Traktör

Traktör

Son dakika traktör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan traktör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını traktör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Traktör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan traktör gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.315 traktör haberi bulunmuştur. Tüm traktör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Adana'da traktör yandı! İnceleme başlatıldı
Adana'da traktör yandı! İnceleme başlatıldı Adana’nın Kozan ilçesinde tarlada yanan traktör itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
18.04.2024 Adana
Adana’da turfanda patates hasadı başladı! Kilo fiyatı ortaya çıktı
Adana’da turfanda patates hasadı başladı! Kilo fiyatı ortaya çıktı Türkiye'nin en erkenci patatesinin yetiştiği Adana'da hasat başladı. Verim çiftçinin yüzünü güldürürken ilk turfanda patatesler kilogramı tarlada 17 liradan satılıyor.
6.04.2024 Adana
Adana’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 830 bin 472 oldu! TÜİK açıkladı
Adana’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 830 bin 472 oldu! TÜİK açıkladı TÜİK 2024 yılı ilk çeyreği verilerine göre Adana'da trafiğe kayıtlı araç sayısı 830 bin 742 oldu.
20.03.2024 Adana
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısının istatistiklerini paylaştı. Trafiğe kaydı yapılan araçların bir önceki aya göre yüzde 9,3 azalarak 193 bin 600 olduğunu açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Çalınan traktör jandarmanın 700 kilometre takibi sonucu bulundu! "5 yıllık emeğim zayi olmadı"
Çalınan traktör jandarmanın 700 kilometre takibi sonucu bulundu! "5 yıllık emeğim zayi olmadı" Adana’nın Kozan ilçesinde çiftçinin çalınan traktörü, jandarma ekiplerinin 700 kilometre takibi sonucunda bulunarak sahibine teslim edildi. Şüphelinin yakalanması için ekipler çalışma başlattı.
1.03.2024 Adana
Adana'da trafikteki araç sayısı belli oldu
Adana'da trafikteki araç sayısı belli oldu Adana’da Ocak ayı sonu itibariyle 824 bin 618 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
20.02.2024 Adana
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde arkadaşıyla manzara izleme isteyen otomobilin sahibi Berk Can, kuma saplandı. Çekici ve aracın masrafı 7 bin 500 TL'ye mal oldu.
15.02.2024 Gündem
Araç muayenesinde Yüreğir’de çiftçilere büyük kolaylık
Araç muayenesinde Yüreğir’de çiftçilere büyük kolaylık Türkiye’de periyodik araç muayenesinde yetkili kuruluşun Gezici Araç Muayene İstasyonu’nu Doğankent Kültür Merkezi’ne taşıyan Yüreğir Ziraat Odası, çiftçilerin şehir merkezine gidip zaman ve yakıt harcamadan traktörlerinin yıllık muayenesini yapmalarını sağladı.
6.02.2024 Adana
Adana'da taşıt sayısı arttı, korna sesi çileye döndü
Adana'da taşıt sayısı arttı, korna sesi çileye döndü Araç sayısında Türkiye 7'ncisi olan Adana'da trafiğin yoğun olduğu bölgelerde korna sesi vatandaşları rahatsız ediyor.
26.01.2024 Adana
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli?
Hüseyin Filiz kimdir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli? Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayı oldu. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi düzenlenen aday tanıtım toplantısında Hüseyin Filiz'in ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Hüseyin Filiz kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde TIR, traktör ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3’ü çocuk, 6 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Hacizli araçların satışı başladı! Araba fiyatlarını düşürecek mi?
Hacizli araçların satışı başladı! Araba fiyatlarını düşürecek mi? Araba piyasasıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların satışına ilişkin süreç başladı. Peki ikinci el araç piyasası nasıl etkilenecek? İşte detaylar...
7.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100. yıl mesajı: Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne kimse geçemeyecektir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100. Yıl Hitabı'nı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Vahdetttin Köşkü'nden dünyaya seslenmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin mesut ve muzaffer olması konusunda hiçbir emperyal güç Türkiye'nin önüne geçemeyecektir." dedi.
29.10.2023 Gündem
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı Zonguldak'ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023 Yaşam
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı Erzincan'da polisin düzenlediği operasyonda piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo 354 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Adıyaman’da traktör devrildi: 1 ölü
Adıyaman’da traktör devrildi: 1 ölü Adıyaman’ın Besni ilçesinde traktör devrilmesi nedeniyle meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
21.10.2023 Yaşam
TBMM ekonomi ağırlıklı mesai yapacak! Gündemde birçok konu var
TBMM ekonomi ağırlıklı mesai yapacak! Gündemde birçok konu var Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 12'nci Kalkınma Planı, 2024 yılı merkezi yönetim bütçesi, Irak ve Suriye tezkereleri ile emeklilere 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilmesini de içeren konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik kanun teklifi için mesai yapacak.
15.10.2023 Ekonomi
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler
İsrail askerleri, Gazze sınırında canlı yayına izin vermedi! Silah çektiler İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik "kara harekatı" yapacağını duyurmuştu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise Gazze sınırında son durumu aktarırken canlı yayın kontrol noktasındaki İsrail askerlerince engellendi. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular.' ifadelerini kullandı.
15.10.2023 Gündem
Traktör, gelin arabası oldu! Gelin ve misafirler büyük şaşkınlık yaşadı
Traktör, gelin arabası oldu! Gelin ve misafirler büyük şaşkınlık yaşadı Sakarya'da çiftçilik yapan damat Oğulcan Bir (25), kendisine ait traktörü süsleyip, gelin arabası yaptı. Gelin Beyza Bir (23) de traktöre binip, düğün salonuna gitti.
15.10.2023 Yaşam
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz
9 kişinin öldüğü katliamının odağındaki aileden yardım çağrısı! Adalet istiyoruz Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Serçeler köyünde 15 Haziran'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden 9 kişinin öldüğü olaya ilişkin Alyamaç ailesi, “Oraya ateşi söndürmeye giden insanları pusuya düşürerek ailemden 5 kişinin ölümüne sebep oldular. Aynı zamanda kendi ailelerinden de 4 kişinin ölümüne sebep oldular. Vefat edenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bu olaylar hiç hoş değil. Bu olayın failleri tam 75 gündür yakalanamadı. Yaklaşık 20-25 kişi halen aranıyor.” dedi.
28.08.2023 Yaşam
Arazi anlaşmazlığında kan aktı!
Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Sivas'ın Kangal ilçesinde Ali K. (62), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) av tüfeği ile vurarak öldürdü.
18.08.2023 Yaşam
Hasat ettiği arpayı satışa götürürken kazada öldü! Kahreden olay
Hasat ettiği arpayı satışa götürürken kazada öldü! Kahreden olay Çankırı'da devrilen arpa yüklü traktörün altında kalan sürücü Kadir Çarkçeviren (63), hayatını kaybetti.
7.08.2023 Yaşam
Belediye başkanının yeğeni kazada hayatını kaybetti
Belediye başkanının yeğeni kazada hayatını kaybetti Sakarya'da Talha Mücahit Tan (26), tarladan dönerken kullandığı traktörün devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi. Tan'ın, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yeğeni olduğu belirtildi.
3.08.2023 Gündem
Diyarbakır'da otomobil ile traktör çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da otomobil ile traktör çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, otomobilin traktöre çarptığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
3.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Traktör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki traktör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.