Tekman

Tekman

Son dakika Tekman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tekman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tekman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekman gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 tekman haberi bulunmuştur. Tüm tekman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi Erzurum yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Erzurum iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Erzurum aday listesi
24.03.2024 Gündem
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıklayacak! Gözler kritik Kabine toplantısına çevrildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat açıklayacak! Gözler kritik Kabine toplantısına çevrildi Kabine Toplantısı kararları için Beştepe'den yapılacak açıklama milyonlar tarafından bekleniyor. Yıl sonuna doğru ekonomiye yönelik çalışmalar hız kazanırken, EYT düzenlemesi için gözler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan çıkacak karara çevrildi. Öte yandan Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, burada vatandaşlara pazartesi günü bir müjdesi olduğunu söyledi.
24.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.
24.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Petrol keşfi ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Çok sayıda ili kapsıyor ve başladı
Petrol keşfi ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Çok sayıda ili kapsıyor ve başladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Erzurum’un Tekman ilçesinde sondaj kuyusu açarak, petrol arama çalışmalarına başladı.
29.09.2022 Ekonomi
Erzurum'un Tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem!
Erzurum'un Tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem! Son dakika. Erzurum'un Tekman ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
17.08.2022 Gündem
Erzurum'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Erzurum'da 4.3 büyüklüğünde deprem  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, Erzurum'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
2.08.2022 Gündem
Bakan Kurum, 2021’in “meteorolojik en’lerini” açıkladı
Bakan Kurum, 2021’in “meteorolojik en’lerini” açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2021 yılına ait “en uç meteorolojik değerlerin” yer aldığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerini paylaştı.
13.01.2022 Gündem
Erzurum'da korkutan deprem! Büyüklüğü...
Erzurum'da korkutan deprem! Büyüklüğü... AFAD'tan alınan bilgilere göre, Erzurum'da saat 05.59'da 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
27.12.2021 Yaşam
Soğuklar dondurdu! Eksi 21,7 dereceyi gördü
Soğuklar dondurdu! Eksi 21,7 dereceyi gördü Doğu Anadolu'da soğuk hava etkili olmaya başladı. Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 21,7 derece ile Ardahan Göle'de ölçüldü.
3.12.2021 Yaşam
Görenler şaşkına döndü! Erzurum'a mevsimin ilk karı yağdı
Görenler şaşkına döndü! Erzurum'a mevsimin ilk karı yağdı Erzurum'a ilk kar 3 bin 271 metre rakımlı Palandöken Dağı'na düştü. Karayolları Genel Müdürlüğü, Palandöken Dağı'ndan geçen Erzurum - Tekman kara yolunda iş makinesi operatörünün çektiği görüntüleri 'Bereket timsali, yaz mevsiminin sona erdiğinin habercisi ilk kar Erzurum Tekman'da yola düştü' notuyla paylaştı.
17.09.2021 Yaşam
Türk Metal Sendikası'nda ilk kadın şube başkanı Selda Tekman oldu
Türk Metal Sendikası'nda ilk kadın şube başkanı Selda Tekman oldu Türk Metal Sendikasından yapılan açıklamaya göre, erkeklerin yoğun olduğu metal iş kolunda, yeni kurulan Bursa Şube Başkanlığına Yönetim Kurulu kararıyla Tekman getirildi.
14.04.2021 Çalışma Hayatı
Doğu'da en soğuk il! Eksi 19 derece
Doğu'da en soğuk il! Eksi 19 derece Doğu Anadolu'da dondurucu soğuklar etkili olurken, bölgenin en soğuk yerleşim birimi, eksi 19 derece ile Ağrı oldu. Araçların donmaması için battaniye ve naylon brandalarla korumaya alındığı kentte, birçok ev ve iş yerinin camları da buz tuttu.
23.02.2021 Yaşam
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece
Doğu buz kesti! Ağrı eksi 32.7 derece Doğu Anadolu Bölgesi'nde en soğuk yerleşim birimi, sıfırın altında 32.7 derece ile Ağrı'nın Hamur ilçesi oldu. Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü bölgede, birçok yerleşim biriminde gece hava sıcaklığı eksi 30 dereceyi aştı.
22.01.2021 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi...
Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi... Bingöl'de şiddetli deprem. AFAD verilerine göre Bingöl Karlıova'da 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.8 olarak duyurdu. Bingöl Karlıova'da meydana gelen deprem, Erzurum, Muş ve Erzincan illerinden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: "Bingöl'deki depremde 18 kişi yaralandı. Yaralılardan şu an itibarıyla kritik durumda olan vatandaşımız yok." Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar bir can kaybı yok, detaylı şekilde yerinde inceleyeceğiz. Tekrar geçmiş olsun" dedi. Bingöl Valiliği: Karlıova / Kaynarpınar Köyünde göçük altında kalan güvenlik korucumuz maalesef kurtarılamamıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz milletimize başsağlığı dileriz.
14.06.2020 Gündem
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) Belediye ve SYDV kurumları İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak. İŞKUR tarafından 26 Mart 2020 tarihinde yapılan duyuruda 9 SYDV ve 59 il-ilçe belediyesi KPSS’siz personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı SYDV ve belediyelere toplamda 940 personel alımı yapılacağını duyurulan ilan, İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınladı. Yayınlanan ilanda, Sosyal Yardım Hizmetlerinde ve belediye kadrolarında istihdam edilmek üzere en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden büro memuru, vasıflı-vasıfsız işçi, şoför, güvenlik görevlisi, tekniker, eğitmen, idari büro personeli ve daha birçok meslek gurubundan memur-işçi statülerinde personel alınacak. İşte detaylar…
26.03.2020 Personel Alımı
Evlat nöbetinde 6. kavuşma!
Evlat nöbetinde 6. kavuşma! Son dakika gelen bilgilere göre; Diyarbakır'da HDP il binası önünde oturma eylemi yapan baba Nizamettin ve anne Aslıhan Eşrefoğlu, güvenlik güçlerine teslim olan oğlu Hüseyin'e 5 yıllık hasretin ardından sarıldı.
11.02.2020 Gündem
11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var?
11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var? 11 Şubat (Bugün) hangi iller ve ilçelerde kar tatilinin olduğu araştırılıyor. Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, eğitim ve öğretimde de aksaklıklara neden oluyor. İl valilikleri tarafından peş peşe kar tatili açıklaması geliyor. Kar yağışının etkisini gösterdiği illerde de öğrenciler yarın kar tatili var mı sorusuna yanıt arıyor. Peki 11 Şubat Salı günü hangi okullar tatil? Bugün hangi illerde kar tatili var?
11.02.2020 Gündem
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?)
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?) Bugün hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat Pazartesi hangi illerde okullar tatil? sorusu merak ediliyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuklar, yurt genelinde ciddi bir şekilde hissediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Peki Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi Trabzon ve Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi. Öte yandan Van, Bitlis, Ordu, Giresun, Zonguldak, Karabük, Artvin, Şırnak, Kastamonu, Düzce ve ilçelerinde de yarın okullarda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi.
9.02.2020 Gündem
Doğu Anadolu'da hava buz gibi! Araçlar battaniye ve naylonla sarıldı
Doğu Anadolu'da hava buz gibi! Araçlar battaniye ve naylonla sarıldı Doğu Anadolu Bölgesi, soğuk havaya teslim oldu. Türkiye'nin en soğuk yerleşim birimi sıfırın altında 27.4 derece ile Ardahan Göle oldu. En düşük hava sıcaklığının 24,3 olarak ölçüldüğü Ağrı'da vatandaşlar araçlarını battaniye ve naylon brandalarla korumaya aldı.
17.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.