Konut hayali kuranlar dikkat! Bu oyuna sakın gelmeyin...
Konut hayali kuranlar dikkat! Bu oyuna sakın gelmeyin... Bazı emlak ofislerinin e-ticaret platformlarında gerçeği yansıtmayan ve düşük fiyatlı ev ilanı vererek müşterileri aldattığını belirten tüketici dernekleri ve sektör yetkilileri, konut almak isteyenleri "resmi olarak emlak danışmanı vasfı da taşımayan" bu kişilere dolandırılmaması konusunda uyardı.
6.03.2020 Ekonomi
Tüketici dernekleri uyarıyor: Devlet desteklerini konu alan SMS'lere dikkat!
Tüketici dernekleri uyarıyor: Devlet desteklerini konu alan SMS'lere dikkat! Son dönemde SMS dolandırıcılığının arttığını ve özellikle devlet destekleri ve teşviklerini içeren yeni yöntemlerin çıkmaya başladığını belirten tüketici dernekleri, vatandaşların SMS üzerinden gelen her mesajı açmamaları konusunda uyardı.
14.03.2018 Ekonomi
'Sigorta şirketleri tavan fiyatta zorluk çıkartmayı sürdürüyor'
'Sigorta şirketleri tavan fiyatta zorluk çıkartmayı sürdürüyor' Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Küçük, "Hazine Müsteşarlığının uyarısına rağmen maalesef şirketler, zorunlu trafik sigortası teklifi vermede ve bu sigortayı yapmakta zorluk çıkarmakta. Bazı bahanelerle işi yokuşa sürmekteler." dedi.
27.04.2017 Ekonomi
Elektrikte gizli zam da mı var?
Elektrikte gizli zam da mı var? Tüketici Dernekleri Federasyonu’na göre elektriğe gelen zam yüzde 6.8’in üzerinde. Vatandaşa tebliğ edilen faturalar da bu iddiayı güçlendiriyor.
30.01.2016 Ekonomi