Temsa

Temsa

Son dakika temsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 temsa haberi bulunmuştur. Tüm temsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar
Sabancı Holding'den 36,7 milyar lira kar 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 65 artışla 457,3 milyar TL seviyesine yükseltirken, Holding’in konsolide net kârı ise 36,7 milyar TL oldu.
9.11.2023 Finans
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Montella ve 8 futbolcu kamera karşısına geçti Adana Demirspor'da reklam filmi çekildi
Montella ve 8 futbolcu kamera karşısına geçti Adana Demirspor'da reklam filmi çekildi Adana Demirspor’un resmi karayolu ulaşım sponsoru TEMSA, “TEMSA, Adana Demirspor’un Yanında” isimli reklam filmiyle, mavi-lacivertli kulübe desteğini ortaya koydu. Teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolcuların yanı sıra 150 TEMSA çalışanı reklam filmi için kamera karşısına geçti.
6.01.2023 Adana DemirSpor
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız
Bakan Varank: Ekonomik anlamda Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağız Ulusal Yapay Zekâ Stratejisi’ni geçen yıl yayınlayan ve 2025 yılı hedeflerini ortaya koyan Türkiye, bu alanda ilk kez uygulanacak bir destek modeli geliştirdi. TÜBİTAK Yapay Zekâ Ekosistem Çağrısı, yapay zekâya ihtiyacı olan işletmeleri; teknoloji sağlayıcı KOBİ’ler, üniversiteler ve araştırma merkezleriyle buluşturuyor. TÜBİTAK Yapay Zekâ Enstitüsü’nün de dahil olduğu sistem, yapay zekâ alanında bir sinerji oluşturmayı hedefliyor.
15.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha!
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha! Türkiye Basketbol Federasyonu ile Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığı çatısı altında faaliyet gösteren TEMSA arasında imzalanan anlaşmayla TEMSA; milli takımlar sponsoru oldu.
8.11.2022 Basketbol
Muleka, Cenk Tosun, Necip Uysal, Gedson Fernandes... Beşiktaş'tan etkileyici reklam filmi
Muleka, Cenk Tosun, Necip Uysal, Gedson Fernandes... Beşiktaş'tan etkileyici reklam filmi Türkiye'nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile iş birliğini sekizinci yıla taşıyan TEMSA, “Onlar Yollarda” adını taşıyan yeni reklam filmini yayınladı.
30.09.2022 Beşiktaş
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor
Yenilenen Fuso Canter Türkiye’de satışa çıkıyor Fuso Canter yenilendi. Farklı ön tasarımı, yüksek taşıma kapasitesi ve artan sürüş konforuyla dikkat çeken Fuso Canter, kamu, inşaat, lojistik, gıda gibi farklı sektörlerde, araç sahiplerine büyük maliyet avantajı yaratmaya hedefliyor.
3.08.2022 Otomobil
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor!
İlk elektrikli Volvo Türkiye’de yollara çıkıyor! Volvo Cars ilk tam elektrikli otomobili Volvo XC40 Recharge’ı Türkiye'de satışa sunuyor.
21.01.2022 Otomobil
İşte en dayanıklı hypercar PEUGEOT!
İşte en dayanıklı hypercar PEUGEOT! PEUGEOT’nun yarış otomobili 9X8, 2022’de dayanıklılık yarışlarında pistlerde boy göstermeden önce tanıtıldı.
20.01.2022 Otomobil
Elektrikli Taycan'a yeni versiyon!
Elektrikli Taycan'a yeni versiyon! Porsche tamamen elektrikli spor otomobil Taycan model yelpazesini genişletiyor.
20.01.2022 Otomobil
Raylı araç üretimi için hazırlık yapıyor!
Raylı araç üretimi için hazırlık yapıyor! Türkiye’de ürettiği 50 elektrikli aracı yurtdışına ihraç eden TEMSA şimdi de raylı araç üretimine hazırlanıyor.
20.01.2022 Otomobil
D-100 Karayolu’nda iki işçi servisi çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı var...
D-100 Karayolu’nda iki işçi servisi çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü! Çok sayıda yaralı var... Kocaeli’nin Dilovası ilçesi D-100 Karayolu’nda iki işçi servisinin çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Ekipler, servisin içinde sıkışan sürücüyü kurtarabilmek için zamanla yarıştı.
10.12.2021 Yaşam
Yerli çevre dostu elektrikli otobüs Samsun'a hizmet edecek
Yerli çevre dostu elektrikli otobüs Samsun'a hizmet edecek Bakan Varank, proje ile Samsunluların kaliteli, çevre dostu, gürültüsüz ve modern bir hizmete kavuşacağını belirterek, "Proje tamamlandığında Samsun Büyükşehir Belediyesinin tüm otobüs filosu elektrikli araçlardan oluşacak." dedi.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Mitsubishi Türkiye'ye yeni genel müdür!
Mitsubishi Türkiye'ye yeni genel müdür! Sabancı Grubu bünyesindeki TEMSA Motorlu Araçlar Genel Müdürlüğü görevine, Ilgaz Korkmaz atandı.
10.06.2021 Otomobil
Volvo kamyon elektrikliye hazırlanıyor!
Volvo kamyon elektrikliye hazırlanıyor! 2022’nin ikinci yarısında ağır hizmet tipi tamamen elektrikli 3 yeni aracın satışına başlayacak olan Volvo Trucks, karayolu ağır yük taşımacılığında elektrikli araçlara geçişini hızlandırmayı hedefliyor.
28.04.2021 Otomobil
Turizm sezonunu yeni araçlarla açıyor!
Turizm sezonunu yeni araçlarla açıyor! TEMSA Antalya’daki taşımacılık acentalarına yeni sezon için 85 adetlik bir araç filosu teslimatı gerçekleştirdi.
31.03.2021 Otomobil
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı!
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı! Geçen yıl toparlanmaya başlayan ticari araç satışlarının 2021’de devreye girecek yeni model ve teknolojiler ile daha da büyümesi öngörülüyor.
25.02.2021 Otomobil
Prag’a elektrikli otobüs gönderecek!
Prag’a elektrikli otobüs gönderecek! Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’daki elektrikli otobüs ihalesini kazanan TEMSA ve kardeş şirketi Skoda, 14 otobüsten oluşan filoyu bu yılın sonunda teslim edecek.
4.02.2021 Otomobil
TEMSA’da konkordato süreci sona erdi!
TEMSA’da konkordato süreci sona erdi! Geçtiğimiz Ekim ayında Ziraat Bankası liderliğinde oluşturulan bankalar konsorsiyumu ile ‘Finansal Yeniden Yapılandırma’ konusunda anlaşan TEMSA, konkordato sürecinden kendi isteğiyle feragat etti.
11.12.2020 Otomobil
Temsa elektrikli otobüs ihracatına başladı
Temsa elektrikli otobüs ihracatına başladı Geçtiğimiz günlerde tekrar üretime başlayan Temsa ilk elektrikli şehir içi otobüsü ihracatını İsveç’e yaptı.
27.11.2020 Otomobil
Temsa’da devir tamam yatırımların önü açılıyor
Temsa’da devir tamam yatırımların önü açılıyor Sabancı Holding’den yapılan açıklamada, “50 yıldan uzun süredir Türk sanayisine hizmet eden Temsa’da yeni yatırımların önü açıldı” denildi.
24.10.2020 Ekonomi
Temsa'da çarklar dönmeye başlıyor
Temsa'da çarklar dönmeye başlıyor Temsa Ulaşım Araçları’nın Sabancı Holding ve PPF IndustryCo tarafından satın alınması konusunda resmi süreçler tamamlandı.
23.10.2020 Otomobil
Ticari araç satışlarında işler açıldı!
Ticari araç satışlarında işler açıldı! Bu yılın ilk 9 ayında ağır ticari araç satışları yüzde 123, hafif ticariler yüzde 99.2 arttı. 2021’de de ticari araç satışlarının bu yıla paralel oluşması öngörülmekte.
23.10.2020 Otomobil
Temsa'da yeniden yapılandırma süreci tamamlandı
Temsa'da yeniden yapılandırma süreci tamamlandı Ziraat Bankası liderliğinde oluşturulan bankalar konsorsiyumu ile başlatılan Finansal Yeniden Yapılandırma (FYY) sürecinin olumlu sonuçlanmasıyla Temsa Ulaşım Araçları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Temsa) üretime devam etmesi için bütün engeller kalktı.
19.10.2020 Otomobil
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları!
Taşıt kredisi başvuruları ne zaman? Yerli üretim araç markaları, araç fiyat listeleri, taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları! Konut kredi faizlerini indirmede öncülük eden ve sektöre pozitif katkı sağlayan kamu bankaları şimdi de otomotiv için gaza bastı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın ilk adımı attığı kampanyaya Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankaları da dahil oldu. Kamu bankaları binek ve ticari araçlarda aylık faizi yüzde 0.49-0.69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulacak. Peki, 6 ay ödemesiz araç kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? Yerli üretim otomobiller hangileri? Yerli üretim araçlar hangileri? Araç fiyat listeleri belli oldu mu? Taşıt kredisi faiz oranları ve ödeme tutarları...
2.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Temsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.