15 bin TL taşınma yardımı başvurusu nasıl yapılır? Afetzedelere taşınma yardımı nasıl alınır, kimlere verilir, barınma desteği ne zaman ve ne kadar verilecek?
15 bin TL taşınma yardımı başvurusu nasıl yapılır? Afetzedelere taşınma yardımı nasıl alınır, kimlere verilir, barınma desteği ne zaman ve ne kadar verilecek?  Afetzedelere 15 bin TL taşınma yardımı hakkındaki aramalar devam ediyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında 10 ilde enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Depremzedeler yeni bir hayat kurmaya çalışırken 15 bin TL taşınma yardımı verilme kararı alındı. Kira yardımı kapsamında 12 ay boyunca; ev sahibi olanlara aylık 5.000-TL olmak üzere toplam 60.000-TL, kiracı olanlara ise aylık 2.000-TL olmak üzere toplam 24.000-TL kira yardımı yapılacak. Peki, 15 bin TL taşınma yardımı başvurusu nasıl yapılır, depremzedelere taşına yardımı ne zaman verilecek? Taşınma yardımı nasıl alınır, kimlere verilir? 
25.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! 15 bin lira taşınma yardımı ödenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! 15 bin lira taşınma yardımı ödenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremzedelere yapılacak olan yardımlarla ilgili konuştu. Erdoğan konuyla ilgili "Hane başına taşınma yardımıyla birlikte 15'er bin lira vermenin hazırlığını yapıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.02.2023 Ekonomi
Paralar yarın hesaplara yatırılacak! Kira yardımı ve...
Paralar yarın hesaplara yatırılacak! Kira yardımı ve... Destek ödemelerinin yapılacağı tarih belli oldu. Bakan Kurum paraların yarın hesaplara yatırılacağını duyurdu. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, Kasaplar Çarşısı'ndaki dükkanda çıkan yangın, çevre iş yerlerine sıçramış 20 işyeri kullanılamaz hale gelmişti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bakan Kurum, yeni projenin yıl sonuna kadar biteceğini belirtirken, destek ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağını ifade etti.
8.04.2021 Ekonomi