Tarafsız Bölge

Tarafsız Bölge

Son dakika Tarafsız Bölge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarafsız Bölge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarafsız Bölge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarafsız Bölge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarafsız bölge gelişmeleri de dahil olmak üzere 550 tarafsız bölge haberi bulunmuştur. Tüm tarafsız bölge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de
Buğra Kavuncu'dan İmamoğlu'na sert tepki: CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de Yİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı... Kavuncu, İBB Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Esenyurt'ta yaptığı bir konuşmada 'Particilik yapmayın' sözlerine tepki göstererek, "Biz ayrı bir partiyiz, tüzüğümüz ayrı. Biz partimizin geleceğine herhangi bir siyasi figürün vereceği kararlara göre şekillendiremeyiz. "Efendim partizanlık yapmayın, sandıkta partinizi bir tarafa bırakın" çağrısı yapılıyor. Ya bu çağrıyı yapan kişi aynı zamanda kendisi bir partinin mensubu. O zaman logonu çıkar, bağımsız aday olarak çık milletin karşısına; yani CHP rozetiyle değil ben bağımsız adayım de o zaman bunu söylemeye hakkın var" ifadelerini kullandı.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Polislere yaka kamerası mı takılacak? Polislere kamera takılacak mı?
Polislere yaka kamerası mı takılacak? Polislere kamera takılacak mı? Tüm polislere 2025 yılı itibarıyla yaka kamerası takılacağı açıklaması sonrası Polislere yaka kamerası mı takılacak? Polislere kamera takılacak mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.02.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş
Hakan Bayrakçı son İstanbul anketini CNN Türk'te açıkladı: Seçim başa baş SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Bayrakçı, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünü yaptığı Tarafsız Bölge programında önemli değerlendirmelerde bulundu. Bayrakçı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un seçimde baş baş gittiğine vurgu yaparak "Yüzde 41 yüzde 41" dedi.
13.02.2024 Gündem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Boobek Acikeev, Kırgızistan’da meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadığını açıkladı.
22.01.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
Belgrad Antlaşması Özeti Ve Önemi... Belgrad Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Belgrad Antlaşması Özeti Ve Önemi... Belgrad Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Belgrad Antlaşması, Osmanlı Devleti döneminde imzalanan önemli antlaşmalardan biridir. Bu tarihi antlaşmanın önemi içermiş olduğu maddelerden kaynaklanır. Neden ve sonuçları, bugünkü Türkiye'nin oluşmasında önemli role sahiptir.
4.09.2023 Eğitim
Bahçesaray Antlaşması Özeti Ve Önemi... Bahçesaray Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Bahçesaray Antlaşması Özeti Ve Önemi... Bahçesaray Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Bahçesaray Antlaşması aynı zamanda Çehrin Antlaşması olarak ifade edilmektedir. 1676 ve 1681 yılları arasında devam eden Osmanlı Rusya Savaşını sona erdiren bir antlaşmadır. Antlaşmanın tarafları arasında ise Osmanlı İmparatorluğu, Moskova Merkezi Rus çarlığı ve Kırım Hanlığı yer alır.
3.09.2023 Eğitim
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı...
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı... Partilerin yerel seçimler öncesi nasıl bir strateji geliştireceği merak konusu olmaya devam ediyor. 'İYİ Parti ve HDP yerel seçimlerde yeniden CHP'yi destekler mi?' sorusuna ilişkin Gazeteci Abdulkadir Selvi'den flaş bir iddia geldi.
16.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te açıkladı: İstanbul deprem 5 yılda hazır olur
Bakan Özhaseki'den CNN Türk'te açıkladı: İstanbul deprem 5 yılda hazır olur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin merak edilenleri yanıtladı. "İstanbul'da kentsel dönüşümün önünde çok engel var" diyen Bakan Özhaseki, "3'te 2 yerine yüzde 50 hususunda ısrar edeceğim. Bir binanın kentsel dönüşüme tabii olması için hak sahiplerinin yarısı evet derse, işe başlayalım diyorum. 5 senede İstanbul depreme hazır hale getirilir" şeklinde konuştu.
9.08.2023 Gündem
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü
Yavuz Ağıralioğlu: 6'lı masa yanlıştı ve çöktü 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Ağıralioğlu, "Benim öngörebildiğim bir sonuçtu. Seçmenin beklentileri ve hassasiyetleri kırmızı çizgilerle ilgili hatırlatıcı olduğum bir dünya şey söyledim ama muvaffak olamadım." ifadelerini kullandı. "6'lı masa yanlıştı" diyen Ağıralioğlu, "Masa genel olarak hayata değmez, entelektüel tartışmalara sıkıştı. Millet böyle gördü. Masa ilk defa gerçek gündemle toplandı. Aday kim olsun diye ve çöktü." şeklinde konuştu.
7.06.2023 Gündem
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumartesi günü açıklanacak yeni kabineye dair son kulis bilgilerini paylaştı. Ahmet Hakan da yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Bakan Varank'tan seçim mesajı: İkinci turda bu işi bitireceğiz
Bakan Varank'tan seçim mesajı: İkinci turda bu işi bitireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, merak edilen soruları CNN TÜRK Tarafsız Bölge'de yanıtladı. 28 Mayıs'ta düzenlenecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin beklentilerini aktaran Varank, "Oran vermek bir seçim yarışında doğru olmayabilir. Sürekli tutturamayan anketçilerle aynı pozisyona düşebiliriz. Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferiyle 28 Mayıs'ı tamamlayacağız. Meclisteki çoğunluğu aldık. 49,5'la ilk turda tamamlayamadık ama ikinci turda Cumhurbaşkanımız bu işi bitirecek. 0.5'lik bir farkla ilk turda bitiremedik ama ikinci turda tamamlayacağız bu işi." ifadelerini kullandı. "Sinan Oğan ile görüşülecek mi?" sorusuna ise Bakan Varank, "Biz hiçbir zaman pazarlık siyaseti içerisine giremeyiz. Siyasette konuşulur görüşülür bunlar ayrı hususlar. Pazarlık olmaz." yanıtını verdi.
18.05.2023 Gündem
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı Asgari ücret, emeklilik, maaş zamları ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili CNN Türk canlı yayında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Dolar bazında baktığımızda ilk defa AK Parti döneminde en üst düzeye çıktı. Ben görevim gereği bunları sayın cumhurbaşkanımıza götürdüğümde anlattığımda kabul etti. Asgari ücret 500 doların altında olmamalı." dedi
10.05.2023 Çalışan Hakları
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. Erzurum olayları ile ilgili konuşan Kurtulmuş, "O taş İmamoğlu'na değil AK Parti'ye de atılmış bir taştır. Bize en aykırı sözleri söyleyenlere bile biz de sözümüzü söyleriz. Sözü bastırmanın yolu ne taştır, ne küfürdür. Bunları tamamen reddediyoruz. Birilerinin buradan algı oluşturması bu durumu AK Parti çıkarmış gibi bir algı oluşturması kabul edilemez. Siyasette her türlü mücadeleye eyvallah ama bu bir söz yarışıdır. Burada sopanın ne işi var?" dedi.
8.05.2023 Gündem
AK Partili Hamza Dağ açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket
AK Partili Hamza Dağ açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN Türk'te yayınlanan moderatörlüğünü Ahmet Hakan'ın yaptığı Tarafsız Bölge programına konuk oldu. 14 Mayıs seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Dağ, "Şu an, AK Parti açık ara birinci ve biz inşallah birinci turda ipi göğüsleyeceğiz." ifadelerini kullandı.
1.05.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'tan Kılıçdaroğlu'nun vaadine tepki: Mandacı anlayışa karşıyız
Selçuk Bayraktar'tan Kılıçdaroğlu'nun vaadine tepki: Mandacı anlayışa karşıyız Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında açıklama yaptı. CHP lideri ve Millet İttfakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Bayraktar, "Mandacı anlayışa karşıyız. Kendi insanımıza güvenelim o nedenle TEKNONEST'i yapıyoruz. Biz tam bağımsız Türkiye diyoruz. Dışarıya bel bağlamak bize milli teknoloji seferberliği anlayışımıza ters geliyor." dedi.
1.05.2023 Ekonomi
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi
AK Partili Şen CNN Türk'te açıkladı! İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Şen yapılan son anketlerde Erdoğan'ın oy oranının yüzde 53, AK Parti'nin yüzde 41, Cumhur İttifakı'nın ise yüzde 51 civarında olduğunu ifade etti.
15.03.2023 Gündem
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı
Bakan Kurum CNN Türk'te açıkladı: Kentsel dönüşümde kira yardımları artırıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin son durumu CNN Türk'te değerlendirdi. Bakan Kurum, "11 ilimizde 143 bin TOKİ konutumuz vardı. 1 tane vatandaşımızın burnu kanamadı. Hasar alan binalar elbette oldu ancak yıkılan binamız yok." dedi. Bakan Kurum ayrıca, "Kira yardımlarını artıracağız. İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinde kira desteğini 3 bin 500 liraya çıkarıyoruz. Ankara'da Bursa'da Antalya'da İzmir'de 3 bin liraya çıkarıyoruz. Diğer büyükşehirlerde 2 bin 500 liraya, diğer illerde 2 bin liraya çıkarıyoruz. Nisan ayından itibaren yardımları hesaplara yatıracağız." ifadelerini kullandı.
8.03.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına HDP'den ilk tepki: Ziyarete bekliyoruz Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olarak açıklanmasının ardından HDP'den ilk tepki geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, kendisiyle genel merkezimizde konuşmak için ziyaretini bekliyoruz" dedi.
6.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarafsız Bölge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarafsız bölge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.