Sudenaz

Sudenaz

Son dakika Sudenaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sudenaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sudenaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sudenaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sudenaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 sudenaz haberi bulunmuştur. Tüm sudenaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefon tartışması sonucu 2 çocuğunu alıp evden gitti! 'Hiçbir eşyasını almamış'
Telefon tartışması sonucu 2 çocuğunu alıp evden gitti! 'Hiçbir eşyasını almamış' Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 3 çocuk annesi kadın, 2 çocuğunu alarak evden ayrıldıktan sonra, bir daha dönmedi. Bir çocuğuyla ortada kalan eşi, haber alamadığı eşinin eve dönmesini istedi.
8.11.2022 Yaşam
İstanbul'un Kurtuluşu mesajları ve 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu sözleri! Kısa, uzun, anlamlı, duygulu İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşuyla ilgili sözler!
İstanbul'un Kurtuluşu mesajları ve 6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu sözleri! Kısa, uzun, anlamlı, duygulu İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşuyla ilgili sözler! İstanbul'un Kurtuluşu mesajları ve sözleri için yapılan aramalar 6 Ekim’in gelmesiyle arttı. İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99.yıl dönümünde sosyal medya platformları Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden paylaşım yapmak isteyenler İstanbul'un Kurtuluşu mesajları ve 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu sözleri için arama motorlarına yöneldi. İşte Kısa, uzun, anlamlı, duygulu İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşuyla ilgili sözler ve 6 Ekim İstanbul'un kurtuluşu mesajları…
6.10.2022 Gündem
10 yaşındaki Sudenaz, serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu
10 yaşındaki Sudenaz, serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu Niğde'de serinlemek için baraj gölüne giren 10 yaşındaki Sudenaz Buldak hayatını kaybetti.
4.08.2022 Yaşam
Polis memuru, kızına destek için YKS'ye girdi
Polis memuru, kızına destek için YKS'ye girdi Karaman'da polis memuru Nihat Ermez (47), kızı Sudenaz'a (18) destek olmak için Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girdi. Ermez, ''Amacım, kızıma rakip olmak değil destek olmak'' dedi. 
19.06.2022 Yaşam
Tekirdağ'da hafif ticari araç ile servis çarpıştı: 6 öğrenci yaralı
Tekirdağ'da hafif ticari araç ile servis çarpıştı: 6 öğrenci yaralı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, kavşakta servis minibüsünün hafif ticari araçla çarpıştığı kazada, 6 öğrenci yaralandı.
7.06.2022 Yaşam
Minibüs, kamyonete çarptı: Anne-kız öldü, 6 yaralı
Minibüs, kamyonete çarptı: Anne-kız öldü, 6 yaralı Amasya'da, park halindeki kamyonete çarpan minibüsteki Hatice Kiraz ile annesi Dürdane Argun hayatını kaybetti, sürücü dahil 6 kişi yaralandı.
8.05.2022 Yaşam
Korkunç kaza! Anne-kız öldü, 6 yaralı
Korkunç kaza! Anne-kız öldü, 6 yaralı Amasya'da, park halindeki kamyonete çarpan minibüsteki Hatice Kiraz ile annesi Dürdane Argun hayatını kaybetti, sürücü dahil 6 kişi yaralandı.
8.05.2022 Yaşam
Kastamonu'daki sel felaketinde büyük kahramanlık gösteren Ertuğrul Sevik'ten kahreden haber geldi
Kastamonu'daki sel felaketinde büyük kahramanlık gösteren Ertuğrul Sevik'ten kahreden haber geldi Son dakika haberi... Kastamonu'daki sel felaketinde Murat Özdemir (40) ile eşi Sermin (30), kızları Sudenaz (13) ve Elif Özdemir (3) Küre ilçesi yakınlarında sele yakalandı. Aynı yolda mahsur kalan bankaya ait para nakil aracında görevli Ertuğrul Sevik'in yetiştiği ve küçük Elif'i kucaklayarak ilerideki kepçe operatörüne teslim edip kurtulmasını sağladığı öğrenildi.
14.08.2021 Gündem
'Staja gidiyorum' diyerek evden çıkan Sudenaz, 23 gün sonra bulundu
'Staja gidiyorum' diyerek evden çıkan Sudenaz, 23 gün sonra bulundu İzmir'in Narlıdere ilçesindeki evlerinden 'Staja gidiyorum' diye çıktıktan sonra kaybolan Sudenaz S.(17), 23 gün sonra erkek arkadaşı Uğur Aydoğan (23) ile Afyonkarahisar'da kiraladıkları dairede bulundu. Genç kızın izini banka dekontundan bulan polis ekipleri, Sudenaz S.'yi ailesine teslim etti.
8.02.2021 Gündem
Yedikleri mantarlardan zehirlenen 1’i çocuk 3 kişi hastanelik oldu!
Yedikleri mantarlardan zehirlenen 1’i çocuk 3 kişi hastanelik oldu! Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, ormandan topladıkları mantardan yiyen 1’i çocuk 3 kişi zehirlenip, hastanelik oldu.
2.11.2020 Gündem
TEKNOFEST'ten dereceyle dönen meslek liselilerin hedefi savunma sanayisi
TEKNOFEST'ten dereceyle dönen meslek liselilerin hedefi savunma sanayisi TÜBİTAK Liselerarası İHA Yarışması'nda Türkiye üçüncüsü olan Bursa'daki Tophane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri, okuldaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
10.10.2020 Bilim ve Teknoloji
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
Doğum günü dönüşü kan aktı: 5 yaralı
Doğum günü dönüşü kan aktı: 5 yaralı Bursa'da doğum günü partisinden dönen gençlerin aracı şarampole yuvarlandı. Olayda 5 kişi yaralandı.
30.11.2019 Yaşam
Cinnet getiren baba 2 kızını av tüfeğiyle vurdu
Cinnet getiren baba 2 kızını av tüfeğiyle vurdu İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iddiaya göre cinnet getiren Mustafa Kemal S. (45) evde bulunan 2 kızını av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralanan 2 kardeş, hastaneye kaldırılarak tedaviye alınırken, baba Mustafa Kemal S. gözaltına alındı.
11.06.2019 Yaşam
Poşeti bıçakla açmak istedi, bıçak gözüne battı
Poşeti bıçakla açmak istedi, bıçak gözüne battı İzmir'in Torbalı ilçesinde, market poşetini meyve bıçağıyla açmak isterken gözüne bıçak batan 11 yaşındaki Sudenaz Aldağ, 1,5 yıl sonra kornea nakli oldu.
2.01.2019 Yaşam
Kontrolden çıkan otomobil 7 araca çarptı
Kontrolden çıkan otomobil 7 araca çarptı Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir otomobilin, 7 araca çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.
6.10.2018 Yaşam
Milliyet Sanat Kitap Günleri baharı getirdi
Milliyet Sanat Kitap Günleri baharı getirdi Milliyet Sanat Kitap Günleri Beyoğlu’ndaki Demirören İstiklal’de yer alan Social İstanbul’da dün başladı. Etkinlik 10 Aralık’a kadar sürecek. On binlerce kitap Beyoğlu’nda Demirören İstiklal’in B2 katında okurları bekliyor
3.12.2017 Yaşam
Zeynep’in ailesinin sesi devlete ulaştı
Zeynep’in ailesinin sesi devlete ulaştı VATAN’ın dün manşetinde yer alan Hakkarili terör mağduru 9 yaşındaki Zeynep Kurt ile 13 yaşındaki ablası Sudenaz Kurt’un ailesinin sesi devlete ulaştı.
18.09.2017 Yaşam
‘Devlet Zeynep’e verdiği 100 TL’ye mi muhtaç?’
‘Devlet Zeynep’e verdiği 100 TL’ye mi muhtaç?’ Hakkari Geçitli’de 7 yıl önce sivil minibüsün geçişi sırasında PKK tarafından yola döşenen mayın patlamış, 9 kişi ölmüştü. Zeynep ve ablası ise yaralı kurtulmuştu. Terör mağduru oldukları için devlet onları ve dedelerini 100’er TL maaşa bağladı. Ancak şimdi hepsini faiziyle geri istiyor
29.09.2021 Gündem
'İstanbul depreminde en düşük ihtimalle 145 bin kişi ölecek'
'İstanbul depreminde en düşük ihtimalle 145 bin kişi ölecek' Arnavutköy Belediyesi ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) işbirliği ile Arnavutköy'de kurulan deprem tırında farklı şiddetlerdeki depremler öğrencilere ve Arnavutköylülere yaşatılarak deprem eğitimi verildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Pendik, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde 29 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da bu ilçelere elektrik verilmeyecek!
İstanbul'da bu ilçelere elektrik verilmeyecek! Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde yarın elektrik kesintisi uygulanacak.
25.11.2016 Yaşam
İki kardeş yangında öldü
İki kardeş yangında öldü Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde anneleri kardeşlerini okula götürdüğü sırada, evde çıkan yangında dumandan zehirlenen 5 yaşındaki Sudenaz Saldık ile 3 yaşındaki kardeşi Şaban Can Saldık, kaldırıldıkları hastanede öldü.
3.03.2016 Yaşam
İki kardeşin feci ölümü
İki kardeşin feci ölümü Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, evde çıkan yangında dumandan etkilenen biri 3, diğeri de 6 yaşındaki iki kardeş kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.
3.03.2016 Yaşam
Yeni yılın ilk bebeği 3G ile merhaba dedi
Yeni yılın ilk bebeği 3G ile merhaba dedi Kahramanmaraş’ta 2016 yılının ilk bebeği yeni yıla halasıyla yaptığı 3G telefon bağlantısıyla konuşarak tarihe geçti
1.01.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sudenaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sudenaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.