Turhan Çömez

Turhan Çömez

Son dakika Turhan Çömez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Turhan Çömez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Turhan Çömez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turhan Çömez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turhan çömez gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 turhan çömez haberi bulunmuştur. Tüm turhan çömez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
CHP ile İYİ Parti arasında Balıkesir krizi büyüyor! Özgür Özel: Benim tanıdığım Meral Hanım gereğini yapar
CHP ile İYİ Parti arasında Balıkesir krizi büyüyor! Özgür Özel: Benim tanıdığım Meral Hanım gereğini yapar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı. Katıldığı televizyon programında konuşan Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez'i adaylıktan çekmesini istedi ve "Benim tanıdığım Meral Hanım Balıkesir için gereğini yapar" ifadelerini kullandı. Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik borç ödeme çıkışı tartışma yarattı. CNN TÜRK'ün sorularını yanıtlayan İYİ Parti kurmayları o çağrıya kapıları kapattı. Detayları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür aktardı.
22.02.2024 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı
İYİ Parti milletvekili aday listesi açıklandı 14 Mayıs seçimlerine gidilirken İYİ Parti aday listesi kesinleşti. İdris Naim Şahin Ordu 1. sırada yer alırken, Gökhan Zan da listede yer buldu.
9.04.2023 Gündem
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı
Meral Akşener, Altılı Masa'daki gerilimi ilk kez anlattı: Kılıçdaroğlu hiddetlenip ayağa kalktı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener ise yaşanan süreç ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.
5.03.2023 Gündem
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim
CHP'nin Akşener stratejisi ortaya çıktı! İşte İYİ Parti'nin adaylık için yeşil ışık yaktığı isim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6 Mart'taki toplantıya katılıp katılmayacağı belli oldu. CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’e, bir yanına Mansur Yavaş diğer yanına Ekrem İmamoğlu’nu alarak verdiği pozla yanıt verdi. Akşener’in adaylık için yeşil ışık yaktığı isim ise tartışma konusu oldu.
5.03.2023 Gündem
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme
Ergenekon davasıyla ilgili bomba gelişme Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Ergenekon Silahlı Terör Örgütünün varlığının kanıtlamadığını belirtti. 26 sanık hakkında ceza istendi. Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülmeye başlanan 235 sanıklı Ergenekon davasında mütalaasını açıklayan savcı, Sanık Alparslan Arslan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etti.
30.11.2018 Gündem
Yılın en iyi doktoru ödülü Çömez’e
Yılın en iyi doktoru ödülü Çömez’e Ergenekon davası sürecinde 10 yıl önce İngiltere’ye gidip bir üniversite hastanesinde doktorluk yapmaya başlayan eski AK Parti Milletvekili Turhan Çömez, ‘firar’da olduğu süre boyunca bir başarı hikayesine imza attı.
27.10.2018 Gündem
İngiliz parlamentosu Çömez’e ödül verecek
İngiliz parlamentosu Çömez’e ödül verecek Londra’da 15 Türk ile 20 İngiliz doktordan oluşan kadrosuyla klinik kuran Turhan Çömez başarıları nedeniyle İngiliz meclisi tarafından ödüle layık görüldü
25.05.2018 Gündem
İngiliz acil servisi ‘firari’ Çömez’e emanet
İngiliz acil servisi ‘firari’ Çömez’e emanet İngiltere’deki üniversite hastanesinin acil servisi ilk kez bir Türk ekibe emanet edildi. Ekibin başında Ergenekon davası sanıkları arasında yer alan eski AK Partili doktor Turhan Çömez yer alıyor
25.08.2017 Yaşam
Kumpas sanığı Çömez İngilizlerin kahramanı
Kumpas sanığı Çömez İngilizlerin kahramanı Eski AK Parti Milletvekili doktor Turhan Çömez, İngiltere’deki doktor açığı nedeniyle Yunanlı meslektaşıyla bir ünite kurup mesai saatleri dışında hastaları muayene etmeye başladı. Çömez dergi ve gazetelere haber olup “kahraman” olarak nitelendirildi
29.09.2021 Gündem
Çömez’in dönüş heyecanı
Çömez’in dönüş heyecanı Ergenekon davasının yurt dışında bulunan tek sanığı olan Dr. Turhan Çömez, Yargıtay’ın verdiği bozma kararı üzerine, VATAN’a “Yerel mahkemede süreç yeniden başladıktan sonra dönüş tarihimi netleştireceğim. Dönüş yolu göründü” dedi
29.09.2021 Gündem
Silahları iade edildi
Silahları iade edildi Ergenekon davası kapsamında dosyaları ayrılan Bedrettin Dalan, eski milletvekili Turhan Çömez, emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı, Emrah Gönenci ve Saipir Debzlelvidze’nin yargılandığı davaya dün devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Mahkeme, Bedrettin Dalan’ın emanetteki silahlarının iadesine karar verdi
Mahkeme, Bedrettin Dalan’ın emanetteki silahlarının iadesine karar verdi ERGENEKON Davası kapsamında yargılanan Bedrettin Dalan’ın talebi üzerine adli emanette bulunan ruhsatlı silahları, bu silahlara ait mermileriyle antika niteliğindeki kılıç ve kamalarının iadesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Onlar hesap vermeden gelmem’
‘Onlar hesap vermeden gelmem’ İngiltere’deki Basildon Üniversitesi Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan ve ayrıca Londra’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Haringey semtindeki özel bir klinikte Türk hastaları tedavi eden Turhan Çömez, yargılandığı Ergenekon Davası’nın herkes tarafından bilinen bir tezgah olduğunu ve bu tezgahın mimarlarının milletin önünde hesap vermediği sürece Türkiye’ye dönmeyeceğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
Turhan Çömez Türkiye'ye ne zaman dönecek?
Turhan Çömez Türkiye'ye ne zaman dönecek? İngiltere’de yaşayan eski AKP milletvekili Turhan Çömez, yargılandığı Ergenekon Davası’nın herkes tarafından bilinen bir tezgah olduğunu ve bu tezgahın mimarlarının milletin önünde hesap vermediği sürece Türkiye’ye dönmeyeceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Bedrettin Dalan ilk kez hakim karşısında!
Bedrettin Dalan ilk kez hakim karşısında! İstanbul 6’ıncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada avukatlarıyla birlikte hazır bulunan Dalan’ın kimlik tespiti yapıldı...
29.09.2021 Gündem
‘Kumpası gördüm teslim olmadım’
‘Kumpası gördüm teslim olmadım’ Ergenekon’un firari sanığı Bakıcı 5 yıl sonra ilk kez yargı önüne çıktı...
29.09.2021 Gündem
‘Kalbim Ege’de kaldı’
‘Kalbim Ege’de kaldı’ Ergenekon sanığı eski AK Parti vekili Turhan Çömez, tatilini Türkiye’ye 30 dakika uzaklıkta bulunan Midilli’de geçirdi ve “Yedi yıl sonra vatan topraklarını gördüm” dedi...
29.09.2021 Gündem
Türkiye, Turhan Çömez’i aramıyor!
Türkiye, Turhan Çömez’i aramıyor! Ergenekon sanığı Turhan Çömez’in İngiltere’den iadesi için yapılan yazışmalar bir gerçeği ortaya çıkardı: UYAP’ta Çömez için arama kararı yok
29.09.2021 Gündem
Mahkemeye rest
Mahkemeye rest Firari ergenekon sanığı başvurmayacak
29.09.2021 Gündem
Tutuklanmayacak, artık dönebilir
Tutuklanmayacak, artık dönebilir Ergenekon davasının firari sanığı Yeditepe Üniversitesi kurucusu Bedrettin Dalan hakkındaki yakalama kararı kaldırıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Turhan Çömez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turhan çömez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.