Telefon Fiyatları

Telefon Fiyatları

Son dakika telefon fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telefon fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telefon fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telefon Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telefon fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 535 telefon fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm telefon fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon hangileri?
Öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, yaş sınırı var mı? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon hangileri? Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı, son günlerin en çok merak edilen konularından biri haline geldi. Eylül ayının başında düzenlenen son Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde, bu konuyla ilgili gelecek toplantıda daha fazla bilgi verileceği açıklanmıştı. Gözler kabine toplantısına çevrilirken, Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman yürürlüğe girecek, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar şartları nelerdir? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ne kadar? Sorularına da yanıt aranıyor.
25.09.2023 Ekonomi
Vergisiz telefon hangi markalarda geçerli, vergisiz telefon markaları hangileri? Iphone 14 Pro Max vergisiz mi, öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak?
Vergisiz telefon hangi markalarda geçerli, vergisiz telefon markaları hangileri? Iphone 14 Pro Max vergisiz mi, öğrencilere vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon fiyatları, markaları ve şartlarına yönelik araştırmalar hız kesmeden devem ediyor. AK Parti Seçim Beyannamesinde yer alan düzenlemeye göre üniversite öğrencileri bir kereye mahsus olmak üzere bilgisayar ve telefon alımlarında KDV ve ÖTV'den muaf tutulacak. Üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefonlara yönelik açıklamalar peş peşe geldi. Son açıklamayı Bakan Mehmet Şimşek yaptı. Peki, Vergisiz telefon hangileri için geçerli, vergisiz telefon fiyatları ne kadar olacak? Öğrencilere vergisiz telefon fiyatları ne kadar? İşte Vergisiz telefon markaları ve fiyatları ile ilgili detaylar…
23.08.2023 Ekonomi
Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlıyor, vergisiz telefon fiyatları ne zaman geçerli olacak, vergisiz telefon alma şartları nelerdir?
Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlıyor, vergisiz telefon fiyatları ne zaman geçerli olacak, vergisiz telefon alma şartları nelerdir? Seçim öncesi vaatlerden biri olan öğrencilere vergisiz telefon hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan en son " Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in çalışma yaptığını şu sözlerle ifade etmişti. "Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız." İfadelerini kullanmıştı. Söz konusu açıklamanın ardından öğrenciler uygun fiyata telefon sahibi olmak için vergisiz telefon ne zaman verilecek? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Vergisiz telefon satışı (alımı) başladı mı? Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman alınacak, üniversitelilere vergisiz telefon nasıl alınır? İşte Vergisiz telefon alma şartları…
19.08.2023 Ekonomi
iPhone 11, 12, 12, 14 fiyat listesi! Iphone fiyatları düşecek mi, Apple Türkiye fiyatlarına zam mı yaptı? Fiyat güncellemesi sonrası yeni zamlı iphone fiyatları! (İphone zammı 2023)
iPhone 11, 12, 12, 14 fiyat listesi! Iphone fiyatları düşecek mi, Apple Türkiye fiyatlarına zam mı yaptı? Fiyat güncellemesi sonrası yeni zamlı iphone fiyatları! (İphone zammı 2023) Apple, Türkiye'de sattığı birçok ürünün fiyatına bir kez daha zam yaptı. Zamlı yeni fiyatlar Apple'ın online mağazasına da yansıdır. WWDC etkinliği öncesinde satışa kapanan Apple Store, yeniden erişime açıldı. Apple Türkiye 5 Haziran 2023 itibarıyla yeni bir zam daha yaptı. Söz konusu zammın ardından iPhone 13, 14, 14 Plus, 14 Pro ve 14 Pro Max fiyatı merak konusu oldu. Peki, Iphone fiyatlarına zam mı geldi, Apple telefon fiyatları ne kadar? Zamlı iphone fiyatları 2023!
8.06.2023 Ekonomi
Vergisiz telefon fiyatları (Samsung, İphone) ne kadar, bilgisayar vergi muafiyeti ne kadar, kaç TL? Telefon bilgisayar vergi hesaplama ve bilgisayar vergi oranı...
Vergisiz telefon fiyatları (Samsung, İphone) ne kadar, bilgisayar vergi muafiyeti ne kadar, kaç TL? Telefon bilgisayar vergi hesaplama ve bilgisayar vergi oranı... Vergisiz cep telefonu, bilgisayar fiyatları için yapılan aramalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı seçim beyannamesini sonrası araştırılıyor. Erdoğan’ın seçim vaatlerinden biri de üniversite öğrencilerine bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti oldu. Peki, Vergisiz telefon fiyatları ne kadar, bilgisayar vergisiz kaç TL? İşte telefon bilgisayar vergi hesaplama ile bilgisayar telefon vergi oranı...
12.04.2023 Ekonomi
Bu arabayı alabilmek için para değil 'cep telefonu' gerekiyor!
Bu arabayı alabilmek için para değil 'cep telefonu' gerekiyor! Başkent’te otomobil aksesuar işleri ile uğraşan Fatih Kök aracını satmak için ilana koydu. Fatih Kök’ün ilanını görenler ise gözlerine inanamadı. Aracını para karşılığı değil takas usulü satmak isteyen Kök’ün arabasına karşılık istediği şey ise Iphone 14 Pro Max oldu. Kök, vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu, telefonu getirenin arabayı götüreceğini söyledi.
20.09.2022 Yaşam
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Talep patladı
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Talep patladı Sıfır telefon fiyatlarındaki fiyat artışları, ikinci el satışlarını yükseltti. Yüksek fiyatlar nedeniyle sıfır telefon alamayan vatandaşlar ayrıca ellerindeki telefonları tamir ettirmeye başladı.
3.09.2022 Ekonomi
Ucuz iPhone geliyor! Türkiye'de satışa sunulacak, iPhone'un fiyatı ve özellikleri...
Ucuz iPhone geliyor! Türkiye'de satışa sunulacak, iPhone'un fiyatı ve özellikleri... Ucuz iPhone geliyor... Türkiye'de aşırı artan iPhone fiyatlarına karşın Apple Türkiye'de satışa sunulacak uygun fiyatlı iPhone modeli üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Cihazın belirtilen fiyatta piyasaya sürülmesi halinde büyük ilgi görmesi bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...
15.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Telefon fiyatlarına zam gelecek mi 2022, cep telefonu fiyatları artacak mı? TRT bandrol ücreti yükseldi!
Telefon fiyatlarına zam gelecek mi 2022, cep telefonu fiyatları artacak mı? TRT bandrol ücreti yükseldi! Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, TRT bandrol ücreti cep telefonunda yüzde 10'dan 12'ye, bilgisayar ve tablette yüzde 2'den 4'e, akıllı saatte yüzde 8'den 14'e çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından telefon fiyatlarına zam gelecek mi 2022? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Telefon fiyatları artacak mı?
26.05.2022 Ekonomi
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar?
TCL hangi ülkenin markası? TCL telefon fiyatları ne kadar? Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Arçelik ile güçlerini birleştiren teknoloji devi TCL'nin Tekirdağ'da akıllı telefon üretimine başladığını açıkladı. Pek çok kişi de bu haberin ardından TCL hangi ülkenin? TCL telefon fiyatları ne kadar? TCL akıllı telefon özellikleri neler? sorularını araştırıyor. İşte TCL ile ilgili merak edilenler...
30.05.2021 Bilim ve Teknoloji
İkinci el cep telefonlarında yeni dönem başladı!
İkinci el cep telefonlarında yeni dönem başladı! Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından kullanılmış cep telefonlarının yenilenerek ekonomiye kazandırılması için belirlenen kurallar hem vatandaşı hem esnafı memnun etti. Esnaf, uygun fiyatlar sayesinde daha kolay satış yapacağını söylerken, vatandaşlar, güvenilir ikinci el telefon alma imkanının avantajlı olacağını ifade ettiler.
16.03.2021 Ekonomi
Akıllı telefon fiyatları düşebilir!
Akıllı telefon fiyatları düşebilir! Türkiye’nin akıllı telefon üretiminde dünyada söz sahibi olacak yatırımları bünyesine çektiğini söyleyen Ekonomist Rahmi İncekara, ne kadar çok üretim olursa akıllı telefon fiyatlarının da o kadar düşeceğini dile getirdi. Teknoloji devlerinin yatırımlarını hızlandırdığını vurgulayan Dr. İncekera, “Türkiye’de genç nüfus fazla o yüzden talep de yüksek, Xiaomi bunu gördüğü için ülkemize geliyor” dedi.
15.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Belli oldu! Fiyatlar yüzde 10 arttı
Belli oldu! Fiyatlar yüzde 10 arttı Corona virüs salgını fiyatlara yansıdı. Akıllı telefon fiyatları yüzde 10 yükseldi.
28.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Sıfır telefon fiyatları ikinci eli vurdu
Sıfır telefon fiyatları ikinci eli vurdu Sıfır telefon fiyatlarındaki yüksek rakamlar, ikinci el satışlarını da düşürdü. Yüksek fiyatlar nedeniyle sıfır telefon alamayan vatandaşlar ellerindeki telefonları da satmıyor.
14.09.2020 Ekonomi
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı!
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra isimli yeni telefonlarını duyurdu, Türkiye'de satışa çıkarıyor. Ancak fiyatları kafa karışıklığına yol açtı.
24.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Yasa dışı olarak 100 liraya kayıt ediyorlar!
Yasa dışı olarak 100 liraya kayıt ediyorlar! Akıllı telefon fiyatlarının yüksek olması ve yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefonun kaydetme ücretinin 1500 liraya çıkması nedeniyle telefon teknik servisleri yasa dışı yöntemler bulmaya başladı.
22.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Android telefonlara Google zammı geliyor
Android telefonlara Google zammı geliyor Avrupa Komisyonu'nun kestiği 5 milyar dolarlık ceza Google'ı harekete geçirdi. Artık Chrome ve Google Arama'yı kullanmak istemeyen cihaz üreticilerinden 40 dolar lisans ücreti alınacak. Google'ın bu adımı nedeniyle Android telefon fiyatları zamlanacak.
22.10.2018 Bilim ve Teknoloji
İkinci ele de zam
İkinci ele de zam Apple ve Samsung’un telefonlara kur zammı yapması ikinci el piyasasına da yansıdı. İkinci el akıllı cihazların fiyatları 2 günde 300 lira ila 1.500 lira arasında artış gösterdi
16.07.2018 Ekonomi
Kurlar geriledi, telefon fiyatları düştü
Kurlar geriledi, telefon fiyatları düştü MOBİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Ekşi, Türkiye`deki akıllı telefon satışına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ekşi, referandum sonrası kurlardaki düşüşle fiyatların yüzde 15`e varan oranlarda düştüğünü belirtti.
8.05.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Telefon Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telefon fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.