Restoran ve kafelerle ile ilgili flaş karar! Artık ücretli oluyor, sistem değişiyor
Restoran ve kafelerle ile ilgili flaş karar! Artık ücretli oluyor, sistem değişiyor Restoran ve kafe fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Elektrik faturaları ve kiralar arttı, artık bir dönem kapanıyor. İşletmeciler yeni kararları art arda aldı, bundan sonra ücretli olacak. Konuya ilişkin açıklama yapan TÜRES Başkanı Ramazan Bingöl, "Kafelerde 1 kahve içip saatlerce oturma dönemi sona eriyor" dedi. Müşterinin fiyatlandırmayı kabul etmesi durumunda bu sistemle devam edilebileceğini ifade eden Bingöl, "Müşteriler talep göstermez ise artan enerji maliyetleri nedeniyle işletmeler kapanmaya kadar gidebilir” uyarısında bulundu.
9.02.2022 Ekonomi
TÜRES'ten flaş talep! Ziraat Bankası kredisi...
TÜRES'ten flaş talep! Ziraat Bankası kredisi... TÜRES Genel Başkanı Bingöl, Ziraat Bankası'nın turistik restoran ve işletmelere sağladığı kredinin sadece Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli değil, sektörde faaliyet gösteren tüm restoran ve kafelere verilmesi gerektiğini bildirdi.
22.06.2020 Ekonomi
Komisyonun bunalttığı esnaf yeni milli yemek kartı çıkaracak
Komisyonun bunalttığı esnaf yeni milli yemek kartı çıkaracak Yeni bir yerli yemek kartı için çalışmalar hızlandı. TURES, bir finans kuruluşu ile görüşmelerini sürdürürken, komisyon oranlarının yüzde 3- 4 civarında olması kesin. Yemek kartını kullanacak şirketlere ise iskonto uygulanmayacak.
2.03.2017 Ekonomi
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı!
Ünlü isimlerden 'Hayatına Sahip Çık' mesajı! BMD, KMD, TURYİD ve TÜRES'in öncülüğünde toplumsal, refah ve güven duygusunu pekiştirmeyi amaçlayan 'Hayatına Sahip Çık' sivil toplum hareketi toplantına, kampanyayı düzenleyen derneklerin üyelerinin yanı sıra iş, sanat, spor ve magazin dünyasından ünlü isimler katıldı.
13.01.2017 Futbol