Ücretsiz Ulaşım

Ücretsiz Ulaşım

Son dakika ücretsiz ulaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretsiz ulaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretsiz ulaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretsiz Ulaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretsiz ulaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 957 ücretsiz ulaşım haberi bulunmuştur. Tüm ücretsiz ulaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler
CHP'de 'DEM' çatlağı büyüyor! İmamoğlu’ndan Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'a sert sözler CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri CHP'yi karıştırdı. CHP lideri Özgür Özel bu sözlerin "sürçülisan" olduğunu savunsa da konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Köksal "Dil sürçmesi değil, verdiğim söz üzerine konuştum" dedi. Tartışmaya bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Köksal'ı sert bir şekilde eleştiren İmamoğlu, "Ya kendine başka iş bulacak ya da başka parti bulacak" diyerek Köksal'a adeta kapıyı gösterdi.
7.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Şartları sağlayan yaşlılara çift maaş: Aylık 11 bin TL'yi geçiyor! 65 yaş üstü nasıl yararlanabilir?
Şartları sağlayan yaşlılara çift maaş: Aylık 11 bin TL'yi geçiyor! 65 yaş üstü nasıl yararlanabilir? Yaşlılara, 65 yaş üstüne çift maaş müjdesi... Şartları yerine getiren yaşlı vatandaşlara ayda 3 bin 504 lira artı 7 bin 608 lira bakım aylığı veriliyor. Diğer yandan ücretsiz ulaşım hakkı ve sağlık gibi imkanlar da yer alıyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine ulaşım tepkisi: İstanbullu trafikte canından bezdi AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Çilesiz İstanbul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kurum, "Mevcut İBB yönetimi her alanda olduğu gibi ulaşımda da başarısız oldu. 35 ulaşım vaadinden 4'ünü yapabildiler. Bu trafik İstanbul'u çileden çıkaran hale geldi. Paradan, zamandan, her şeyden kaybediyoruz. 1 yılda 288 saat kaybediyoruz. İstanbullunun ömründen 3 yıl çalınıyor" diye konuştu.
27.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuran 100 bin kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum Bayrampaşa’da kadın girişimcilerle biraraya geldi. Programda konuşan Kurum, "İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza 'İBB'den 100 bin lira işini geliştir' diyeceğiz. "şeklinde konuştu. Kurum, "İstanbul'un en büyük sorunlarından biri de; bir deprem kenti olmasıdır. 600 bin evin bugünden tezi yok acilen dönüştürülmesi gerekiyor. İstanbul'un en riskli yerlerinden bir seferberlik anlayışıyla başlayarak, her ilçede her mahallede deprem dönüşümünü önceliklendireceğiz. Bu projelerin odağına da komşuluk ilişkilerini yaşatacağımız mahalle kültürünün korunacağı milletimizin mutlu ve huzurlu olacağı tam 650 bin yeni yuvayı inşa edeceğiz." dedi.
31.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Bugün ve yarın toplu taşıma ücretsiz olacak
Bugün ve yarın toplu taşıma ücretsiz olacak Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, bugün ve yarın ücretsiz hizmet verecek.
28.10.2023 Ekonomi
65 yaş üstü belediye otobüsleri ücretli mi? 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalkıyor mu? Özel Halk Otobüsleri Birliği 65 yaş üstü kararı!
65 yaş üstü belediye otobüsleri ücretli mi? 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalkıyor mu? Özel Halk Otobüsleri Birliği 65 yaş üstü kararı! Özel halk otobüsü 65 yaş üstü ücretsiz mi, 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalkıyor mu? Ücretsiz veya indirimli karttan 65 yaş üzeri vatandaşlar dışında şehit ve gazi yakınları, basın ile emniyet mensupları da faydalanıyor. Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) 65 yaş üstü ulaşıma kısıtlama kararı almasıyla 65 yaş üstü belediye otobüsleri ücretli mi? 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalkıyor mu? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Özel Halk Otobüsleri Birliği 65 yaş üstü kararı ile 65 yaş üstü istanbul kart kalktı mı? sorusunun yanıtı…
17.10.2023 Gündem
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek
Sınıf geçmede yeni düzenleme: Türkçe ortalaması 70 olmayan geçemeyecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkçe ortalaması 70 olmayan öğrencilerin sınıfı geçemeyeceğini söyledi. Tekin, öğretmen atamaları konusunda da Bütçe kanunu geçmeden rakamlar belli olursa atama sürecini başlatacaklarını açıkladı.
23.09.2023 Eğitim
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım...
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım... Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), ücretsiz taşıma başta olmak üzere karşılığı kamu tarafından sübvanse edilmeyen taşımalara karşı başlattıkları eylemlerine devam ediyor.
23.09.2023 Ekonomi
Ankara'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş açıkladı! 65 yaş ego kartı kalktı mı ?
Ankara'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş açıkladı! 65 yaş ego kartı kalktı mı ? Özel Halk Otobüsleri Birliği Başkanı Ercan Soydaş, düzenleme olmaması durumunda, 15 Ekim'de tüm illerde ücretsiz binişlerin kaldırılmasına karar vereceklerini söyledi. Özel Halk Otobüsleri Birliği, artan maliyetleri gerekçe göstererek Ankara'da 65 yaş üstü dahil ücretsiz taşımayı sonlandırıyor, haberlerinin ardından Ankaralı 65 yaş üstü vatandaşlar arama motorlarına yöneldi ve Ankara’da 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma kalktı mı? sorusuna yanıt arıyor. EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş’tan açıklama geldi.
21.09.2023 Gündem
65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi-ücretsiz mi, İstanbul’da İzmir’de Ankara’da 65 yaş üstü toplu taşıma kaldırıldı mı?
65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi-ücretsiz mi, İstanbul’da İzmir’de Ankara’da 65 yaş üstü toplu taşıma kaldırıldı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi olacak, 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? 65 yaş üzeri vatandaşların ücretsiz olarak yararlandıkları toplu taşıma hizmetleri Burdur ve Aksaray illerinde kaldırılınca 65 yaş üstü ulaşım ücretsiz mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Artan maliyetleri gerekçe göstererek yıllarca uygulanan uygulama birçok kentte sona erince merak eden vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş son noktayı koydu. Peki, 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi, İstanbul’da İzmir’de Ankara’da 65 yaş üstü toplu taşıma kaldırıldı mı?
23.08.2023 Ekonomi
65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu, İstanbul'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, paralı mı oldu?
65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu, İstanbul'da 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? İstanbul'da 65 yaş üstü ulaşım ücretli mi, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, paralı mı oldu? 65 yaş üstü otobüs bedava mı, İstanbul’da 65 yaş üstü otobüs kartı kalktı mı? İstanbullu 65 yaş üzeri vatandaşlar metro, metrobüs, otobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. Bazı illerde 65 yaş üstü otobüs kartlarının iptal edilip, ücretli yapılması İstanbul’daki vatandaşların 65 yaş üstü otobüs ücretli mi oldu 2023? Sorusuna yanıt aramasına neden oldu. Peki, 65 yaş üstü otobüs bedava mı, 65 yaş üstü ulaşım paralı mı oldu?
8.08.2023 Gündem
65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma ücretsiz mi, 65 yaş üstü için ücretsiz toplu taşıma kaldırıldı mı?
65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı? 65 yaş üstü toplu taşıma ücretsiz mi, 65 yaş üstü için ücretsiz toplu taşıma kaldırıldı mı? Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, 65 yaş üstü vatandaşları ilgilendiren yeni bir karara imza attı. Akaryakıt fiyatlarındaki artış birçok kentte toplu taşıma ücretlerine zam yapılmasına neden olurken,  Burdur'da toplu taşıma hizmeti veren Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, yaptığı yazılı açıklamada ücretsiz binişlerin bitirilmesi konusunda karar aldıklarını duyurdu. Peki, 65 yaş üstü toplu taşıma ücretli mi, 65 yaş üstü toplu taşıma kaldırıldı mı?
26.07.2023 Ekonomi
‘Kulaklığını çıkar’ dedi, aldırış etmeyince dehşet saçtı!
‘Kulaklığını çıkar’ dedi, aldırış etmeyince dehşet saçtı! İstanbul Zeytinburnu'nda bir atölye çalışanı dehşet saçtı. Bahanesi ise iş arkadaşının çalışırken kulaklıkla müzik dinlemesiydi. İşte şoke eden olayın detayları...
7.07.2023 Yaşam
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz ulaşım imkanı! Resmi Gazete'de yayımlandı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Başkentray, Marmaray ve İZBAN ile Gayrettepe-îstanbul Havalimanı metro seferleri ücretsiz olacak.
7.07.2023 Ekonomi
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçlarının 4 günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Depremzedelere skandal tebligat! Parasını devlet ödeyecek
Depremzedelere skandal tebligat! Parasını devlet ödeyecek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentteki otellerde misafir ettiği 550 depremzedeye verdiği hizmeti 21 Mayıs günü sonlandıracağını duyurdu. Duyuru üzerine AFAD Başkanlığı, Tekirdağ Valiliği’nden depremzedelerin tüm masraflarının karşılanarak, otel tahsis edilmesini istedi. Büyükşehir Belediyesi’nden gece yarısı yapılan açıklamada, "Deprem bölgesi bir türlü toparlanamayıp, geçici konteyner kentleri yeterince kurulamayınca, ilgili daireye gerekli talimatlar verilerek süre uzatılmıştır. Konunun çirkin bir şekilde siyasete alet edilmesi oldukça düşündürücüdür." denildi. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise soruşturma başlatıldığı bildirildi. Son gelişmeye göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin önce misafir ettiği sonrasında ise çıkarma kararı aldığı depremzedelerin otel parasını devlet ödeyecek.
18.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu!  21 kişi tutuklandı
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu! 21 kişi tutuklandı İzmir merkezli 18 ilde sahte engelli raporu hazırladığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 51 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 51 şüpheliden 21'i tutuklanırken, 8'i savcılık ifadesinin ardından 22'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. tutuklular arasında doktor olmadığı öğrenildi. Öte yandan, suç örgütü üyelerinin, göstermelik danışmanlık şirketi açtıkları ve burada sahte rapor alacak kişilerle anlaştıkları ortaya çıktı.
21.01.2023 Gündem
Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı! Şoke eden ‘joker’ detayı
Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı! Şoke eden ‘joker’ detayı Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı imkanı sağlıyorlar, sahte engelli raporu almak için , doktorları yanlış yönlendirdiler. Kamu hastaneleri ile bazı özel hastanelerdeki kayıt sistemi üzerinden yapılan akılalmaz sahtekarlığın detayları ifşa oldu. Şüphelilerin rapor alabilmek için kullandığı 'joker'ler şoke ederken, olayla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.
20.01.2023 Yaşam
Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı! Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı
Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı! Sahte engelli raporu skandalı ortaya çıktı Erken emeklilik, ÖTV indirimi ve ücretsiz ulaşım kartı imkanı sağlıyorlar, sahte engelli raporu almak için , doktorları yanlış yönlendirdiler. Kamu hastaneleri ile bazı özel hastanelerdeki kayıt sistemi üzerinden yapılan akılalmaz sahtekarlığın detayları ifşa oldu. Şüphelilerin rapor alabilmek kullandığı 'joker'ler ise şoke etti.
17.01.2023 Gündem
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı!
1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs 1 Ocak’ta bedava mı? İşte 1 Ocak toplu taşıma kararı! Yılbaşında toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. İETT, metro, metrobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar, 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? sorularına yanıt aranıyor.
31.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz Ulaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretsiz ulaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.