Garanti Bankası'ndan kredi müjdesi! 12 ay geri ödemesiz kredi ve faiz oranı...
Garanti Bankası'ndan kredi müjdesi! 12 ay geri ödemesiz kredi ve faiz oranı... Garanti Bankası'ndan kredi müjdesi... 12 ay geri ödemesiz ve cazip faiz oranları ile kredi imkanı! Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Yüz binlerin yüzünü güldürecek haber Türkiye Bankalar Birliği'nden (TBB) geldi. Sabit faizli krediler için 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatı sunuluyor. 48 ay vadeli kredi için başvuru şartları ve bankaların isimleri tek tek açıklandı. Uygun vade ve kredi faiz oranları ile başta Garanti Bankası olmak üzere 15 banka sektörü rahatlatacak kredi fırsatı sunuyor. Peki, Garanti Bankası (Garanti BBVA) kredi başvurusu nasıl yapılır? 12 ay ödemesiz kredi şartları ve Garanti Bankası kredi faiz oranları!
22.10.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan 12 ay ödemesiz kredi! Faiz oranı...
Ziraat Bankası'ndan 12 ay ödemesiz kredi! Faiz oranı... Bankalar harekete geçti ve açıklandı. 12 ay geri ödemesiz kredi fırsatı, vadesi ise 48 ay. Ziraaat Bankası'dan 12 ay ödemesiz kredi fırsatı! Sektöre can suyu olacak. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) açıkladı. Başta Ziraat Bankası olmak üzere 15 bankadan müjde geldi. Corona virüs salgınının etkilerinin azaltılması amacıyla işletmelere maaş, kira ödemeleri ile sözleşme ve fatura giderleri için kredi imkanı tanınıyor. Faiz oranı, sabit faizli krediler için azami yüzde 14,5, değişken faizli krediler için TLREF 250 baz puan olarak belirlendi. Krediler, 1 Kasım 2021 tarihini aşmamak kaydıyla, azami 12 ay ödemesiz dönem olmak üzere 48 ay vadeli olacak. Peki, Ziraat Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası kredi vade ve faiz oranları!
17.10.2020 Ekonomi
Turizme kredi desteği veren bankalar hangileri? Turizm Destek Paketi'ni kullandıracak bankalar, vade ve faiz oranları
Turizme kredi desteği veren bankalar hangileri? Turizm Destek Paketi'ni kullandıracak bankalar, vade ve faiz oranları Türkiye Bankalar Birliği (TBB), turizm sektörü için Turizm Destek Paketi'nin uygulanmaya koyuyor. Turizm sektörünün faydalanacağı Turizm Destek Paketi ile salgının etkilerinin azaltılması, üretim ve istihdam kapasiteleri ile piyasa değerlerinin korunmasını desteklemekamacıyla,turizm sektöründeki işletmeler yanında bu işletmelerin tedarikçilerinin maaş ve kira ödemeleri ile sözleşme veya faturaya bağlı sabit giderlerinin, nakit ihtiyaçlarının ve kurumsal kredi kartı harcamalarının karşılanması amaçlanıyor. Peki, Turizme kredi desteği veren bankalar hangileri? Kimler Turizm Destek Paketi desteğinden faydalanacak? İşte Turizm Destek Paketi'ni kullandıracak bankalar listesi...
16.10.2020 Ekonomi