Sözel bölümler taban puanları 2023 ve başarı sıralamaları >  2-4 yıllık sözel bölümler taban puanları ne?
Sözel bölümler taban puanları 2023 ve başarı sıralamaları > 2-4 yıllık sözel bölümler taban puanları ne? Sözel Bölümleri, Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları YKS sonuçlarının açıklanmasıyla sorgulanmaya başlandı. Üniversitelerin sözel bölümleri, tercih döneminde öğrenciler tarafından merak ediliyor. 2 yıllık sözel bölümler TYT puanı ile 4 yıllık sözel bölümler AYT puanıyla öğrenci alıyor. ÖSYM’nin YKS sonuçlarını ilan etmesiyle 4 yıllık sözel bölümler taban puanları 2023 nedir, sözelde hangi bölümler var? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Sözel bölümler taban puanları 2023…
21.07.2023 Eğitim
2 yıllık ve 4 yıllık sözel bölümler taban puanları! YKS sözel puanı ile alan bölümler hangileri, sözel bölüm meslekleri nelerdir?
2 yıllık ve 4 yıllık sözel bölümler taban puanları! YKS sözel puanı ile alan bölümler hangileri, sözel bölüm meslekleri nelerdir? Sözel bölümlerin taban puanları, YKS sonuçlarının açıklanıp üniversite tercihi için araştırma yapan adaylar tarafından sorgulanıyor. Adaylar YKS sonucuna göre aldıkları puanlara ve sıralamalara göre tercih listesini oluşturacak. Peki Hangi bölümler sözel puanıyla alıyor? 2021 sözel taban puanları kaç?
29.07.2021 Eğitim