The service is unavailable ne demek, Türkçesi? AÖL sınavına giremiyorum, AÖL online sınav girişi neden yapılamıyor?
The service is unavailable ne demek, Türkçesi? AÖL sınavına giremiyorum, AÖL online sınav girişi neden yapılamıyor? AÖL sınavları başladı. Online olarak yapılan sınavlar devam ederken, öğrenciler AÖL sınav giriş ekranına ulaşmaya çalışıyor. Sınava girmek isteyen kişilerin karşısına 'The service is unavailable' hatası çıktı. Peki, The service is unavailable ne demek? AÖL sınavına giremiyorum, AÖK girişi neden yapılamıyor?
25.02.2021 Eğitim
2020 – 2021 VGM burs başvurusu nasıl yapılır? The service is unavailable hatası nedir, VGM başvuru ekranı neden hata veriyor?
2020 – 2021 VGM burs başvurusu nasıl yapılır? The service is unavailable hatası nedir, VGM başvuru ekranı neden hata veriyor? Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'de eğitim gören ihtiyaç sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine karşılıksız verilen VGM ortaöğretim bursu başvuruları 5 Ekim’de başladı. VGM ortaöğrenim burs başvurusu nasıl yapılır, sorusuna yanıt aranırken VGM yükseköğrenim burs başvurularının ne zaman başlayacak, sorusuna da yanıt aranıyor. Öte yandan burs başvurusu yapan adaylar, The service is unavailable hatası ile karşılaştı. Peki, The servise is unavailable ne demek? VGM yükseköğrenim burs başvuruları ne zaman başlıyor? VGM burs başvurusu nasıl yapılır 2020?
8.10.2020 Eğitim