Türkiye Drone Şampiyonası

Türkiye Drone Şampiyonası

Son dakika Türkiye Drone Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Drone Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Drone Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Drone Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye drone şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 türkiye drone şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm türkiye drone şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
TEKNOFEST Türkiye Dron Şampiyonası 2. Etabı Sinop’ta başladı
TEKNOFEST Türkiye Dron Şampiyonası 2. Etabı Sinop’ta başladı TEKNOFEST Türkiye Dron Şampiyonası 2. Etap yarışmaları Sinop’ta başladı. 2-3 Temmuz'daki elemeyi geçen 24 sporcu Artvin’de düzenlenecek 3. etaba katılmaya hak kazanacak.
2.07.2022 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST, Karadeniz Türkiye Drone Şampiyonasına hazır! İlk etap Kastamonu’da
TEKNOFEST, Karadeniz Türkiye Drone Şampiyonasına hazır! İlk etap Kastamonu’da TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası’nın ilk etabı, 10-12 Haziran 2022 tarihleri arasında doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Kastamonu’da Kastamonu Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.
10.06.2022 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Drone Şampiyonaları için son başvuru tarihi belli oldu
TEKNOFEST Drone Şampiyonaları için son başvuru tarihi belli oldu TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası ve World Drone Cup için başvurular devam ediyor. Drone yarışçılarının kıyasıya mücadele ettiği bu iki şampiyonada sizde yerinizi almak için acele edin.
18.03.2022 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Karadeniz'de başvuru süresi 7 Mart'a uzatıldı
TEKNOFEST Karadeniz'de başvuru süresi 7 Mart'a uzatıldı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında bu yıl 40 ana yarışma-99 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarının son başvuru tarihi gençlerden gelen yoğun talep üzerine 7 Mart’a kadar uzatıldı.
28.02.2022 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları başvuruları 28 Şubat’ta sona eriyor
TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları başvuruları 28 Şubat’ta sona eriyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmalarına başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor.
24.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Drone pilotları Teknofest World Drone Cup’ta yarışacak
Drone pilotları Teknofest World Drone Cup’ta yarışacak Mühendislik, teknoloji ve danışmanlık alanlarındaki çözümleriyle savunma sanayisinin öncülerinden STM, yürütücülüğünü üstlendiği World Drone Cup’ta, dünyanın en iyi drone pilotlarını Teknofest İstanbul’da buluşturuyor.
18.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası'nın 2. etabı tamamlandı!
TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası'nın 2. etabı tamamlandı! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında, STM Savunma Teknolojileri yürütücülüğünde düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası’nın ikinci etabı İzmir’in Bergama ilçesinde, Asklepion Antik Kenti’nde gerçekleşti. Şampiyonanın ikinci etabını başarıyla tamamlayan 16 sporcu Büyük Final’de yarışmaya hak kazandı.
9.08.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası’nın 1. etabı tamamlandı!
TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası’nın 1. etabı tamamlandı! TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası’nın 1. etabı tamamlandı!
5.07.2021 Yaşam
TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası’nın 1. etabı tamamlandı!
TEKNOFEST Türkiye Drone Şampiyonası’nın 1. etabı tamamlandı! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında, STM Savunma Teknolojileri yürütücülüğünde düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası’nın birinci etabı Elazığ’da gerçekleşti. Birinci etabı başarıyla tamamlayan 24 sporcu, şampiyonanın ikinci etabında Bergama’da yarışmaya hak kazandı. Şampiyona’nın birinci etap açılışına Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Müdürü Ömer Kökçam katıldı.
5.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Drone Şampiyonası'nın ilk etabı başladı
Türkiye Drone Şampiyonası'nın ilk etabı başladı Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonası'nın ilk etabı Elazığ'da başladı.
3.07.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST 2021 bir dünya rekoru daha kırdı!
TEKNOFEST 2021 bir dünya rekoru daha kırdı! TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında gerçekleştirilen Teknoloji Yarışmalarında başvurular sona erdi. Her yıl katlanarak büyüyen bir ilgi, merak ve heyecanla takip edilen Teknoloji Yarışmalarında bu yıl düzenlenecek 35 farklı teknoloji yarışmasında 39.684 takım başvurusu alındı.
17.03.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi İlk yılında 550 bin, ikinci yılında ise 1 milyon 720 bin kişinin ziyaret ettiği dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST’te milyonlarca insan, coşku ve heyecanla bir araya gelerek “Milli Teknoloji Hamlesi”ne tanıklık etmişti. Ülkemizin önde gelen kuruluşlarının desteği ve özverili çalışmaları ile düzenlenen TEKNOFEST bu yıl ise 63 paydaşı ile İstanbul’da yanan “Milli Teknoloji Hamlesi” meşalesini Gaziantep’e taşıdı.
30.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Drone Şampiyonası Gaziantep'te yapılacak
Türkiye Drone Şampiyonası Gaziantep'te yapılacak Türkiye Drone Şampiyonası, 25-26 Eylül tarihlerinde Gaziantep'te düzenlenecek.
9.09.2020 Bilim ve Teknoloji
"Ulaşım, drone'lar ile yapılacak"
"Ulaşım, drone'lar ile yapılacak" Türkiye Hava Sporları İnsansız Hava Araçları Branş Başkanı, Flycam ve Pilot Event Genel Müdürü Mehmet Öztekin, "Drone'ları spor faaliyetlerinde, sinematik çekimlerde, fotoğraf çekimlerinde ve arazi ilaçlamada kullanabiliyorsunuz" dedi.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST heyecanı başladı!
TEKNOFEST heyecanı başladı! Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye Drone Şampiyonasının ilk etabı Mersin’in Anamur ilçesinde başladı.
11.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Türkiye’nin ilk Drone Şampiyonası yapıldı
Türkiye’nin ilk Drone Şampiyonası yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) desteğiyle Türkiye’nin ilk resmi Drone Yarışları yapıldı. Pilotlar tasarım ve montajlarını kendilerinin yaptığı insansız hava araçlarıyla kıyasıya yarıştı.
4.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Dünya Drone Şampiyonası İstanbul'da düzenlenecek
Dünya Drone Şampiyonası İstanbul'da düzenlenecek Dünya Drone Şampiyonası 23-29 Eylül tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.
15.09.2021 Bilim ve Teknoloji
4 günde rekor! İşte TEKNOFEST'e katılan ziyaretçi sayısı
4 günde rekor! İşte TEKNOFEST'e katılan ziyaretçi sayısı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 VAKFI) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk kez gerçekleştirilen 'TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne yoğun ilgi oldu.
24.09.2018 Gündem
Kol uçuşu selam!
Kol uçuşu selam! Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’in ikinci gününde de tarihi anlar yaşandı. THY filosundaki en büyük uçaklardan Boeing-777 ile Türk Yıldızları, nefes kesen bir gösteri yaptı
21.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Drone Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye drone şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.