Karne hediyesi Cumhurbaşkanı açıklaması var mı? Devletten karne hediyesi başvurusu nedir, karne hediyesi 5000 TL mi verilecek?
Karne hediyesi Cumhurbaşkanı açıklaması var mı? Devletten karne hediyesi başvurusu nedir, karne hediyesi 5000 TL mi verilecek? Devletten karne hediyesi başvurusu sürecine dair merak edilenler arttı. Takdir teşekkür alanlara devlet desteği verileceği iddiaları sosyal medyada gündem olunca öğrenciler ve veliler arama söz konusu iddiaların doğruluğunu araştırmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Devlet okullarında okuyan ve dereceye giren ilk ve orta öğretim öğrencilerine asgari ücretin %60 orana varan tutarda destek vereceğiz" açıklaması takdir teşekkür alan öğrencilerin Devletten karne hediyesi başvurusu nedir, karne hediyesi 5000 TL mi verilecek? Sorularına yanıt aramasına neden oldu.
30.01.2023 Eğitim
Takdir teşekkür hesaplama: Belge kaç puanla alınır, e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden karne notları nasıl görüntülenir?
Takdir teşekkür hesaplama: Belge kaç puanla alınır, e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden karne notları nasıl görüntülenir? 2020-2021 eğitim öğretim dönemi 25 Ocak’ta sona eriyor. İlk dönemin sona ermesine sayılı günler kala takdir teşekkür belgeleri ile ilgili yapılan aramalar da arttı. Öğrencilerin karne heyecanı yaşamasına az bir süre kala karne notları hesaplamaları da başladı. Öğrenciler takdir teşekkür verilecek mi 2021 sorusuna yanıt ararken takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır? sorularının da yanıtını araştırıyor. İşte takdir teşekkür hakkında merak edilenler ile Takdir teşekkür belgesi hesaplama detayları...
15.01.2021 Eğitim
Karneler ne zaman, neye göre verilecek 2021? Takdir teşekkür hesaplama ve e-karne alma…
Karneler ne zaman, neye göre verilecek 2021? Takdir teşekkür hesaplama ve e-karne alma… 1. dönem karneler ne zaman verilecek? Takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır? 2020-2021 eğitim öğretim döneminin sona ermesine az bir süre kala aranan soruların başını çekiyor. Öğrenciler karne heyecanı yaşamaya başladı. Birinci dönemde notların nasıl ve neye göre verileceği, takdir teşekkür için kaç puana gerek var, gibi soruların yanıtı merak ediliyor. Peki, karneler ne zaman verilecek? Karneler yüz yüze mi verilecek? İşte karneler ve takdir teşekkür hesaplama ile ilgili detaylar…
12.01.2021 Eğitim