Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi

Son dakika uludağ üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uludağ üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uludağ üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uludağ üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.367 uludağ üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm uludağ üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi
Yeğenini çöp evde alıkoyan teyze, 18 ay sonra tahliye edildi Bursa'da, kaçırıldığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu suçlamasıyla tutuklanan Kamuran Pınar A. (46), 18 ay sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tahliye kararına gerekçe olarak, 'Sanığın üzerine atılı suçun vasfının lehine değişme ihtimali' gösterilirken, duruşma 10 Mayıs'a ertelendi.
2.02.2024 Gündem
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Mehmet Savran kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Mehmet Savran kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Nevşehir AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Savran kimdir? AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Savran kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasında yarışan yarışmacılardan biri de Fatemeh Asghari oldu. Dikkatleri çeken İranlı yarışmacı, izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
26.12.2023 Televizyon
Bursa'da otomobil su kanalına düştü: 1'i ağır 5 yaralı
Bursa'da otomobil su kanalına düştü: 1'i ağır 5 yaralı Bursa'da su kanalına düşen otomobildeki 5 kişi, yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, durumu ağır olan Mustafa Özcan'ın (67) kalp krizi geçirdiği de belirlendi.
21.12.2023 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Altın ve borsa için kritik uyarı! Piyasaların gözü Merkez Bankası kararında
Altın ve borsa için kritik uyarı! Piyasaların gözü Merkez Bankası kararında Bu hafta piyasaların gözü kulağı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararında olacak. Peki piyasanın beklentisi ne? Altın ve borsada yön ne olur? Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Filiz Eryılmaz, “Borsada dikkatli olmak lazım” diyerek yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
19.11.2023 Finans
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar'
Avukatlık sınavı geliyor, artık hukuk bitirmek yeterli olmayacak! 'Çok doğru bir karar' Artık hukuk fakültesini bitirenler doğrudan avukat olamayacak, mezuniyetten sonra sınava girecek. “Hukuk fakültesi ve mezun sayımız fazla. Kaliteyi arttırmalıyız” diyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024’ten itibaren Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı’nı kazananların stajyer avukat olabileceğini söyledi.
8.11.2023 Gündem
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi
Küçük çocuğun yüzüne biber gazı sıkan şüpheliyi gözleri ele verdi Bursa'da, arkadaşıyla evinin önünde oturan Yusuf Emir Bolat'ın (9) yanına bisikletle yaklaşıp, yüzüne biber gazı sıkan ve 6 ayrı suçtan tutuklanan Veysel İlhan (31), yakalandı. İlhan'ın saldırı yerinden itibaren, kaçış güzergahındaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, en son markette alışveriş yaparken görüntülendiğini ve göz kayması (Şaşılık) rahatsızlığı olduğunu tespit etti. Suç kaydı bulunan aynı rahatsızlığa sahip 167 kişinin listesini çıkaran polis, üzerindeki tişörtten kimliğini tespit ettiği Veysel İlhan'ı evinde yakalayıp gözaltına aldı.
4.11.2023 Yaşam
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün Kredi ihtiyacı olanlar, kredi başvurusunda bulunsalar da bankalar tarafından bazen olumsuz yanıtla karşılaşabiliyor. Bunu etkileyen en önemli sebep de kişinin kredi notunuzun düşük olması. Bankalar bazı durumlarda ise kredi notu düşük olsa da inisiyatif kullanarak kredi verebiliyor. Uzman isim kredi notu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Kredi notunu yükseltmek sanıldığı kadar zor değil. İşte detaylar
10.10.2023 Ekonomi
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?"
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" Bursa'da yorgun mermi ile hayatını kaybeden Zekiye Demiralay'ı (47) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan muhtar Ali Özkan (65), ilk duruşmada, yeğeninin düğününde bir anlık heyecanlandığını, birilerine zarar vermemek için etrafına bakındıktan sonra silahı havaya doğru ateşlediğini söyledi. Özkan'ın sözlerine, hakim, "Senin havaya sıktığın mermi uzaya gitmiyor. Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" diyerek tepki gösterdi.
6.10.2023 Yaşam
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor Balıkesir'in Gönen ilçesinde, tatil için geldiği yazlık evinden 17 Haziran’da 'Tina' isimli Doberman cinsi köpeği ile ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamayan Dünya Bankası'ndan emekli ekonomist Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 85'inci gününde de devam ediyor. Berzeg ile kaybolduktan 74 gün sonra, kilo kaybı yaşamadan, vücudunda ve patilerinde toz ve çamur bulaşmadan geri dönen Tina'dan, kayıp olduğu süre içinde kapalı alanda mı tutulduğu ya da ormanda mı yaşadığının tespiti için alınan dışkı ve kan örneklerinde yapılan incelemede, delil elde edilecek hiçbir veri elde edilemediği belirtildi.
9.09.2023 Yaşam
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi?
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi? Yeni eğitim öğretim yılı iple çekilirken, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteli olan öğrencilerin üniversitelerin açılış tarihine yönelik araştırmaları da başladı. Lisans eğitimine başlayacaklar ve hâlihazırda lisans öğrencisi olanlar YÖK duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor.  Öte yandan ise üniversite açılış tarihinin ertelendiği iddiaları dolaşıma sokuldu. Bu paylaşımları gören öğrenciler “Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılıyor, üniversitelerin açılış tarihi 2 Ekim’e mi ertelendi?” sorularına yanıta arıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerin açılış tarihi ertelendi mi?
29.08.2023 Eğitim
Merkez Bankası faizi yüzde 25'e çıkardı dolar ve altından ilk tepki geldi!
Merkez Bankası faizi yüzde 25'e çıkardı dolar ve altından ilk tepki geldi! Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı açıklandı. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 750 baz puan artırarak yüzde 25'e çıkardı. Peki dolar ve alttın ne kadar oldu? İşte detaylar...
24.08.2023 Ekonomi
Marmara'nın en büyük gölü turkuaz renge büründü! İznik Gölü'nde siyanobakteri artışı...
Marmara'nın en büyük gölü turkuaz renge büründü! İznik Gölü'nde siyanobakteri artışı... İznik Gölü'nün rengi turkuaza dönmesi şaşkınlık ve endişe yarattı. Bursa Uludağ Üniversitesi'nden (BUÜ) Prof. Dr. Taner Yonar gölün renginin turkuaza dönmesinin nedenlerini tek tek açıkladı. Prof. Dr. Taner Yonar, "İnsani kaynaklar burada ana etken. Tarımsal kaynaklardan gelen bir kirlilik yükü söz konusu" dedi.
24.08.2023 Yaşam
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi…
Yunus Sezer kimdir, nerenin valisi oldu? Eski AFAD Başkanı Yunus Sezer nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu? İşte Yunus Sezer’in eğitimi… AFAD Başkanı Yunus Sezer, Edirne Valisi olarak atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ile yeni vali ataması yapılırken, AFAD Başkanı Yunus Sezer de Edirne Valisi olarak görevlendirildi. Peki, Yunus Sezer kimdir, ne mezunu, kaç yaşında ve nereli? İşte Yeni Edirne Valisi Yunus Sezer hakkında merak edilenler…
10.08.2023 Gündem
Bursa'da korkunç kaza! Mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet tarlaya savruldu: 3 ölü, 11 yaralı
Bursa'da korkunç kaza! Mevsimlik işçileri taşıyan kamyonet tarlaya savruldu: 3 ölü, 11 yaralı Bursa'nın Karacabey ilçesinde, mevsimlik işçileri taşıyan kamyonetin tarlaya savrulduğu kazada, 2'si Suriye uyruklu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
3.08.2023 Yaşam
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı Tayvan hükümeti yetkilileri, Türkiye’den ihraç edilen yumurtalara yönelik yapılan analizde, kümes hayvanlarında kullanımı yasaklı antibiyotik; nitrofuran maddesinin tespit edildiğini açıkladı. Sektör temsilcileri, ‘Çürük elmaları araştırıp ortaya çıkaracağız’ derken, Tarım Bakanlığı, “Tayvan yumurtalarla ilgili bir bildirimde bulunmadı ama bakanlığımız inceleme başlattı” denildi.
22.07.2023 Gündem
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar...
Çöp evde bulunan çocuk olayında yeni gelişme! Mahkemeden teyze için karar... Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (10) çöp ev haline gelen dairede kilitli odada alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Kamuran Pınar Acar'ın, 27 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın duruşmasında, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi. UCİM avukatı Mine Rana Kahramanoğlu, "Duruşma 4 Ekim'e kaldı. Biz de her celse çocuğumuzun yanında olacağız" dedi.
12.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uludağ Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uludağ üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.