Toyota Türkiye

Toyota Türkiye

Son dakika toyota türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toyota türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toyota türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toyota Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toyota türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 859 toyota türkiye haberi bulunmuştur. Tüm toyota türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toyota’nın tam elektriklisi yollarda!
Toyota’nın tam elektriklisi yollarda! Toyota, tamamen yeni ilk yüzde 100 elektrikli modeli bZ4X’ü tanıttı
16.06.2022 Otomobil
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor!
Volkswagen 3 yeni SUV’u pazara sürüyor! Volkswagen, Touareg, Tiguan, Tiguan Allspace’den sonra yeni SUV’lar T-Cross, Taigo ve makyajlı T-Roc’u Türkiye’de satışa sunacak.
7.03.2022 Otomobil
Toyota Türkiye’de üretime ara verildi!
Toyota Türkiye’de üretime ara verildi! Toyota Otomotiv önceden planlandığı üzere 7 – 12 Mart 2022 tarihleri arasında yarı iletken parça problemi sebebiyle Adapazarı’ndaki üretimine ara veriyor.
7.03.2022 Otomobil
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek Araba alacaklara kötü haber! Sıfır araba fiyatları bu ay değişiyor. Satışlar 2021'in altına düşecek. Sıfır arabada maliyet artışları kademeli olarak fiyatlara yansıyacak. Uzun süredir küresel düzeyde devam eden çip krizi nedeni ile üretimde aksamlar yaşanıyordu. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu. Sektör temsilcileri araba fiyatlarındaki artışın 2022 yılında da devam edeceğini açıkladı. Otomotiv sektörü dünyada artan hammadde, enerji ve nakliye maliyetleri ile kur farklarını bu aydan itibaren fiyatlara yansıtma hazırlığında.
3.01.2022 Otomobil
Toyota’dan vergi avantajlı SUV
Toyota’dan vergi avantajlı SUV Corolla modelinin SUV’u 2022’de pazara giriyor. Dünya devi Toyota, Türkiye için vergi avantajlı 1.8 lt hibrit motorlu versiyon üretecek.
7.12.2021 Otomobil
Toyota Türkiye’ye Türk Genel Müdür
Toyota Türkiye’ye Türk Genel Müdür Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ’den yapılan açıklamaya göre şirketin Genel Müdür ve CEO’luğu görevini 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla Erdoğan Şahin üstlenecek.
3.12.2021 Personel Alımı
Araba almak isteyenler dikkat! Çip krizi ve ÖTV uyarısı... Otomobil firmasının CEO'su açıkladı
Araba almak isteyenler dikkat! Çip krizi ve ÖTV uyarısı... Otomobil firmasının CEO'su açıkladı Araç alacaklar dikkat! Çip krizi ve ÖTV uyarısı geldi. Ağustos ayından beri araç bulmakta sorun yaşanıyor. Önümüzdeki dönemde de bu sorun devam edecek. Çip krizinin iyi yönetilmesi durumunda ne zaman sona ereceğini söyleyen Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, şu an önümüzdeki dönem için sipariş planlaması ile ilgili sıkıntıların da yaşandığını belirtti. Çip krizinde iki senaryo üzerine konuşulduğunu açıklayan Bozkurt, sıfır otomobil almak isteyenlere de tavsiyede bulunmuş ve 'Bugün araç bulan alsın' ifadelerini kullanmıştı.
25.11.2021 Ekonomi
Araba alacaklar için kritik tarih belli oldu! Zam geliyor...
Araba alacaklar için kritik tarih belli oldu! Zam geliyor... Araba alacakları yakından ilgilendiren kritik açıklama! Tarih verildi, sıfır arabalarda fiyatlar en az yüzde 12 artacak. Pandemiyle birlikte patlak veren çip krizi nedeniyle tedarik sorunu hala etkisini devam ettiriyor. ÖTV düzenlemesiyle yaşanan satış artışı sonrası Türkiye’deki stoklar eridi, araba almak daha da zorlaştı. Yaşanacak fiyat artışlarının arabalara olumsuz yansıyacağını belirten sektör temsilcileri, yeni bir ÖTV düzenlemesi çağrısında bulundu. Krizden yakın zamanda çıkış olmadığını dile getiren uzmanlar, “Bu sebeple ikinci el araç almanın tam zamanı diyebiliriz” çağrısında bulundu.
19.10.2021 Otomobil
Otomotivde talep artışı çip sorununa takıldı
Otomotivde talep artışı çip sorununa takıldı Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, otomotiv sektöründe geçen yıldan daha fazla bir talep olduğunu ancak çip sorunu nedeniyle stoklarda yeterli araç bulunmadığı için karşılanamadığını belirtti.
18.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar
Rekabet Kurulu'nun 'ÖTV' soruşturmasında flaş karar Rekabet Kurulu, yeni binek otomobil ve hafif ticari araç üreticisi ve dağıtıcısı teşebbüslere yönelik, özel tüketim vergisi (ÖTV) indirimi sonrasında birlikte hareket ederek fiyat artışına gittikleri ve mal arzını kısıtladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturmayı tamamladı. Söz konusu kuruluşlara idari para cezası verilmesine gerek olmadığı kararına varıldı.
6.09.2021 Ekonomi
Yaris 1lt 185 bin TL'den satışa çıkıyor!
Yaris 1lt 185 bin TL'den satışa çıkıyor! Avrupa’da Yılın Otomobili seçilen Toyota Yaris’in 1.0 lt’lik versiyonu da Türkiye’de.
19.08.2021 Otomobil
Toyota fiyat listesi güncellendi mi? Toyota’dan ilk açıklama! ÖTV indirimi sonrası Toyota Corola, Yaris, C HR fiyat listesi…
Toyota fiyat listesi güncellendi mi? Toyota’dan ilk açıklama! ÖTV indirimi sonrası Toyota Corola, Yaris, C HR fiyat listesi… ÖTV matrahlarında yapılan düzenleme sonrasında Türkiye'de de üretim yapan Toyota’dan açıklama geldi. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi Bozkurt, "ÖTV matrahlarında yapılan düzenleme sektör açısından çok olumlu" ifadelerini kullanırken örnek vererek fiyatlar üzerindeki indirimleri dile getirdi. İşte Toyota fiyat listesi…
14.08.2021 Gündem
Toyota Türkiye, 2 bin 500 personel alacak
Toyota Türkiye, 2 bin 500 personel alacak Toyota Türkiye, yıl sonuna kadar 2 bin 500 sözleşmeli çalışan istihdam etmeyi planlıyor. Şirket ilk adımda, nisan ve mayıs aylarında yaklaşık bin kişinin işe başlatılmasını hedefliyor.
14.04.2021 Çalışma Hayatı
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği...
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği... Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Ödemelerde büyük kolaylık sağlanıyor. Araba alımında sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Kampanya nisan ayı için geçerli. Araba almayı planlayan pek çok kişi taksit seçeneklerinden yararlanmak istiyor. Otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla araba alıcılarına ödeme kolaylığı sağlıyor. Opel tarafından nisan ayına özel finansman seçenekleri sunuluyor. Araba almak isteyenlere 0,99 faiz oranı ile araba alma fırsatı veriliyor. Ayrıca KOBİ'lere özel sıfır faiz imkanı da bulunuyor.
5.04.2021 Otomobil
Corolla’dan Türkiye rekoru!
Corolla’dan Türkiye rekoru! Toyota, Türkiye otomotiv pazarındaki son 30 yıllık tarihinde en yüksek aylık satışını gerçekleştirdi. Corolla modeli mart ayı ve ilk çeyrekte segmentinde en çok satılan model oldu.
4.04.2021 Otomobil
Toyota’nın ticarisi Proace City satışa çıktı!
Toyota’nın ticarisi Proace City satışa çıktı! Toyota, kompakt hafif ticari araç segmentinde yeni PROACE CITY modeli ile pazara girdi.
25.03.2021 Otomobil
Toyota’nın en küçüğü 209 bin TL’den başlayacak
Toyota’nın en küçüğü 209 bin TL’den başlayacak Toyota, tamamen yenilenen dördüncü nesil Yaris’i Türkiye pazarında satışa sundu. Yeni Yaris benzinli 209.100 TL’den, Yaris Hybrid ise 299.200 TL’den başlıyor.
25.11.2020 Otomobil
Toyota’dan mobilite planı!
Toyota’dan mobilite planı! Toyota her türlü çözümü üreten bir “mobilite” şirketi haline dönüşmeyi hedefliyor.
18.10.2020 Otomobil
Yeni Toyota Hilux Türkiye'de yola çıktı
Yeni Toyota Hilux Türkiye'de yola çıktı Hilux'un yeni Invincible versiyonu 252 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
24.09.2020 Otomobil
Sıfır araçlar ne zaman gelecek? ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?
Sıfır araçlar ne zaman gelecek? ÖTV indirimi ne zaman başlayacak? Kamu bankalarının uygun faiz oranı ile sunduğu krediler tüketiciyi araç almaya yönlendirdi. Ancak ikinci el araç fiyatlarındaki artış, araba almak isteyenleri sıfır araçlara yöneltirken, bayilerde de sıfır araç sıkıntısı yaşanıyor. Araç hayali kuran pek çok kişi de sıfır araçların bayilere geleceği tarihi ve ÖTV indirimi gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki, Sıfır araçlar ne zaman gelecek? Araç fiyat listesi belli oldu mu? ÖTV indirimi ne zaman başlayacak? İşte araç almak isteyenlerin merak ettiği soruların cevapları...
2.08.2020 Ekonomi
İkinci el araba alacak herkesi ilgilendiriyor...
İkinci el araba alacak herkesi ilgilendiriyor... Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt ikinci el otomobil piyasasında fırsatçılık olduğunu söyledi ve 2 ay daha bekleyip sıfırını almanın daha mantıklı olduğunu söyledi.
2.08.2020 Otomobil
Toyota Türkiye 800 kişiyi işe alacak
Toyota Türkiye 800 kişiyi işe alacak Yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirlerini alarak üretime başlayan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, üretim ve ihracat hedeflerini artırmak için İŞKUR üzerinden 800 kişilik ilave istihdam sağlayacak.
5.06.2020 Ekonomi
Toyota Türkiye'de üretime başlıyor
Toyota Türkiye'de üretime başlıyor Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, hem Sağlık Bakanlığının hem de global yetkililerin tavsiyeleri doğrultusunda çalışanlarının sağlığını korumak ve iş ve toplum sağlığını desteklemek amacıyla 21 Mart tarihinde üretime ara vermişti. Yeniden üretime geçecekleri tarih belli oldu.
8.05.2020 Ekonomi
İlk kez üretildi! Türkiye’yi hibrit üssü haline getirdi
İlk kez üretildi! Türkiye’yi hibrit üssü haline getirdi Türkiye’de üretimine başlanan ilk yerli hibrit model olan C-HR, makyajlanarak satışa sunuldu. Adapazarı tesisinin hibrit üssü haline gelmesini sağlayan C-HR, 500 binlik üretime ulaştı.
11.11.2019 Otomobil
Merakla bekleniyordu! Fiyatı açıklandı
Merakla bekleniyordu! Fiyatı açıklandı Yeni Corolla'nın, hibrit versiyonu 137 bin 500 TL’den, benzinli versiyonları ise hurda teşviki ile 95 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
13.02.2019 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Toyota Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toyota türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.