Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 ilde en az lise mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 6 ilde en az lise mezunu sürekli işçi alacak! İşte başvuru şartları! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı ilanı yayınlandı! En az lise ve dengi okul mezunu sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, tarama uzmanı ve yardımcısı, makinist, gemici, elektrikçi, yağcı, aşçı ile usta alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Ulaştırma Bakanlığı işçi alımı başvuru şartları!
16.09.2022 Personel Alımı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! İŞKUR vasıtasıyla işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı taşra birimlerinde çalıştırılmak üzere sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular 28 Ocak’ta sona eriyor. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR iş ilanları ve işçi alımı başvuru şartları!
24.01.2022 Personel Alımı
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! KPSS'siz en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alınacak!
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! KPSS'siz en az ilköğretim mezunu sürekli işçi alınacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 14 ilde 130 sürekli işçi alımı yapacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, en az ilköğretim mezunu 55 temizlik görevlisi, en az ön lisans mezunu 75 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları!
6.04.2021 Personel Alımı