Fiyatlar belli oldu! Zeytinyağının kilosu...
Fiyatlar belli oldu! Zeytinyağının kilosu... Merakla beklenen zeytinyağı alım fiyatları açıklandı. TARİŞ tarafından yapılan açıklamada kilogram başına 26 lira ödeneceği duyuruldu.
28.10.2020 Ekonomi
Yanlışlıkla hesabına geçen 29 bin TL’yi iade etti
Yanlışlıkla hesabına geçen 29 bin TL’yi iade etti Aydın’ın Söke ilçesinde, TARİŞ’te işçi olarak çalışan Serkan Yirmibeş (44), yanlışlıkla hesabına yatırılan 29 bin TL’yi, sahibine geri gönderdi.
23.07.2020 Gündem
Asırlık kooperatif o ürünü toplattı, açıklama yaptı
Asırlık kooperatif o ürünü toplattı, açıklama yaptı Asırlık kooperatif tağşiş listesinde... Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Birliği Başkanı Faruk Yaman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının taklit ve tağşiş yapılan ürünleri açıkladığı listede Tariş markalı ayçiçek yağının da yer almasıyla ilgili, "Fason olarak ürettirdiğimiz ürünle (ayçiçek yağı) ilgili sorun yaşadık, ürünü piyasadan toplattık. Konunun diğer birliklerle ilgisi yok." dedi.
7.09.2016 Ekonomi
TARİŞ Başkanı: Devlet piyasaya müdahale etmeli
TARİŞ Başkanı: Devlet piyasaya müdahale etmeli Tariş Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, arzın fazla olması nedeniyle üzümde fiyatların düştüğünü belirterek, hükümetin bir an önce üzüm piyasasına müdahale etmesi gerektiğini savundu.
26.08.2016 Ekonomi