Torbacı

Torbacı

Son dakika torbacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torbacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torbacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torbacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torbacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 379 torbacı haberi bulunmuştur. Tüm torbacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: 1.663 sokak satıcısı gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya: 1.663 sokak satıcısı gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 1.663 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 167'sinin tutuklandığını duyurdu.
17.02.2024 Gündem
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı Mersin'de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunurken çok sayıda şüpheli yakalandı.
17.01.2024 Gündem
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Nevşehir'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 71 şüpheli, gözaltına alındı.
27.12.2023 Gündem
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı
Ünlü sosyal medya fenomeni torbacı çıktı Motosikletiyle birbirinden tehlikeli videolar çekip sosyal medyada paylaşan ve fenomen olan ünlü Youtuber, İstanbul'dan İzmir'e motosikletiyle uyuşturucu taşırken yakalandı. İzmir Narkotik polisleri tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir Çocukların ve gençlerin sıkça vakit geçirdiği sosyal mecralarda, oyun sektörünün de gelişmesiyle farklı ve yeni oyunlar da görücüye çıkarken, bunların hepsi eğlendirme amaçlı olmayabiliyor.
19.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade Eskişehir'de park halindeki 18 aracın lastiklerini bıçakla kesip, kaçan Celalettin A., yakalandı. Şüpheli, ifadesinde, sarhoş olduğunu ve olayı hatırlamadığını öne sürdü.
16.11.2023 Gündem
3 ilde 'torbacı'lara operasyon! Çok sayıda gözaltı var
3 ilde 'torbacı'lara operasyon! Çok sayıda gözaltı var Kars merkezli 3 ilde 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 5 şüpheli, gözaltına alındı.
16.11.2023 Gündem
Kaybolduktan 45 gün sonra ğğaca asılı bulunmuştu! Nevrigül Alan'ın eşi ile kız kardeşine gözaltı...
Kaybolduktan 45 gün sonra ğğaca asılı bulunmuştu! Nevrigül Alan'ın eşi ile kız kardeşine gözaltı... Televizyon programına konu olan ve kaybolduktan 45 gün sonra bir zeytinlikte ağaca asılı cesedi bulunan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan'ın (22) eşi R.A. (29) ile kız kardeşi N.T. (17), 'uyuşturucu madde kullanımı' suçlamasıyla gözaltına alındı.
27.10.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 35 gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 35 gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 35 şüpheli yakalandı.
12.10.2023 Yaşam
3 ilde ‘torbacı’ operasyonu! 56 şüpheli gözaltına alındı
3 ilde ‘torbacı’ operasyonu! 56 şüpheli gözaltına alındı Diyarbakır merkezli 3 ilde ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik hava destekli operasyonda 56 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda 53 kilo 101 gram esrar, 1 kilo 989 gram eroin, 87 gram metamfetamin ve 2 tabanca ele geçirildi.
4.10.2023 Gündem
İstanbul’da “pes” dedirten uyuşturucu ticareti kamerada: Kağıda sarıp uyuşturucu sattı
İstanbul’da “pes” dedirten uyuşturucu ticareti kamerada: Kağıda sarıp uyuşturucu sattı Esenler’de bir şahıs sokak ortasında kağıda sarıp güpegündüz uyuşturucu ticareti yaptı. İhbar üzerine baskın yapan Esenler Mobil Park polisi, torbacıyı ve müşterisini kıskıvrak yakaladı. Ticaret anları kameralara yansırken, taşın altında bir miktar uyuşturucu bulunan torbacı torbacı tutuklandı.
14.09.2023 Yaşam
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Mersin’de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu
Mersin’de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu Mersin’de 'torbacı' olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.
16.08.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 37 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
3.08.2023 Gündem
Mersin'de şafak operasyonu: 37 gözaltı kararı
Mersin'de şafak operasyonu: 37 gözaltı kararı Mersin’de 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, özel harekat polislerinin girdiği adreslerde aramalar devam ediyor.
3.08.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 37 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
3.08.2023 Gündem
'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
 'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 30 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı. 
12.07.2023 Gündem
Gençleri zehirleyen torbacılara şok baskın
Gençleri zehirleyen torbacılara şok baskın Denizli’nin Çameli ilçesinde uyuşturucu ticareti yapan 3 torbacı yapılan baskın sonrası yakalandı. Şüphelilerden çok sayıda yasa dışı maddede ele geçirildi.
24.06.2023 Gündem
Adana'da 'torbacı' operasyonunda 5 tutuklama
Adana'da 'torbacı' operasyonunda 5 tutuklama Adana'da 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, tutuklandı.
13.06.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 31 gözaltı kararı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 31 gözaltı kararı Mersin'de 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 31 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
8.06.2023 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 31 gözaltı kararı
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 31 gözaltı kararı Mersin'de torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, özel harekat polislerinin girdiği adreslerde aramalar devam ediyor.
8.06.2023 Gündem
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'na 260 tutuklama
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'na 260 tutuklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye'de 56'ncı, İzmir'de ise 2'ncisi düzenlenen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 310 şüpheliden 260'ı tutuklandı.
13.05.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da kökünü kurutma operasyonu: 112 gözaltı
Afyonkarahisar’da kökünü kurutma operasyonu: 112 gözaltı  Afyonkarahisar’da torbacı diye adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen, komandolar ile özel harekat polisinin de katıldığı helikopter destekli operasyonda 112 kişi gözaltına alındı.
5.05.2023 Gündem
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama
Kars’ta ‘torbacı’ operasyonu: 7 tutuklama Kars’ta ‘torbacı’ olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat destekli operasyon düzenlendi. Çeşitli miktarda uyuşturucu ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutulandı.
18.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Torbacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torbacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.