Son dakika: TUS ve STS başvuruları başladı
Son dakika: TUS ve STS başvuruları başladı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2018-TUS 2. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı'na (2018-STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem) başvurular başladı.
28.06.2018 Gündem
TUS sonbahar dönemi geç başvuru işlemi nasıl yapılır?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru işlemi nasıl yapılır? TUS için başvuru işlemleri 5-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Belirlenen tarihler arasında başvuru yapamayan adaylar geç başvuru gününde yani bugün başvuru yapabilecekler. 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan TUS için başvuru nasıl yapılır? TUS geç başvuru ücreti ne kadar ödenecek?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak? TUS başvuru işlemleri 12 Temmuz tarihinde sona erdi. 5-12 Temmuz tarihleri arasında başvuru yapamayan adaylar, geç başvuru gününde başvuru yapabilecekler. TUS sonbahar dönemi 27 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. TUS sonbahar dönemi geç başvuru işlemi ne zaman yapılacak? Geç başvuru ücreti ne kadar ödenecek?
29.09.2021 Gündem
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak?
TUS sonbahar dönemi geç başvuru ne zaman yapılacak? TUS sonbahar dönemi 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. TUS için 5 Temmuz’da başlayan başvuru işlemleri 12 Temmuz tarihinde sona erdi. ÖSYM tarafından belirlenen süre içerisinde başvuru işlemini tamamlayamayan adaylar, geç başvuru gününde başvuru yapabilecekler. TUS sonbahar dönemi geç başvuru günü ne zaman? Geç başvuru için ne kadar ücret ödenecek?
29.09.2021 Gündem