Sur

Sur

Son dakika SUR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SUR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SUR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sur gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.191 sur haberi bulunmuştur. Tüm sur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı
Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden şüphelinin tutuklandığını duyurdu.
21.04.2024 Gündem
Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kişi gözaltına alındı
Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sur Belediyesi mazbata töreni sonrası Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden U.G.'nin gözaltına alındığını duyurdu.
20.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Çelik; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bağımsızlığımızın sembolü şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez" dedi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki mazbata töreni sonrası DEM Parti yöneticilerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içerikli sözlerine ilişkin Mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da oy verme işlemi sırasında silahlı, taşlı, sopalı kavga! Çok sayıda yaralı var
Diyarbakır'da oy verme işlemi sırasında silahlı, taşlı, sopalı kavga! Çok sayıda yaralı var Diyarbakır’ın Sur ilçesi kırsal Ağaçlıdere Mahallesi’nde oy verme işlemleri arasında taraflar arasında çıkan silahlı, taşlı, sopalı kavgada çok sayıda kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Devam eden kavgaya güvenlik güçlerinin müdahalesi sürerken, bölgeye otobüslerle takviye jandarma ekipleri sevk edildi.
31.03.2024 Gündem
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi Diyarbakır'da, sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran öğrencilerden 16'sı çıkan gazdan etkilenince hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Sel meydana geldi! Yollar çöktü
Sel meydana geldi! Yollar çöktü Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Gündem
Tarihi Kozan Kalesi restorasyon ile eski ihtişamına yeniden kavuşacak
Tarihi Kozan Kalesi restorasyon ile eski ihtişamına yeniden kavuşacak Tarihi Kozan Kalesi, Kozan Belediyesi ve Adana Kültür Hakları Koruma Bölge Kurulu tarafından restore edilecek.
21.03.2024 Adana
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza!
Bebek arabalı aileyi otobüse almayan sürücüye ceza! Diyarbakır'da bir ailenin engelli çocuğunun bebek arabasıyla halk otobüsüne alınmadığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Belediye ekiplerinin tespit ettiği sürücüye 2 bin 52 TL ceza kesildi.
17.02.2024 Gündem
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı Diyarbakır’da husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kadın yaralandı. Bu sırada caddede bulunan polislerin kavgaya müdahalesi güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.
15.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
SURGYO neden tavan bozdu? Surgyo hisse neden düşüyor? Halka arzlar neden düşüyor?
SURGYO neden tavan bozdu? Surgyo hisse neden düşüyor? Halka arzlar neden düşüyor? Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, geçtiğimiz hafta talep toplamıştı. Ardından 14 Aralık 2023 tarihinden itibaren Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Ancak 18 Aralık Borsa'nın açılışıyla birlikte tavan bozan SURGYO hisse neden düştü? Katılımcılarına azami 10 lot hisse veren ve sürpriz bir açılışla yatırımcısına kazandıran SURGYO neden tavan bozdu? İşte SURGYO hisse yorumları...
18.12.2023 Ekonomi
SURGYO ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, Surgery borsada ne zaman işlem görecek?
SURGYO ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları: Kaç lot verdi, Surgery borsada ne zaman işlem görecek? Sur Yapı kaç lot verdi, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu. 7-8 Aralık tarihindeki talep toplama sürecinde yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO'ya 49,18 TL hisse başı fiyatla satışa çıkan 45 milyon adet hisse için 2,88 kat talep geldi. Sur Tatil evleri halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler Sur Yapı’nın gong çalacağı tarihe çevrildi. Peki, Surgery borsada ne zaman işlem görecek, Sur Yapı halka arz borsa işlem tarihi ne zaman? İşte Sur Tatil Evlerinin Yıldız Pazarda “SURGY” koduyla işlem göreceği tarih…
14.12.2023 Ekonomi
Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları! Surgery halka arz ne zaman işlem görecek, Sur Tatil Evleri halka arz kaç lot verdi? Sur Tatil Evleri borsada ne zaman işlem görecek?
Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları! Surgery halka arz ne zaman işlem görecek, Sur Tatil Evleri halka arz kaç lot verdi? Sur Tatil Evleri borsada ne zaman işlem görecek? Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SURGY) halka arzı için 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde 2 iş günü süreyle talep toplandı. 2.213.1000.000 TL halka arz büyüklüğü ile bu hafta talep toplayan şirketler içindeki en büyük halka arz olan şirket paylarının %80’lik kısmı bireysel yatırımcılara tahsis edildi. Halka arzın sonuçlanmasının ardından gözler Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları ile Surgery halka arz borsa işlem tarihine çevrildi. Peki, Sur Tatil Evleri halka arz ne zaman işlem görecek? Sur Tatil evleri halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, Surgery halka arz kaç lot verdi?
9.12.2023 Ekonomi
Surgery halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur tatil evleri halka arz helal mi, hangi bankalarda var?
Surgery halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, Surgery hisse ne zaman işlem görecek? Sur tatil evleri halka arz helal mi, hangi bankalarda var? Sur Yapı iştiraki Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arz başvurusu SPK tarafından onayladı. Sur GYO halka arzı için talep toplama tarihi belli olunca, Su Tatil Evleri halka arzın kaç lot verdiği hangi bankalarda olduğu sorularına yanıt aranmaya başlandı. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Peki, Surgery halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Su Tatil Evleri katılım endeksine uygun mu (helal mi)? Sur Tatil Evleri (Surgery) halka arz ne zaman?
8.12.2023 Ekonomi
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde daha önce depremlerde ağır hasar aldığı için boşaltılan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine sevk edilen ekipler, enkaz altında canlı olması ihtimaline karşı çalışma başlattı.
7.12.2023 Gündem
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten Irak'ta nokta operasyonu! Sözde Kerkük sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın sözde Kerkük eyalet sorumlusu 'Çiya Amed' kod adlı Remzi Avcı'yı, Irak/Süleymaniye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
14.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı Diyarbakır'da Aydoğan Eğin (48), Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı. 30 yıldır kan bağışı yapan Eğin, “Bu memleket kolay kurulmadı, kanlarımızla kuruldu. O yüzden de kanın bir önemi var hepimiz için. Kanımızla işlenmiş bir bayrağımız var. O yüzden bunu da 100’üncü yıla dokunduralım dedik” dedi.
28.10.2023 Gündem
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
Tarihi surlarda tüyler ürperten cinayet! Cinayet aleti şok etti
Tarihi surlarda tüyler ürperten cinayet! Cinayet aleti şok etti Fatih'te tarihi surlarının üzerinde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerde cinayet aleti olmasından şüphelenilen bir bıçak bulundu.
16.10.2023 Yaşam
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.