Temizlik Görevlisi

Temizlik Görevlisi

Son dakika TEMİZLİK GÖREVLİSİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEMİZLİK GÖREVLİSİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEMİZLİK GÖREVLİSİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizlik Görevlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizlik görevlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 907 temizlik görevlisi haberi bulunmuştur. Tüm temizlik görevlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor Türkiye’de işsizlik oranı 9 yıl sonra tek haneye inmiş ve geçen yıl yüzde 9.4 olmuştu. Bir taraftan istihdam artıyor fakat diğer taraftan iş dünyası da sürekli ‘işçi bulamıyoruz’ diye dert yanıyor. İşkur’un araştırması iş dünyasının feryadını bir kez daha gözler önüne serdi. Başta imalat, inşaat ve perakende olmak üzere onlarca sektörde 330 bin işçi açığı var. En çok konfeksiyon (makineci) ve inşaat işçisiyle lojistik ve temizlik görevlisi aranıyor.
6.04.2024 Çalışma Hayatı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı!
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı! Demirören Medya'nın emekçi kadınları Emine Alim, Yağmur Boz, Aynur Çekirdekoğlu ve İlknur Öcal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde CNN TÜRK canlı yayınında kadın olmayı anlattı.
8.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Her başvuru kabul ediliyor! Hasta kabul kayıt görevlisi alımı başladı! Başvurular İŞKUR'dan yapılıyor: Şubat ayı sonunda bitiyor!
Her başvuru kabul ediliyor! Hasta kabul kayıt görevlisi alımı başladı! Başvurular İŞKUR'dan yapılıyor: Şubat ayı sonunda bitiyor! Hastanelerde hasta kabul kayıt görevlisi ve temizlik görevlisi pozisyonlarında personel alımına başlandı. İŞKUR'dan duyurulan iş fırsatında KPSS şartı yok. Her başvuru kabul ediliyor. İş arayışında olan vatandaşlar İŞKUR e şube'den kolayca başvuru yapıp süreci takip edebiliyor.
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Hastanelere KPSS şartı olmadan temizlik görevlisi alınıyor! İŞKUR illeri ve şartları açıkladı
Hastanelere KPSS şartı olmadan temizlik görevlisi alınıyor! İŞKUR illeri ve şartları açıkladı Hastanelerde görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi ve hizmetli ilanları yayınlandı. Türkiye genelinde geçerli olan bu ilanlar İŞKUR aracılığıyla başvuruluyor. KPSS şartı olmadan başvurulabilecek hastane temizlik görevlisi ilanlarına iş arayanlar, bu fırsattan yararlanarak sağlık sektöründe istihdam edilmek için başvuruda bulunabilirler.
12.02.2024 Ekonomi
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt
Bakan Koca'dan 'Mossad ajanı' doktor iddiasına yanıt Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "MOSSAD ajanlarına karşı gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde şahıslar arasında iddia edildiği gibi yabancı uyruklu doktor yoktur. Doktor olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs temizlik görevlisidir" dedi.
8.01.2024 Gündem
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral (21) ve Mehmet Caner Bahçivancı (21), 2 yıl önce Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. KPSS sınavına giren Maral 85, Bahçivancı ise 83 puan alarak hastanenin destek personel alımına başvurdu. Atanan Maral ve Bahçivancı, hem tıp fakültesinde öğrenim görüyor hem de hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.
31.10.2023 Gündem
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki devlet hastanesinde beyin cerrahı olan Opr. Dr. S. Z.’nin ameliyatlara temizlik işçisi ile bir medikal firma çalışanının girmesine izin vererek cerrahi işlemler yaptırdığı iddiasıyla ilgili Bilecik Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın ve incelemenin devam ettiği, doktorun da görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.
15.10.2023 Yaşam
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor Evine temizlik işçisi geldikten sonra değerli eşyaları kaybolan çift hemen uygulama ile iletişime geçti ama aldığı cevap karşısında şoke oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, platformun hukuki olarak sorumluluğunun olmadığını ifade ederek önemli tavsiyelerde bulundu.
5.10.2023 Yaşam
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay
‘Ateş yakma’ uyarısı sonu oldu! Feci olay Elazığ’da iddiaya göre Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görevli temizlik görevlisine kurumuş otları ateş yakarak temizlememesi uyarısında bulunan şahıs ile temizlik görevlisi arasında tartışma çıktı. Temizlik görevlisinin itmesi sonucu düşerek başı sert zemine çarpan adam hayatını kaybetti.
1.10.2023 Yaşam
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Melisa Metin'in ilham veren hikayesi...
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Melisa Metin'in ilham veren hikayesi... Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Haber
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor
Temizlik personeli olarak çalıştığı hastaneye doktor olarak dönecek! Çocukluk hayalini yaşıyor Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin, küçüklük hayali olan doktorluk mesleği için ilk adımını attı. Çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazanan Metin’in şimdiki hedefi ise derslerinde başarılı olup çalıştığı servise doktor olarak gelebilmek.
18.09.2023 Yaşam
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda!
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda! Batman'da dağcılık eğitimi alan Enes Taniş (26), 3 yıldır plaza, otel, hastane, iş merkezi gibi yüksek katlı binaların camlarını siliyor, dış cephe onarımlarını gerçekleştiriyor. Metrelerce yükseklikten düşme riskine rağmen işini severek yaptığını belirten Taniş, Batman’ın yanı sıra ihtiyaç duyulması halinde başka şehirlere de gittiğini ifade ederek, “Şu ana kadar çalıştığım en yüksek yapı 318 metre yükseklikteki Çanakkale Köprüsü. Hem dağcılık eğitimini aldık hem de yapılardaki onarım işlerini de yapabiliyoruz. Batı bölgesinde günlük yevmiyemiz 2 bin 500- 3 bin 500 TL civarında. Fakat Batman’da yevmiyelerimiz biraz daha uygun, 2 bin TL” dedi.
16.08.2023 Yaşam
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu İzmir'in Buca ilçesindeki hipodromda temizlik işçisi İrfan Güneç, başka yönden gitmesi konusunda Melih D.'yi uyarmış, Melih D.'nin Güneç'e tokat attığı anlar cep telefonuyla görüntülenmişti. Melih D. (58) hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Olay sonrası görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.
29.07.2023 Gündem
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ Konya'da yaşanan olay, Mustafa Y. isimli vatandaşı isyan ettirdi. Eşinin 2015'te dünyaya getirdiği çocuğun babası olmadığını, DNA testiyle öğrenip boşanma ve soy bağının iptali davası açan 42 yaşındaki Mustafa Y., “Çocuğun babası kimse çıksın ortaya, bana yaptığı eziyetin cezasını çeksin” ifadelerini kullandı. Yargıtay'dan ise emsal bir karar geldi.
12.07.2023 Yaşam
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp
'Çarşaf' tartışması şiddete dönüştü! Sağlık çalışanına darp Aksaray'da, hastanenin yataklı servisinde tedavi gören yakınının yanında refakatçisi olan İrfan A. (20), yeni çarşaf talebinde bulunup tartıştığı sağlık çalışanı İlyas Büyükkışla'yı (46) darbetti.
4.07.2023 Yaşam
İşine son verilince silahla belediyeyi basan temizlik görevlisine 12,5 yıl hapis
İşine son verilince silahla belediyeyi basan temizlik görevlisine 12,5 yıl hapis Antalya'da işine son verildiği gerekçesiyle Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü'nü basıp, kendisine engel olmak isteyen Kasım Yılmaz'ı tabancanın kabzasıyla yaralayan Salih Şahin (36), 12 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.
2.05.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı nihai liste! Sağlık Bakanlığı kura çekimi nihai liste yedek liste açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları listesi 2023!
Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı nihai liste! Sağlık Bakanlığı kura çekimi nihai liste yedek liste açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları listesi 2023!   Sağlık Bakanlığı kura sonuçları nihai ve yedek liste sorgulaması kura çekimiyle gündeme geldi. Sağlık Bakanlığı 10.900 işçi alımı isim listesi bakanlık bünyesinde görev yapacak temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanları için başvuru yapan adaylar tarafından merak ediliyor. İŞKUR’dan alınan başvuruların ardından işçi alımı çekilişleri 26 Nisan’da sona erecek. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi isim listesi…
25.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı-tıkla! İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, YHGM 10.900 işçi alımı kura sonuçları listesi açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı-tıkla! İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, YHGM 10.900 işçi alımı kura sonuçları listesi açıklandı mı?  Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları için araştırmalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımına dönük kura çekimi tarihi ve saati ilan edilince, gözler sonuçların açıklanacağı duyuru sayfasına yöneldi. Sağlık Bakanlığı bünyesinde güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve marangoz gibi görevlerde gerçekleştirilecek sürekli işçi alımı binlerce aday İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura sonuçları yhgm.saglik.gov.tr resmi internet sitesinden yayınlanacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? İşte İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları listesi…
25.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama)
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama) Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) 'esube.iskur.gov.tr' adresi üzerinden gerçekleştirdi. İŞKUR üzerinden alınan başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekim tarihleri gündeme geldi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında; temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz gibi kadrolara alım yapacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin ardından isim listesi belli olup açıklanacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi 2023 ne zaman, canlı yayınlanacak mı? Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
24.04.2023 Personel Alımı
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 25 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Mehmet Ak (57), emeklilik kararının ardından dilekçesini Sosyal Güvenlik Kurumu'na verince, resmi kayıtlara göre 2007'den beri yurt dışında göründüğünü öğrendi. Emeklilik işlemi askıya alınan Ak, "Hayatımda ülke dışına hiç çıkmadım. Bu süreçte evlendim, boşandım, tüm seçimlerde oy kullandım. Adıma sahte pasaport çıkaranların yakalanmasını istiyorum" dedi.
28.03.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 sürekli işçi alacak
Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 sürekli işçi alacak Sağlık Bakanlığı'nın 10 bin 900 sürekli işçinin alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.
22.03.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Temizlik Görevlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizlik görevlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.