Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak?
Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? Yeni hafta ile birlikte Kabine toplantısı milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. Koronavirüs salgınında son durumun ele alınacağı Kabine toplantısında aşı çalışmaları ve yeni tedbirlerin getirilmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'den kritik kararların çıkması, yeni tedbirlerin alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? İşte Kabine toplantısının gündemi,,,
8.08.2021 Gündem
Kapanma olacak mı? Kabine Toplantısında 3 haftalık tam kapanma kararı alınır mı?
Kapanma olacak mı? Kabine Toplantısında 3 haftalık tam kapanma kararı alınır mı? Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle tam kapanma iddiaları yeniden gündeme geldi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin bugün toplanılması kapanma iddialarını kuvvetlendirdi. En son gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası Ramazan boyunca kısmi kapanma kararı alınmıştı. Bugün yapılacak kabine toplantısında kısmı kapanmanın devam mı edeceği, yoksa Ramazan Bayramı’nı da içine alarak tam kapanmanın mı geleceği konuşuluyor. Peki, tam kapanma olacak mı?
26.04.2021 Gündem
Kabine ne zaman toplanacak? Tam kapanma olacak mı? Bayramda tam kapanma seçeneği masada!
Kabine ne zaman toplanacak? Tam kapanma olacak mı? Bayramda tam kapanma seçeneği masada! Kısmi kapanmada 2 haftalık süre geride kalırken gözler yeni haftada kabine toplantısına çevrildi. Tam kapanmanın olup olmayacağı soruları araştırılırken son günlerde yaşanan vaka artışları ve mutasyon haberleri ile birlikte bayramda nasıl bir yol izleneceği de merak konusu oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, twitter hesabından yaptığı açıklamada yoğun bakım yükünün devam ettiğini, vaka artış hızının azaldığını belirterek, koronavirüste son durumu 'Kısıtlamalara uyum hissedilmeye başlandı' notuyla paylaştı. 14 Nisan’da başlayan kısmi kapanma uygulamasının süresi bu hafta sona eriyor. Milyonlar pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısında alınacak kararları bekliyor. Peki, Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Tam kapanma olacak mı? Bayramda tam kapanma olur mu? İşte kabine toplantısı ile ilgili merak edilenler...
25.04.2021 Gündem
Tam kapanma olacak mı? Vaka sayısı 40 bini geçen Türkiye’de 15 gün tam kapanma olur mu, tam kapanma kararı ne zaman alınır?
Tam kapanma olacak mı? Vaka sayısı 40 bini geçen Türkiye’de 15 gün tam kapanma olur mu, tam kapanma kararı ne zaman alınır? Tam kapanma olacak mı? Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan son verilere göre Türkiye'de vaka sayısı 40 bini geçti, yoğun bakımlar da yoğunluk oluşmaya başladı. Salgında üçüncü pikin yaşandığını söylenirken, artan vaka sayılarında büyük bir pik yaşanmaması için uzmanlar 15-20 günlük süreçte herkesin çok daha dikkatli olmasını isteyerek, yoğun bakımların hastalara cevap veremez hale gelmesi durumunda tam kapanmaya gidilebileceği uyarısında bulunuyor. Peki, Türkiye’de tam kapanma olur mu?
2.04.2021 Gündem