Tedes

Tedes

Son dakika tedes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tedes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tedes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tedes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tedes gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 tedes haberi bulunmuştur. Tüm tedes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi Cumartesi günü meydana gelen korkunç kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza yerinde yapılan incelemede, 89 metre fren izine rastlandı. 82 kilometre hız limitinin olduğu yolda aracın süratinin 117 kilometre olduğu değerlendirilirken, tutuklanan sürücü Sefa Selvi'nin (19) ifadesinde, ''Seyir halinde iken bir anda karşıma kalabalık grup çıktı. Direksiyonu refüje doğru kırdım, frene bastım ancak duramadım" dediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
2 saniye arayla ceza yedi
2 saniye arayla ceza yedi Edirne'de yaşayan emekli polis Yusuf Uzuner'e otomobiliyle gittiği Çorum'un Osmancık ilçesinde TEDES kameralarınca iki saniye arayla 412 ve 199 liralık kesilen hız cezası, mahkemeden döndü. Uzuner'in itirazı üzerine Osmancık Sulh Ceza Hakimliği, 'kesintisiz olarak devam eden tek eylem' olarak değerlendirdiği cezalardan 199 liralık trafik cezasını iptal etti.
8.01.2019 Yaşam
Araç sahipleri dikkat! Trafikte yeni dönem sinyali
Araç sahipleri dikkat! Trafikte yeni dönem sinyali TBMM trafik kazalarının önlenmesine yönelik yaptığı çalışmayı raporlaştırdı. Raporda sokaklara hız sınırı getirilmesi, araçlara alkolmetre kiti takılması ve bisikletin yaygınlaştırılması gibi önerilere yer verildi.
8.05.2018 Gündem
EDS yeniden devreye girdi! Ceza yağdı...
EDS yeniden devreye girdi! Ceza yağdı... EDS sisteminin ilk 15 gününde, yol kenarındaki 40 metrede bir uyarılara rağmen ihlal yapan sürücülere ceza yağdı. Sistem, yakında 81 il genelinde uygulanacak.
26.02.2018 Ekonomi
Son dakika: Toplu taşımada yeni dönem! Türkiye genelinde geçecek...
Son dakika: Toplu taşımada yeni dönem! Türkiye genelinde geçecek... Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı “Ulusal Akıllı Ulaşım Sistemi”yle toplu taşımada tek kart sistemine geçilecek. Vatandaşlar üzerinde isimleri bulunan kart ile Türkiye genelinde metro, otobüse, vapur ve metrobüse binebilecek.
27.11.2017 Ekonomi
Bakan'dan uyarı: 1 yılı geçtiyse ödemeyin
Bakan'dan uyarı: 1 yılı geçtiyse ödemeyin Gazetecilerle bir araya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, trafik cezaları ve TEDES ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Bakan uyardı! 1 yılı geçtiyse ödemeyin
Bakan uyardı! 1 yılı geçtiyse ödemeyin Gazetecilerle bir araya gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, trafik cezaları ve TEDES ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.07.2017 Ekonomi
Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan iki müjde, bir uyarı
Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan iki müjde, bir uyarı Yüzde 20 seviyesindeki kurumlar vergisinin düşürülmesinin tartışılabileceğini belirten Ağbal, işletme sahibinin tüm giderlerini kazancından düşebileceği bir çalışma yapacaklarını açıkladı. Ağbal “Vergisini ödemeyenin üzerine gideceğiz” dedi
24.07.2017 Ekonomi
Ev masrafları gider yazılacak
Ev masrafları gider yazılacak Maliye Bakanı Naci Ağbal, işletme sahibinin ailevi harcamaları dahil bütün giderlerini kazancından düşebilmesine yönelik çalıştıklarını açıkladı. Ağbal, kurumlar vergisinin de diğer ülkelerle rekabet için önemli olduğu ve oranların düşürülebileceğinin sinyalini verdi
23.07.2017 Ekonomi
TEDES’te ‘zincirleme  cezaya’ son veriliyor
TEDES’te ‘zincirleme cezaya’ son veriliyor Yeni düzenlemeyle arka arkaya kural ihlali yapan ve radara yakalanan sürücülere yazılan cezalar artık “tek bir ceza” olarak gönderilecek.
29.09.2021 Gündem
Otoyollara 'Tek Ceza' uygulaması geliyor
Otoyollara 'Tek Ceza' uygulaması geliyor Vatandaşların trafikte sıklıkla yaşadığı sorunlardan birisi haline gelen, ve sürücülerin neredeyse bir dakika içinde üç ceza birden almasına neden olan sıkıntı sona eriyor. Yapılan yeni düzenlemeyle arka arkaya kural ihlali yapan ve radara yakalanan sürücülere yazılan cezalar artık "tek bir ceza" olarak gönderilecek.
29.09.2021 Gündem
Eyvah! Dönüyor
Eyvah! Dönüyor TBMM Ulaştırma Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Ilıcalı, “TEDES’i suistimal edenler oldu. Bazı belediyeler ve sistemi kuran şirketler bunu bir gelir kapısına dönüştürdü. Kesilen anormal cezalar nedeniyle TEDES kaldırıldı. Yeni mevzuat oluşturuldu” dedi. İstanbul ve Konya’da haftaya başlıyor
29.09.2021 Gündem
Geçen yıl kaldırılmıştı! TEDES geri dönüyor
Geçen yıl kaldırılmıştı! TEDES geri dönüyor TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, suistimal edildiği ve amacından saptırıldığı gerekçesiyle geçen yıl kaldırılan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi'nin (TEDES) tekrar geri döndüğünü, uygulamanın, sistemini yeni usul ve esaslara göre yenileyen İstanbul ve Konya'da gelecek hafta faaliyete geçeceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Plakadan trafik cezası nasıl sorgulanır?
Plakadan trafik cezası nasıl sorgulanır? İnternet üzerinden kolaylıkla, hızlıca ve güvenilir biçimde alınan tüm özel ya da devlet kurumları hizmetlerinin içine trafik cezası sorgulama hizmeti de dahildir. Trafik cezası sorgulama işleminizi online olarak hem hızlı hem de güvenli bir şekilde sorgulayabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Fındık fiyatına mezarlı tepki
Fındık fiyatına mezarlı tepki ORDU'da sezon başında serbest piyasada 14 TL'ye yakın olan fındık fiyatının 11 TL'nin altına düşmesiyle, bazı üreticiler tepkilerine dikkat çekebilmek için farklı bir yöntemle fındık protestosu düzenledi.
24.11.2016 Ekonomi
Son dakika: Kara kuleler hız limitini aşanları tespit edecek!
Son dakika: Kara kuleler hız limitini aşanları tespit edecek! Alınan son dakika haberine göre; Türkiye geneline yayılması planlanan TEDES'in İstanbul'da kurulması için çalışma başlatıldı. Buna göre, E-5 karayolu ve bir çok noktada 'kara kule' olarak bilinen sabit kuleler hız limitlerini aşan sürücüleri hata payı en az şekilde tespit edilecek
11.11.2016 Ekonomi
O sistem İstanbul’a kuruluyor
O sistem İstanbul’a kuruluyor Kural tanımaz sürücülerin korkulu rüyası TEDES İstanbul’a geliyor. Hız limitleri ve kırmızı ışık ihlallerini denetleyecek sistem kentin 130 ayrı noktasına kurulacak
29.09.2021 Gündem
TEDES tuzağının altından FETÖ çıktı
TEDES tuzağının altından FETÖ çıktı Yollara kurulan hız tuzaklarıyla vatandaşa fahiş cezalar kesen, TEDES sisteminden FETÖ vurgunu çıktı. Pilot olarak 7 ilde kurulan TEDES’in ihalelerinin yarısı FETÖ’cü şirketlere verilmiş.
29.09.2021 Gündem
Bakan Ağbal’dan kredi kartı taksitleri ve TEDES açıklaması
Bakan Ağbal’dan kredi kartı taksitleri ve TEDES açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, kredi kart taksitlerinin yükseltilmesi ve Elektronik Denetleme Sistemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu...
20.09.2016 Ekonomi
TEDES'teki "tuzak" uygulaması kalkıyor
TEDES'teki "tuzak" uygulaması kalkıyor - İçişleri Bakanlığı, "sabit radar" olarak bilinen Trafik Elektronik Denetleme Sistemi'ndeki "tuzak" uygulamasını kaldırarak yeni düzenlemeler yaptı
29.09.2021 Gündem
Ak Partili Ahmet Budak'ın öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme!
Ak Partili Ahmet Budak'ın öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Hakkari adayı olan Ahmet Budak'ın PKK tarafından vurulduğunu açıkladı. Soylu, "Bugün PKK terörü kıymetli bir arkadaşımızı içimizden aldı. Bilmelisin ki bunun karşılığını ve bedelini ödeyeceksin" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Devlet vatandaşa tuzak kurmaz, radarlar kalkacak’
‘Devlet vatandaşa tuzak kurmaz, radarlar kalkacak’ İçişleri Bakanı Soylu radarları kaldırmakta kararlı. Soylu dün radarların kesinlikle kaldırılacağını tekrarladı. Soylu, “Devlet tuzak kurmaz” dedi.
14.09.2016 Yaşam
Süleyman Soylu: EDS konusunda hazırlıkları tamamladık
Süleyman Soylu: EDS konusunda hazırlıkları tamamladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir süredir tartışılan Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) ile ilgili sürücülere müjdeyi verdi. Soylu, "Devlet vatandaşa tuzak kurmaz. Bu konudaki hazırlıkları tamamladık" dedi
29.09.2021 Gündem
‘EDS devam etmeli, yaygınlaştıracağız’
‘EDS devam etmeli, yaygınlaştıracağız’ Maliye Bakanı Naci Ağbal, “EDS üzerinden kesilen cezaların yüzde 30’unu belediyelere veriyoruz. Bu doğru bir proje ve bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Belediyelerin EDS’yi daha da yaygınlaştırmasına destek olacağız” dedi.
11.09.2016 Yaşam
Emniyetin 'Bayram boyunca trafik cezası yok' yazısı 'sehven' yazılmış
Emniyetin 'Bayram boyunca trafik cezası yok' yazısı 'sehven' yazılmış Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, trafik ekiplerine Kurban Bayramı tatili boyunca sürücülere ceza yazılmamasını kural ihlali yapanların sözlü olarak uyarılmasını ve "Siz bu cezayı 15 Temmuz gecesi ödediniz. Hayırlı yolculuklar" denilmesi isteyen bir yazı gönderdi. Emniyet bu yazıyla ilgili açıklama yaptı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bu yazının 'sehven' yazıldığını kural ihlali yapanlara ceza yazılacağını bildirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tedes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tedes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.