Toplum Bilimleri Kurulu üyesi İlhan'dan kritik açıklama! Yüzde 100'e yakın artış var
Toplum Bilimleri Kurulu üyesi İlhan'dan kritik açıklama! Yüzde 100'e yakın artış var Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, corona virüs salgınında aktif vaka sayısının önemine dikkat çekerek, "30 Temmuz'da 10 binlerde olan aktif vaka sayımız, 1 Eylül itibariyla 19 binlere çıkmış durumda. Yani yüzde 100'e yakın artış var" dedi ve çok önemli açıklamalarda bulundu.
3.09.2020 Gündem
Toplum Bilimleri Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Toplum Bilimleri Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi Corona virüs salgınında sosyoloji, iletişim, psikoloji, din sosyolojisi, istatistik gibi alanlarda çalışacak Toplum Bilimleri Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.
8.06.2020 Gündem
Toplum Bilimleri Kurulu nedir? Toplum Bilimleri Kurulu üyeleri kimlerdir?
Toplum Bilimleri Kurulu nedir? Toplum Bilimleri Kurulu üyeleri kimlerdir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın corona virüs gündemiyle rutin olarak gerçekleştirdiği toplantıda günlük corona virüs bilançosunu açıklandı. Koca, toplantıda yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek Toplum Bilimleri Kurulu kurulmasına karar verdiklerini açıkladı. Peki, Toplum Bilimleri Kurulu nedir, görevleri nelerdir? Toplum Bilimleri kurulu kimlerden oluşuyor? Toplum Bilimi Kurulu üyeleri kimlerdir? İşte Toplum Bilimleri Kurulu hakkında merak edilenler…
13.04.2020 Gündem
Bakan Koca, 'dünyada bir ilk' deyip duyurdu
Bakan Koca, 'dünyada bir ilk' deyip duyurdu Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Bakan Fahrettin Koca, dünya bir ilk olduğunu söyleyerek koronavirüs ile ilgili "Toplum Bilimleri Kurulu" adı verilen yeni bir kurul oluşturulduğunu duyurdu.
7.04.2020 Gündem