Tatar'ı intihara sürüklemişti... 15 yıl istendi Kamuoyunda "Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davaları" olarak bilinen Amirallere Suikast ve Balyoz soruşturmalarında görev yapan eski Yargıtay üyesi Süleyman Pehlivan'ın 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
28.11.2018 Gündem
FETÖ/PDY bağlantılı cinsel istismar davasında karar
FETÖ/PDY bağlantılı cinsel istismar davasında karar Erzurum'da 15 yaşındaki zihinsel engelli kız çocuğuna cinsel istismar olayına ilişkin soruşturmayı, olaya FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kardeşi ve yeğeni de karıştığı için kapattıkları iddiasıyla yargılanan ve aralarında 3 emniyet müdürü ile bir emniyet amirinin de bulunduğu 16 polisten 8'i, 6 yıl 3 ay ile 25 yıl arasında değişen hapis cezalarına mahkum edildi.
7.11.2018 Yaşam
FETÖ'nün altın çocuğu adliyeye sevk edildi
FETÖ'nün altın çocuğu adliyeye sevk edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "altın çocuklar" adını verdiği, örgütün emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan eski istihbarattan sorumlu Eskişehir Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün, adliyeye sevk edildi.
13.06.2018 Gündem
FETÖ'nün altın çocuklarından Mustafa Aygün yakalandı
FETÖ'nün altın çocuklarından Mustafa Aygün yakalandı Örgütün emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan, firari olarak aranan eski istihbarattan sorumlu Eskişehir Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün, Ankara'da polisin operasyonuyla yakalandı. Aygün, Eskişehir'de iş adamı, gazeteci, avukat, kamu görevlisi, politikacı ve polislerin de aralarında olduğu yaklaşık 100 kişinin usulsüz dinlenmesiyle ilgili davanın sanıkları arasında yer alıyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "altın çocuklar" adını verdiği Emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven de geçtiğimiz Mayıs ayında yakalanmıştı.
9.06.2018 Gündem
FETÖ’nün ‘altın  çocuğu’ yakalandı
FETÖ’nün ‘altın çocuğu’ yakalandı FETÖ’nün ‘altın çocuklar’ adını verdiği emniyet yapılanmasında üst düzey konumda bulunan firari zanlı eski istihbarat müdürü Zeki Güven ve eşi eski hakim Sevda Güven, Eskişehir’de yakalandı
22.05.2018 Gündem
Son dakika: Kaset kumpası davasında  yeni gözaltılar
Son dakika: Kaset kumpası davasında yeni gözaltılar Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet aracılığıyla yayımlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de yargılandığı davanın sanıklarından firari eski Ankara İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven ile örgüt üyeliğinden aranan eşi eski hakim Sevda Güven Eskişehir’deki bir alışveriş merkezinde polisin operasyonuyla yakalandı. Zeki Güven, terör örgütü elebaşı Gülen'in gelecek vadeden kişiler arasında gördüğü 'altın çocuklar'dandı.
22.05.2018 Gündem
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler
Devlet büyüklerini defalarca dinlemişler Devlet büyüklerinin kriptolu telefonlarının usulsüz dinlenmesi davasında, kapatılan TİB'in eski Başkanvekili Şen'in de arasında bulunduğu 24 sanığın 10 yıl 6 ay ile 68 yıl 3 ay arasında değişen sürelerde hapse çarptırılmasının gerekçesi açıklandı.
12.05.2018 Gündem
Bu dosya FETÖ’cü dolu!
Bu dosya FETÖ’cü dolu! BBP lideri Yazıcıoğlu’nun 2009’da helikopterinin düşmesiyle ilgili haklarındaki takipsizlik kararı kaldırılan 20 kişiden bazıları FETÖ sanığı. Eski askerler Uçum ile Özsıcak FETÖ’den mahkum
11.04.2018 Gündem
Baykal'ı değil ama sekreterini dinlemiş
Baykal'ı değil ama sekreterini dinlemiş Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin yayınlanmasıyla ilgili Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi.
8.02.2018 Gündem
Firari "şike" hakimi FETÖ'cü çıktı
Firari "şike" hakimi FETÖ'cü çıktı Futbolda şike davasına bakan mahkemenin üyesi firari durumdaki eski hakim Seyfettin Mermerci’nin, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) şifreli haberleşme ağı "ByLock"a 549 kez giriş yaptığı ortaya çıktı.
1.12.2017 Süper Lig
Eski Bitlis Emniyet Müdürü sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı
Eski Bitlis Emniyet Müdürü sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı Usulsüz dinlemeler ve Askeri Casusluk kumpasının başındaki isimlerden biri olduğu iddia edilen ve Ankara'daki FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, Pendik'te sahte kimlikle yakalandı.
29.09.2021 Gündem
İş adamları da müdahil oldu!  'Vip' davada yaşananlar...
İş adamları da müdahil oldu! 'Vip' davada yaşananlar... Sanat ve siyaset dünyasından birçok ismin usulsüz dinlendiği iddiasıyla yargılanan sanıkların duruşması başladı. FETÖ'nün "VIP dinleme" davası olarak bilinen duruşmaya Rahmi Koç müdahil oldu.
29.09.2021 Gündem
Başsavcılığın gizli belgesi darbecinin kasasında çıktı
Başsavcılığın gizli belgesi darbecinin kasasında çıktı Ankara Başsavcılığı 15 Temmuz öncesi, darbe girişimine katılanların olduğu bin 17 kişilik listeyi “gizli” koduyla Genelkurmay’a gönderdi. Liste Genelkurmay Personel Başkanı İlhan Talu’nun odasından çıktı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası kapalı duruşmada devam edildi
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası kapalı duruşmada devam edildi Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Akyürek, eski emniyet müdürleri Yılmazer ile Atayün'ün de arasında bulunduğu 181 kişinin yargılanmasına kapalı duruşmada devam edildi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Usülsüz Dinleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki usülsüz dinleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.