Tanja Dukiç

Tanja Dukiç

Son dakika Tanja Dukiç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tanja Dukiç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tanja Dukiç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanja Dukiç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanja dukiç gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 tanja dukiç haberi bulunmuştur. Tüm tanja dukiç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sırp mankeni darp ettiği iddia edilen yönetmenin davasında flaş karar!
Sırp mankeni darp ettiği iddia edilen yönetmenin davasında flaş karar! Ortaköy'de birlikte yaşadıkları evde Sırp model Tanja Dukiç'i darp ettiği iddia edilen yönetmen Çağrı Reşat Mehmet Tortop’un yargılandığı davada mahkeme, sanık Tortop’a 9 ay hapis cezası vererek cezasını erteledi.
23.03.2022 Yaşam
Sırp model Tanja Dukiç'e şiddet davasında flaş gelişme
Sırp model Tanja Dukiç'e şiddet davasında flaş gelişme Ortaköy'de Sırp model Tanja Dukiç'i kıskançlık nedeniyle darbedip saatlerce odaya kilitlediği iddiasıyla ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 7 yıla kadar hapsi istenen Çağrı Reşat Mehmet Tortop'un dava dosyası, Uzlaştırma Bürosu'na gönderildi.
26.10.2021 Gündem
Model sevgilisini dövüp saatlerce odaya kilitlemişti! Flaş gelişme
Model sevgilisini dövüp saatlerce odaya kilitlemişti! Flaş gelişme Ortaköy'de beraber yaşadıkları evde, kıskançlık nedeniyle yaşanan tartışmada Sırp model Tanja Dukiç'i darp edip saatlerce odaya kilitlediği iddiasıyla "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 7 yıla kadar hapsi istenen organizatör ve yönetmen Çağrı Reşat Mehmet Tortop'un yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçunun sanığın cezalandırılması için yeterli delil olmadığını, sabit olan "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
9.09.2021 Gündem
Sırp model Tanja Dukiç: Çığlık attım her şeyi denedim
Sırp model Tanja Dukiç: Çığlık attım her şeyi denedim Ortaköy'de beraber yaşadıkları evde, 2 Haziran 2019 tarihinde Sırp model Tanja Dukiç'i (25) darp edip odaya kilitlediği iddiasıyla hakkında dava açılan organizatör ve yönetmen Çağrı T.'nin (44) yargılandığı davaya devam edildi. Duruşmaya katılan müşteki Tanja Dukiç, Çağrı T. tarafından birlikte yaşadıkları evlerinde darp edildiğini belirterek '' Çağrı boğazımı sıkıyor, tokat atıyordu. Karın bölgeme sürekli vurduğu için altıma idrarımı kaçırdım. Çığlık attım, her şeyi denedim'' dedi.
3.03.2020 Yaşam
Sevgilisini dövdüğü iddia edilen yönetmen hakim karşısında!
Sevgilisini dövdüğü iddia edilen yönetmen hakim karşısında! İstanbul Ortaköy'de beraber yaşadıkları evde 7 ay önce Sırp model Tanja Dukiç'i (25) darp edip odaya kilitlediği iddiasıyla hakkında dava açılan organizatör ve yönetmen Çağrı T. (44) hakim karşısına çıktı. Sanık Çağrı T. eski sevgilisinin bipolar rahatsızlığı olduğunu ve ilaçlarını düzenli kullanmazsa saldırganlaşabildiğini öne sürdü. Çağrı T. "22 yıldır güzellik yarışmaları organize ediyorum. Yönetmenim bir kadına bu şekilde davranmam söz konusu değildir" diyerek suçlamayı reddetti.
21.12.2019 Gündem
Sevgilisi Sırp modele Ortaköy'de dehşeti yaşattı! 'Boğazıma bıçak dayadı...'
Sevgilisi Sırp modele Ortaköy'de dehşeti yaşattı! 'Boğazıma bıçak dayadı...' Ortaköy'de iki yıldır birlikte yaşadığı organizatör sevgilisi Çağrı T.'nin kendisini darp ettiğini iddia eden Sırp model Tanja Dukiç, polise başvurarak sevgilisinden şikayetçi oldu.
6.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tanja Dukiç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanja dukiç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.