Tekfen

Tekfen

Son dakika tekfen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekfen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekfen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekfen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekfen gelişmeleri de dahil olmak üzere 421 tekfen haberi bulunmuştur. Tüm tekfen haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda
“Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü”, 100. yıla özel baskısıyla kitapçılarda Yazar Mehmet Altun’un yaptığı araştırmalar sonucu ilk kez 2008 yılında basılan “Özgürlük Notaları - Milli Marşın Öyküsü” adlı kitap, cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak yeniden basıldı. Sadece bin adet basılan bu özel baskı, ulaşılan yeni arşiv belgelerle daha da zenginleşen içeriğiyle milli marş bestesi olmaya aday eserlerin, bestecilerinin ve seçim sürecinin hikâyesine ışık tutuyor.
12.03.2024 Gündem
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’in inovasyon şirketi Northstar’da CEO görevine Cengiz Altop atandı.
20.02.2024 Çalışma Hayatı
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor
Festival gibi konser! Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i anıyor Tekfen Filarmoni, kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’i iki özel konserle anıyor. Daimî Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, Bulgar Liya Petrova ile seslendireceği Erich Korngold’un Keman Konçertosunu’nun ardından kemança, kanun, ud ve ney ustaları Mehri Arifqızı, Göksel Baktagir, Yurdal Tokcan ve Ercan Irmak ile Gökyiğit’in en sevdiği eserlerin icra edileceği konserde İstanbul ve İzmir’deki klasik müzik severler, unutulmaz bir geceye şahit olacak.
24.11.2023 Kültür Sanat
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak
Borsa İstanbul'da hisse değişiği! 1 Nisan'dan itibaren uygulanacak Borsa İstanbul'un 3 ana endeksinde yer alan hisse senetlerinde 1 Nisan'dan itibaren yapılacak değişiklikler belirlendi.
17.03.2023 Ekonomi
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti.
25.01.2023 Ekonomi
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek
Dünyanın yaşayan en usta keman sanatçısı Türkiye'de konser verecek 5 Ekim’de İstanbul, 6 Ekim’de ise Ankara’da sahne almaya hazırlanan Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki orkestra, dünyanın en sevilen keman sanatçılarından Roby Lakatos ve günümüzün önde gelen kanun virtüözlerinden Göksel Baktagir’i ağırlayacak.
16.09.2022 Kültür Sanat
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı Küresel piyasalarda pandemi kaynaklı sorunların devam ettiği, savaş halinin sürdüğü ortamda Türk inşaatçılar, dünyanın en büyük müteahhitleri sıralamasında global çaptaki işleriyle yükselmeye devam etti.
26.08.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti...
Doğal gaz ve petrol kararı! Türkiye harekete geçti... Türkiye harekete geçti. Doğal gaz ve petrol hamlesi. TPAO Yönetim Kurulu Başkanı Melih Han Bilgin, "'Azerbaycan'da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz. Enerji güvenliğinin tesisi için iki ülkenin yapabileceği bir çok çalışma var. Bu çalışmalar planlı olarak devam ediyor" dedi.Bilgin, "Azerbaycan’da daha fazla var olacağız, var olmak istiyoruz, daha çok projelerde müştereken çalışmak, faaliyet göstermek istiyoruz ve karşılıklı menfaatler ortaya çıkarmak istiyoruz. Hazar havzası yeni yatırımlarla büyüyecek ve bu yeni yatırımlar gerek Türkiye için, gerek dünya enerji sektörü için faydalar üretmeye devam edecek" diye konuştu.
1.06.2022 Ekonomi
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021!
İstanbul Tiyatro Festivali ne zaman? İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve İKSV tiyatro festivali 2021! İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenecek 25. İstanbul Tiyatro Festivali, 25. İstanbul Tiyatro Festivali 22 Ekim bugün perdelerini açıyor. İKSB İstanbul Tiyatro Festivali kasım ayına kadar devam edecek. İşte İstanbul Tiyatro Festivali programı ve festivali…
22.10.2021 Gündem
İşte A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın kadrosu belli oldu
İşte A Milli Erkek Basketbol Takımımız'ın kadrosu belli oldu FIBA Erkekler Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek A Erkek Milli Takımımızın 29 kişilik aday kadrosu belli oldu.
18.05.2021 TBL
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
Dolar için flaş tahmin! Dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi?
Dolar için flaş tahmin! Dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi? Yatırımcı hafta sonu da piyasaları takip ediyor. Dolar/TL hafta başından itibaren dalgalı seyrine devam ediyor. Doların hafta boyunca zayıf bir görünüm sergilemesine karşın gelişen piyasa ülke para birimlerinde değer kaybı sürüyor. Piyasalar koronavirüs vaka artışları ile ilgili gelişmeleri takip ederken, yeni haftada Merkez Bankası faiz toplantısını takip edecek. TCMB tarafından açıklanan verilere göre, bir önceki hafta 223 milyar 669 milyon dolar olan yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 2 Nisan ile sona eren haftada 221 milyar 201 milyon dolara geldi. Peki, Dolar kaç TL? Dolar kaç lira? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi? Canlı dolar kuru, Dolar TL yorumları ve 11 Nisan dolar fiyatı!
11.04.2021 Ekonomi
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu nereli, ne iş yapıyor?
Eşref Hamamcıoğlu kimdir? Galatasaray Kulübü başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu nereli, ne iş yapıyor? Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Kulübü başkanlığına resmen aday olduğunu sosyal medyadan yayınladığı video ile açıkladı. Hamamcıoğlu videoda, "Kim olduğumun cevabı Galatasaray'da gizli. Camiamızın iradeye ihtiyacı var o nedenle adaylığımı koyuyorum" ifadelerinde bulundu. Peki Eşref Hamamcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.04.2021 Gündem
Fenerbahçe Beko Darüşşafaka'yı yıktı
Fenerbahçe Beko Darüşşafaka'yı yıktı ING Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka Tekfen'i 66-64 mağlup etti.
28.02.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko - TOFAŞ: 81-84
Fenerbahçe Beko - TOFAŞ: 81-84 ING Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında TOFAŞ, deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 84-81 yendi.
10.02.2021 Basketbol
Anadolu Efes 85-72 Fenerbahçe Beko
Anadolu Efes 85-72 Fenerbahçe Beko ING Basketbol Süper Ligi’nin 14. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 85-72 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü ve maç eksiğine karşın liderlik koltuğuna oturdu.
26.12.2020 Fenerbahçe
A Erkek Milli Takımımızın kadrosu belli oldu! Larkin...
A Erkek Milli Takımımızın kadrosu belli oldu! Larkin... A Erkek Milli Takımımızın Hırvatistan ve Hollanda kadrosu belli oldu.
22.11.2020 TBL
Fenerbahçe Beko durdurulamıyor
Fenerbahçe Beko durdurulamıyor ING Basketbol Süper Ligi'nde 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka Tekfen'i 90-79 mağlup etti.
8.11.2020 Fenerbahçe
Yalçın Granit'e son veda!
Yalçın Granit'e son veda! Türk basketbolunun efsane ismi için Darüşşafaka ve Galatasaray kulüplerinde tören düzenlendi.
3.11.2020 Galatasaray
Kanal D ekranında TV'de ilk kez çok özel bir belgesel!
Kanal D ekranında TV'de ilk kez çok özel bir belgesel! Kıvanç Tatlıtuğ’un seslendirip sunduğu “Tarım Bizim Geleceğimiz” belgeseli 30 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D'de!
29.09.2020 Televizyon
Türkiye'den milli helikopter hamlesi! İmzalar atıldı
Türkiye'den milli helikopter hamlesi! İmzalar atıldı Türkiye'nin ilk yerli ve milli helikopteri olan Gökbey'in motor ihtiyacını yerli ve milli imkanlarla karşılamak üzere yürütülen Turboşaft Motor Geliştirme Projesi kapsamında kurulacak test altyapıları için TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI) ile TEKFEN Mühendislik AŞ arasında sözleşme imzalandı.
24.06.2020 Gündem
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak!
Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? 23 Nisan'da bir ilk yaşanacak! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez evlerde ve online olarak kutlanacak. Bayram coşkusunu hep birlikte kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da evde yapılacak etkinlikler için başta Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT çocukların 23 Nisan coşkusunu eve taşımak için çalışıyor. Bazı özel okullar, müzeler, kurum ve kuruluşlar da 23 Nisan kutlamalarını dijital ortama taşımak için çalışmalar yapıyor. Peki, 23 Nisan nasıl kutlanacak? Evde 23 Nisan nasıl kutlanacak? 23 Nisan etkinliklerinde neler var? Çocuklarınızın coşkuyla kutlamasını sağlayacak online 23 Nisan etkinlikleri ve kutlamaları...
22.04.2020 Gündem
TBF'den Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko maçı için kural hatası açıklaması!
TBF'den Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko maçı için kural hatası açıklaması! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Solgar Vitamin Erkekler Türkiye Kupası finalinde Darüşşafaka Tekfen ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan müsabakada yaşanan bir pozisyon ile ilgili bir açıklama yayımladı.
17.02.2020 TBL

Benzer Haber Etiketleri

Tekfen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekfen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.