Unify

Unify

Son dakika Unify haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Unify ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Unify haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Unify

haberleri sayfasında son dakika yaşanan unify gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 unify haberi bulunmuştur. Tüm unify haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milyonlarca memuru ilgilendiren karar! Yarı zamanlı çalışma...
Milyonlarca memuru ilgilendiren karar! Yarı zamanlı çalışma... Ankara Bölge İdare Mahkemesi, evlat edinen polis memurunun açtığı davada, idare mahkemesinin verdiği yarı zamanlı çalışma kararını onadı. Bu karar bütün memurlar için emsal olacak.
2.07.2019 Çalışma Hayatı
Amerika ve Avrupa'dan sonra Türkiye pazarında
Amerika ve Avrupa'dan sonra Türkiye pazarında Gelecek neslin iletişim ve işbirliği platformu olan Circuit, kullanıcıların sanal olarak bütün cihazlara tek bir ekrandan ulaşabildiği ilk platform. İş uygulamaları, görüntüleri, tüm yazışmaları ve sesli iletişimi içine alan bu uygulama, tüm verileri bir
5.04.2016 Bilim ve Teknoloji
2016'da yazılım hizmet pazarı 37,7 milyar Dolar'a ulaşacak
2016'da yazılım hizmet pazarı 37,7 milyar Dolar'a ulaşacak Gartner'ın açıkladığı “Global Bulut Servisleri” raporuna göre, yazılımların bir hizmet olarak internet üzerinden kullanıma sunulması olarak nitelendirilebilecek SaaS (Software as a service) hizmetleri, 2016'da yüzde 20 büyüyecek.
7.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Unify'ın kanal satış departmanı 20 yıllık tecrübeye emanet
Unify'ın kanal satış departmanı 20 yıllık tecrübeye emanet Türkiye organizasyonunu deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam eden Unify, kadrosuna Kanal Satış Müdürü olarak Oben Melih Tunç'u kattı.
15.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Gelecek neslin iletişim platformu Circuit Türkiye pazarına sunuluyor
Gelecek neslin iletişim platformu Circuit Türkiye pazarına sunuluyor Mesajlaşma, ses, video, sohbet gibi tüm iletişim kanallarını bünyesinde bulunduran Circuit'ın iletişim alışkanlıklarını değiştirmesi bekleniyor.
8.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Çalışana bir müjde daha
Çalışana bir müjde daha Hükümet, çalışma yaşamındaki katılıkları sona erdirmek, esnek çalışmaya güvence getirmek için kolları sıvadı...
26.01.2016 Ekonomi
İnternet kullanıcı sayısı 3 milyarı aşacak
İnternet kullanıcı sayısı 3 milyarı aşacak Mobilite ve bulut bilişimin sağladığı avantajlarla desteklenen iş süreçleri, daha esnek çalışma koşullarını beraberinde getiriyor...
9.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Büyük şirket olmak için büyük mekân şart değil
Büyük şirket olmak için büyük mekân şart değil ABD'deki işgücünün yüzde 34'ünün bağımsız çalışanlardan oluştuğunu açıkladı. Rapora göre, bu oranın 2020 yılında yüzde 40'a ulaşması bekleniyor. Tüm dünyada yaygınlaşan, iş yerinden bağımsız çalışma sistemi, Türkiye'de de kabul görmeye başladı.
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Çalışanlar mobil çalışma olanağı ile daha mutlu
Çalışanlar mobil çalışma olanağı ile daha mutlu Farklı eğitim kariyerine sahip ve değişik sektörlerdeki 900 çalışanın katılımcı olduğu araştırma sonuçları, işe alım süreçleri ve kariyer planlama adımlarını da değiştirecek nitelikte. Araştırmaya katılan çalışanların yüzde 47'si esnek çalışma şeklinin is
22.10.2015 Bilim ve Teknoloji
Cihaz ve işletim sistemi fark etmeksizin her yerden ve her an iletişim kolaylığı
Cihaz ve işletim sistemi fark etmeksizin her yerden ve her an iletişim kolaylığı McKinsey Global Institute tarafından yapılan araştırmaya göre, mobil teknolojileri bünyesine dahil eden kurumlar, çalışan işbirliğinde ve verimliliğinde yüzde 25'lik artış elde ediyor. Değişen çalışma şekilleri ve kullanıcı beklentileri kurumsal haberleşm
11.09.2015 Bilim ve Teknoloji
Mobil çalışanların yüzde 53'ü daha az stresli
Mobil çalışanların yüzde 53'ü daha az stresli Mobilite ile kişi başı yıllık 5.250 Dolar tasarruf mümkün
9.04.2015 Bilim ve Teknoloji
İşe gitmek tarih oluyor!
İşe gitmek tarih oluyor! Çalışanlar ofise gitmeyecek, ofis çalışanların ayağına gelecek.
19.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Tümleşik iletişim çalışan verimliliğini yüzde 66 artırıyor
Tümleşik iletişim çalışan verimliliğini yüzde 66 artırıyor Özellikle sesli ve görüntülü ekipmana yapılacak yatırımın toplantı öncesi hazırlık sürecini yüzde 41 azaltacağı, toplantı verimliliğini yüzde 47 artıracağı, iş akışlarının ise yüzde 40 oranında daha hızlı olmasını sağlayacağı öngörülüyor.
2.03.2015 Bilim ve Teknoloji
Kurumlar, tümleşik iletişimde Unify'ın esnek ve kullanıcı dostu çözümlerini tercih ediyor
Kurumlar, tümleşik iletişimde Unify'ın esnek ve kullanıcı dostu çözümlerini tercih ediyor Çözüm ve hizmetlerle şirketlerin verimliliklerini artırmaya odaklanan Unify, çalışanların kendi işlerine odaklanabilmelerini yardımcı oluyor.
5.02.2015 Bilim ve Teknoloji
Unify, yeni ürünü Circuit ile iletişimi yeniden tanımlıyor
Unify, yeni ürünü Circuit ile iletişimi yeniden tanımlıyor 6 milyar mobil cihaz 2019 yılına kadar WebRTC'yi destekleyecek.
16.01.2015 Bilim ve Teknoloji
Y kuşağının yüzde %83'ü akıllı telefonlarından hiç ayrılmıyor
Y kuşağının yüzde %83'ü akıllı telefonlarından hiç ayrılmıyor Elde edilen sonuçlar, mobil hayat tarzını benimseyen Y kuşağının %89'u 09:00-17:00 zamanlı bir iş yerinden çok, daha esnek çalışma saatleri sunan firmalarda çalışmayı tercih edeceğini gösteriyor.
29.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Unify yeni kanal yapısıyla pazara dinamizm kazandırıyor
Unify yeni kanal yapısıyla pazara dinamizm kazandırıyor Unify, kanal yapısını güçlendirmeye devam ediyor.
4.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Unify, Turkcell Superonline ile işbirliği gerçekleştirdi
Unify, Turkcell Superonline ile işbirliği gerçekleştirdi İletişim yazılımı ve servisleri alanlarının öncü firması Unify, 12-13 Kasım günlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde tümleşik iletişimi dönüştüren çözümlerini tanıttı.
17.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Unify, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Unify, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor Unify, istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürüyor.
13.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Unify''den önemli bir adım daha
Unify''den önemli bir adım daha Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım A.Ş. ile distribütörlük anlaşması imzalayan Unify, kanal odaklı satış stratejisinde önemli bir adım daha attı.
16.06.2014 Bilim ve Teknoloji
Unify ve Penta''dan, yeni bir işbirliği
Unify ve Penta''dan, yeni bir işbirliği Unify, Türkiye’deki mevcut satış kanal ağının genişlemesine ve güçlenmesine yönelik attığı adımlarına devam ediyor.
10.06.2014 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Unify ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki unify haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.