TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
TOKİ para iadesi açıklaması yaptı! TOKİ paraları ne zaman iade edecek? TOKİ para iadesi ATM’den alınır mı?
TOKİ para iadesi açıklaması yaptı! TOKİ paraları ne zaman iade edecek? TOKİ para iadesi ATM’den alınır mı? TOKİ para iadesi, kura sonucu ismi çıkmayan kişiler tarafından yoğun bir şekilde aranıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında birçok ilin kuraları çekil, hak sahipleri belli oldu. TOKİ kura çekilişi sonucu ismi çıkmayan vatandaşlar, TOKİ başvuru bedeli iadesinin ne zaman ve nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Corona virüsü salgını nedeniyle vatandaşların en merak ettiği soru ise TOKİ para iadesi ATM’den alınır mı? TOKİ paraları ne zaman iade edilecek?
26.03.2020 Gündem
TOKİ para iadesi (TOKİ başvuru paralarını ne zaman iade edecek?)
TOKİ para iadesi (TOKİ başvuru paralarını ne zaman iade edecek?) TOKİ para iadesi, TOKİ başvurusu yapanlar tarafından şimdiden araştırılmaya başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 100 bin sosyal konut kurasının yapılacağı tarihi açıklamasından sonra, TOKİ para iadesi konusu da araştırılan konular arasına girdi. Peki, TOKİ başvur paralarını ne zaman iade edecek?
18.01.2020 Gündem