Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri! Tarım Kredi Kooperatifleri Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (TAREKSAV) 2022-2023 Eğitim Döneminde burs başvuru sürecini başlattı. Üniversitelerin lisans bölümü okuyan veya lisans bölümüne yeni kaydını yaptırmış öğrencilere TAREKSAV tarafından karşılıksız burs verilecek. Peki, Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
2.10.2022 Eğitim
Asgari ücret tutarında eğitim bursu! Öğrencilere müjde...
Asgari ücret tutarında eğitim bursu! Öğrencilere müjde... Üniversite tercihi yapan milyonlarca öğrenciye müjde! Asgari ücret tutarında burs imkanı resmen açıklandı. Kontenjanları ve taban puanlarının açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerin tercih süreci de başladı. Tekstil ve hazır giyim ihracatçı birlikleri, üniversite sınavında ilk 20 binde yer alan ve ilk 5 tercihinden birinde tekstil mühendisliğini seçerek bölüme girmeye hak kazanan öğrencilere, bugün itibariyle aylık 5 bin 500 TL burs imkanı sunacaklarını duyurdu. Kriterlere uygun olmaları halinde, Türkiye genelinde 14 tekstil mühendisliği bölümüne kayıt yaptıracak toplam 463 öğrencinin tamamı da bu burstan yararlanabilecek. İşte detaylar...
23.07.2022 Ekonomi
Üniversitelerden maaş gibi burs desteği! Burs başvuruları nasıl yapılır? İşte burs veren üniversiteler
Üniversitelerden maaş gibi burs desteği! Burs başvuruları nasıl yapılır? İşte burs veren üniversiteler Üniversiteler, iyi öğrencileri kapmak için birbiriyle yarışıyor. Başarıya göre 7.800 TL’ye varan bursların yanı sıra yurt, yemek, yurt dışı eğitim gibi olanaklar sunanlar bulunuyor. Spor salonu ve sinema üyeliği, bilgisayar, uçak bileti gibi pek çok avantaj sağlayan üniversiteler de var bazı bölümleri seçenlere 5 yıllık iş garantisi vadedenler de...
10.08.2020 Eğitim
Uludağ Üniversitesi'nden Otomotiv Mühendisliği'ni seçenlere burs
Uludağ Üniversitesi'nden Otomotiv Mühendisliği'ni seçenlere burs Bursa Uluduağ Üniversitesi, 2 yıl önce başlattıkları kampanyayla Mühendislik Fakültesi Otomotiv Mühendisliği'ni seçecek en yüksek puanlı 5 öğrenciye 4 yıllık öğrenim süresi boyunca yılın 9 ayı 500 lira burs verecek.
28.12.2017 Eğitim