Tavas

Tavas

Son dakika tavas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tavas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tavas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tavas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tavas gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 tavas haberi bulunmuştur. Tüm tavas haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü: 1'i ağır, 4 yaralı
CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü: 1'i ağır, 4 yaralı Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü Denizli’nin Tavas ilçesinde kesin olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe binasındaki balkonun çökmesi sonucu çok sayıda partili yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Denizli CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü; 1'i ağır, 4 yaralı
Denizli CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü; 1'i ağır, 4 yaralı Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza
Motosiklet ile çarpışan otomobil mezarlığa uçtu! Kan donduran feci kaza Denizli'nin Tavas ilçesinde, karşısına çıkan motosiklet ile çarpışan otomobilin mezarlığa uçması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu katletmişti! Cinayet sebebi ortaya çıktı
Eşi ve 4 yaşındaki üvey oğlunu katletmişti! Cinayet sebebi ortaya çıktı Deprem sonrası Kahramanmaraş'tan gelip yerleştiği Denizli'de, eşi Büşra Akpınar (26) ile üvey oğlu Macit Gül'ü (4) bıçaklayıp öldüren Ümit Mutlu Akpınar (24) tutuklandı. Akpınar'ın, eşiyle, üvey oğlunun velayetini istemediği için çıkan tartışma sonrası olayın yaşandığı belirlendi.
7.08.2023 Yaşam
Otelde sivrisineğin ısırması sonrası hayatı kabusa dönmüştü! Kahreden haber geldi
Otelde sivrisineğin ısırması sonrası hayatı kabusa dönmüştü! Kahreden haber geldi Denizli'den Antalya'ya çalışmak için gittiği otelde sivrisineğin ısırması sonucu fil ayağı hastalığına yakalanan ve 9 yıldır insan içine çıkacağı günün hayaliyle yaşayan güvenlik görevlisinden acı haber geldi. İyileşebilmek için sağlık camiasına yaptığı çağrıyla gündeme gelen güvenlik görevlisi, fenalaşması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
18.04.2023 Yaşam
Hastaneden kaçırılan çocuğu gözyaşları kurtardı!
Hastaneden kaçırılan çocuğu gözyaşları kurtardı! Denizli’de 3 gün önce kontrol için gittiği hastaneden kaybolan 4 yaşındaki Emirhan, Uşak karayolunda bulundu. Kaçırıldığı ortaya çıkan çocuğu, çok ağlaması nedeniyle trafik kontrol noktasına yakın bir yerde araçtan indiren şüpheliler, kayıplara karıştı.
12.04.2023 Yaşam
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
Askerden yeni dönen öğretmen adayı hayatını kaybetti
Askerden yeni dönen öğretmen adayı hayatını kaybetti Denizli’nin Tavas ilçesinde askerden yeni dönen beden eğitim öğretmeni adayı, yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.
29.12.2022 Yaşam
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli oldu
38 haftalık hamile Kübra'nın ölüm sebebi belli oldu Muğla'nın Yatağan ilçesinde, eşi tarafından evde hareketsiz halde bulunan 38 haftalık hamile Kübra Tavas'ın (25), ön otopsi raporu çıktı. Raporda, Kübra Tavas'ın aort (ana atardamar) yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.
27.12.2022 Yaşam
Eşi salonda hareketsiz halde buldu! 38 haftalık hamile Kübra, karnındaki bebeğiyle öldü
Eşi salonda hareketsiz halde buldu! 38 haftalık hamile Kübra, karnındaki bebeğiyle öldü Muğla'nın Yatağan ilçesinde, 38 haftalık hamile Kübra Tavas (25), eşi tarafından evde hareketsiz halde bulundu. Tavas'ın öldüğü belirlenirken, karnındaki bebeği de kurtarılamadı. Tavas'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıpa gönderildi.
26.12.2022 Yaşam
Kazada ailesinden 3 kişiyi kaybeden sürücünün feryadı yürek burktu
Kazada ailesinden 3 kişiyi kaybeden sürücünün feryadı yürek burktu Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla attığı kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Kazada anne, baba ve eşini kaybeden sürücü, "Karım öldü" feryatlarıyla tedavi olmayı kabul etmedi.
22.11.2022 Gündem
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor
Zirve 23, Türkiye’nin dört bir yanından gençlerle buluşuyor 23 Yetenek Derneği tarafından bu sene ikincisi organize edilecek Zirve 23, 15 Ekim Cumartesi günü 2 bini aşkın üniversite öğrencisi gencin katılımıyla gerçekleşecek. Türkiye’nin dört tarafından Zirve 23 için gelecek olan gençler, Volkswagen Arena’da buluşacak.
14.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
'Eşek gibi çalışıyorum' paylaşımı yaptı, hırsızlıktan tutuklandı
'Eşek gibi çalışıyorum' paylaşımı yaptı, hırsızlıktan tutuklandı Denizli’de, hırsızlık için girdiği evden 240 bin liralık altın çalan Abdulbaki Kurt (24), kuyumcuda bozdurarak aldığı paraları gösterip, İbrahim Tatlıses'in 'Eşek gibi çalışıyorum, gecem gündüzüm belli değil' sözleriyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. JASAT'ın eğlence mekanında yakaladığı Kurt tutuklanırken, harcanan paranın kalan kısmı ise sahibine teslim edildi.
8.09.2022 Yaşam
Ayçiçekler hasat için gün sayıyor
Ayçiçekler hasat için gün sayıyor    Denizli’de yağlık ayçiçeği tohumu ekilen tarlalar hasat için gün saymaya başladı. Muhteşem manzarasıyla adeta doğal fotoğraf stüdyosuna dönüşen ayçiçeği tarlasında incelemede bulunan Başkan Zolan, üreticinin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Denizli’de ilklere imza attık” dedi.
2.08.2022 Ekonomi
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı
Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 7 yaralı Denizli’nin Tavas ilçesinde aynı yöne seyir halinde olan iki aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.
9.07.2022 Yaşam
Denizli'de tek tek tespit edildi! 8 milyon yıllık...
Denizli'de tek tek tespit edildi! 8 milyon yıllık... Denizli'nin Tavas ilçesinde, 8 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen fil, gergedan, zürafa ve karıncayiyen gibi hayvanlara ait 15 farklı fosil bulundu.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş...
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş... Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Konut kredisi kullanacaklar için sıfır konut alımında 2 milyon liraya kadar kredide yüzde 0,99, altın ya da dövizini bozdurarak peşinat yapanlara yüzde 0,89 faiz uygulayıp, TOKİ'ye 30 milyar lira kaynak ayıran karar, sektörü heyecanlandırdı. Konut satışlarında hareketin başlayacak olması sektörü heyecanlandırırken, ayda 10-14 bin lira kredi taksiti ödemeyi hayal bile edemeyenler, TOKİ'nin yeniden uzun vade ve düşük taksitli konut yaparak satışa çıkarmasını bekliyor. TOKİ'nin hamlesi sonucu ev fiyatlarında yüzde 30 düşüş yaşanması bekleniyor.
13.05.2022 Ekonomi
Baklava fiyatları ile ilgili flaş açıklama! ‘Bu tatlılara dikkat’ deyip uyardı: Yüzde 40...
Baklava fiyatları ile ilgili flaş açıklama! ‘Bu tatlılara dikkat’ deyip uyardı: Yüzde 40... Ramazan ayı içerisinde yoğun bir mesai harcayan tatlıcılarda bayrama günler kala tatlı bir telaş başladı. Siparişlere yetişmeye çalışan tatlıcılarda baklavanın kilogram fiyatı en düşük 50 TL’den başlıyor. Ramazan bayramında en çok tercih edilen ev baklavası ve Tavas baklavası olmaya devam ediyor. İş insanı Bülent Mercan, “Tatlı talebimiz geçen yıla göre yüzde 30 ile 40 arasında arttığını görüyorum” dedi.
28.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tavas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tavas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.