Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi?
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi? Yeni eğitim öğretim yılı iple çekilirken, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteli olan öğrencilerin üniversitelerin açılış tarihine yönelik araştırmaları da başladı. Lisans eğitimine başlayacaklar ve hâlihazırda lisans öğrencisi olanlar YÖK duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor.  Öte yandan ise üniversite açılış tarihinin ertelendiği iddiaları dolaşıma sokuldu. Bu paylaşımları gören öğrenciler “Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılıyor, üniversitelerin açılış tarihi 2 Ekim’e mi ertelendi?” sorularına yanıta arıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerin açılış tarihi ertelendi mi?
29.08.2023 Eğitim
YÖK Üniversiteler online olur mu? Bahar dönemi online yapılır mı?
YÖK Üniversiteler online olur mu? Bahar dönemi online yapılır mı? Yüksek Öğretim Kurumu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem sonrası üniversitelerde bahar dönemini ikinci bir duyuruya kadar erteledi. "Üniversiteler açılacak mı, ne zaman açılacak" sorularına yanıt aranmaya başlandı. YÖK'ün bahar dönemi eğitim öğretim yılını ertelemesiyle öğrencilerin, "Üniversiteler online olur mu?" araştırması başladı.
10.02.2023 Eğitim