Toplu Ödeme

Toplu Ödeme

Son dakika toplu ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.951 toplu ödeme haberi bulunmuştur. Tüm toplu ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor BİST 100 endeksi güne 9807 puandan başladı.
9.04.2024 Ekonomi
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
SGK toplu ödeme yapıyor! Başvuran ve gerekli şartları taşıyanlar prim iadesi alıyor
SGK toplu ödeme yapıyor! Başvuran ve gerekli şartları taşıyanlar prim iadesi alıyor Bir süre çalışan herkes ne zaman emekli olacağını araştırıyor. Ancak bazı durumlarda emeklilik süresini tamamlamak mümkün olmayabiliyor. Bu durumda ödenen primler SGK tarafından iade ediliyor. Ancak çalışanın başvuru yapması gerekiyor. İşte SGK prim iadesi alınabilecek durumlar..
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Ev hanımlarına emeklilik toplu ödeme ne kadar 2024, ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir? Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, torba yasada var mı?
Ev hanımlarına emeklilik toplu ödeme ne kadar 2024, ev kadınlarına emeklilik şartları nelerdir? Ev hanımlarına emeklilik yasası çıktı mı, torba yasada var mı? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ev kadınlarına üçte bir prim desteğinin verilmesi konusundaki çalışmalarımızı başlattık." açıklaması yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli olma hayali kuran kadınlar ev hanımlarına prim desteği ne zaman başlıyor, ev kadınlarına emeklilik yasası ne zaman çıkacak, ev hanımlarına sigorta desteği başladı mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke arasında anlaşma yapıldı.
27.09.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini yarın esastan görüşecek.
27.09.2023 Ekonomi
BES'te bir dönem sona erdi! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te bir dönem sona erdi! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkı tanınıyor.
27.09.2023 Ekonomi
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler
Huzurevinde tanışıp, mutluluğa ‘evet’ dediler! İlk danslarını ettiler Osmaniye’de kaldıkları huzurevinde hayatlarını birleştirme kararı alan Emine Kaya (79) ve İsmail Demir (63), nikah masasına oturdu. Çift, nikahın ardından pasta kesip ilk danslarını yaptı.
26.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Aliyev zirvesi dünyada ses getirdi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın dün Nahçıvan'a gerçekleştirdiği ziyaret dünya basını tarafından yakından takip edildi. Azeri medyası Erdoğan'ın ülkelerine verdiği desteğe vurgu yaparken, Alman medyası ziyaretin 'sembolik bir önemi' olduğunu yazdı. Yunan medyası ise Türkiye'nin Kafkasya'da daha güçlü olduğuna dikkat çekti.
26.09.2023 Gündem
BES'te yeni dönem resmen başladı! Toplu ödeme yapılacak
BES'te yeni dönem resmen başladı! Toplu ödeme yapılacak Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Değişiklik ile katılımcılar sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek.
26.09.2023 Ekonomi
Nafaka mağdurlarını ilgilendiren dikkat çeken detay! “Tek seferde toplu halde ödeyebilirsiniz”
Nafaka mağdurlarını ilgilendiren dikkat çeken detay! “Tek seferde toplu halde ödeyebilirsiniz” Avukat Mücahit Şahin, artık süresiz nafaka yerine bazı kriterler sağlandıktan sonra bir kereye mahsus toplu nafaka ödemesi yapılabileceğini söyledi.
1.09.2023 Gündem
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak? EYT düzenlemesi yürürlüğe girdi. 3 Mart'tan itibaren emeklilik başvuruları alınmaya başlandı, başvuru sayısı 1,5 milyonu aşarken bir kısmının aylık bağlama işlemleri de tamamlandı. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar emekli maaşlarının ne zaman yapılacağını merak ediliyor. Aylıklar, emeklilik dilekçesi verildikten sonraki aydan itibaren ödenecek. Peki, EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
31.03.2023 Emekli
EYT'liye toplu ödeme, ikramiye ve avans fırsatı!
EYT'liye toplu ödeme, ikramiye ve avans fırsatı! EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayınlandığı gecenin sabahında ilk emekliler, aylık bağlama belgelerini aldı. Emeklilikte yaşa takılanlardan emekli olanların büyük bölümü çalışmaya devam edecek. EYT yasasıyla birlikte emekli olup çalışmaya devam edecekler için sosyal sigorta prim teşviki de devreye alındı. Ayrıca 1 Nisan itibarıyla aylığa hak kazanırken ödemeleri yetişmeyenlere topluca ödeme yapılabileceği gibi avans seçeneği de sunulabilecek.
7.03.2023 Emekli
EYT'de son dakika gelişmesi! Toplu ödeme detayı belli oldu
EYT'de son dakika gelişmesi! Toplu ödeme detayı belli oldu EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri devam ediyor. TBMM, milletvekillerinin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle çalışmalarına 28 Şubat tarihine kadar ara vermişti. Haftaya meclis EYT teklifi ile açılacak. Emekli olmayı bekleyen milyonların ilk maaşını ne zaman alacakları merak edilirken, başvuru ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi.
22.02.2023 Emekli
Enflasyon rakamları sonrası Memur-Sen'den 'ilave ek zam' açıklaması
Enflasyon rakamları sonrası Memur-Sen'den 'ilave ek zam' açıklaması Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, enflasyon farkının belli olmasının ardından 'ek zam' çağrısı yaptı. Yalçın, "Sıradaki müjde 'ilave ek zam' olmalı" dedi.
3.01.2023 Ekonomi
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor
TBMM 2023’e yoğun gündemle başlıyor TBMM Genel Kurulu, 2023’ün ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Meclis’in 2023 seçimlerine kadar yasalaştıracağı düzenlemeler arasında EYT, sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi ve 7. Yargı Paketi gibi önemli başlıklar yer alıyor.
3.01.2023 Gündem
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! EYT'de çift maaş ve toplu ödeme avantajı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! EYT'de çift maaş ve toplu ödeme avantajı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. İşte tüm detaylar...
3.01.2023 Emekli
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi'
'Kredici Fatmanur' hayatlarını kararttı! ‘Bana şifre vererek saklamamı istedi' Kocaeli'nde Instagram üzerinden kredi verme vaadiyle farklı şehirlerden 5 kişiyi dolandıran aile ve komşularının aralarında bulunduğu 8 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanıklardan bazıları suçlamaları kabul ederek, dolandırıcılık yapmak için Instagram sayfası satın aldıklarını söyledi.
1.01.2023 Ekonomi
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor Okulda öğrencisine şiddet uygulayan öğretmenler yandı. Hem görevi kötüye kullanma olarak sayılıyor, hem de silah olarak görülüyor. Yargıtay’ın kararı milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Direnç Halaçlar, yasaların öğrenciyi dövmeyi yasakladığını ifade ederek, böyle bir duruma şahit olup da yetkili mercilere bildirmeyenlerin hapis cezası ile karşı karşıya kalabileceğini söyledi.
1.01.2023 Gündem
Yılın son günü Antalya'da denize girdiler
Yılın son günü Antalya'da denize girdiler Turizm kenti Antalya'da yılın son günü Konyaaltı Sahili'ne gidenler, denize girip güneşlendi. Tatilciler, zirvesinde kar bulunan Torosların manzarası eşliğinde bol bol fotoğraf çektirdi.
31.12.2022 Yaşam
Veliden öğretmene 'eşime mesaj attın' saldırısı
Veliden öğretmene 'eşime mesaj attın' saldırısı Ankara'nın Mamak ilçesindeki Oruç Reis İlkokulu'nda sınıf öğretmeni Zeynel Demirhan (53), öğrencisinin annesi Medine K.'ye çocuğunun alacağı kitapla ilgili mesaj attığı gerekçesiyle kocası Emrah K.'nin sınıfta yumruklu saldırısına uğradı. Emrah K, jandarma tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakıldı.
31.12.2022 Gündem
Yargıtay’dan çocuklu boşanmış eşleri ilgilendiren nafaka kararı
Yargıtay’dan çocuklu boşanmış eşleri ilgilendiren nafaka kararı Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, çocukları bulunan boşanmış eşleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Özel okul ödemeleri ilgili olarak iştirak nafakası borcuna ilişkin bir açıklama bulunmadığından; iştirak nafakası borcu devam etmektedir" dedi.
31.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.