Sosyalmedya

Sosyalmedya

Son dakika sosyalmedya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyalmedya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyalmedya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyalmedya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyalmedya gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 sosyalmedya haberi bulunmuştur. Tüm sosyalmedya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyazıt Öztürk'ten aşı çağrısı
Beyazıt Öztürk'ten aşı çağrısı Sağlık Bakanlığınca koronavirüs ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için Beyazıt Öztürk de kolları sıvadı. Öztürk, bilime ve aşıya güvenin dedi.
27.07.2021 Gündem
67 yeni emoji geliyor!
67 yeni emoji geliyor! Dünyanın daha fazla emojiye ihtiyacı var mı? Büyük ihtimalle yok. Ama dünyadaki hiç kimse yeni gelen emojilere hayır demeyecektir. Emoji severlerin çağrısı da duyulmuş olacak ki 2018 yılında gelecek emojilerin son listesi oluşturulmaya başlandı.
14.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Facebook TV uygulamasını kuruyor!
Facebook TV uygulamasını kuruyor! Facebook, Apple TV gibi set üstü kutularla çalışmak için kendi TV uygulamasını kuruyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google ve Facebook sahte hesaplara darbe vurdu!
Google ve Facebook sahte hesaplara darbe vurdu! Google ve Facebook, sahte haber sitelerini kendi reklam ağlarından çıkarmaya karar verdi!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Snapchat, Spectacles'i satışa çıkarıyor!
Snapchat, Spectacles'i satışa çıkarıyor! Snapchat, yakında kendine has kameralı gözlüğü Spectacles'in satışına yakında başlıyor.
15.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook'tan yeni uygulama!
Facebook'tan yeni uygulama! Facebook, Caffe2Go adını verdiği platformun duyurusunu gerçekleştirdi.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook Messenger'a bir yenilik daha geliyor!
Facebook Messenger'a bir yenilik daha geliyor! Facebook'un Messenger'a ekleyeceği yeni özellik, kullanıcılarına yeni olanak sunuyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitter'da deprem:o isim şirketi terk etti!
Twitter'da deprem:o isim şirketi terk etti! Twitter'ın Operasyon Müdürü Adam Bain, şirketten ayrılma kararı aldı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Benzin istasyonlarının sayısını geçti!
Benzin istasyonlarının sayısını geçti! Modern elektrikli arabaların üretiminde öncü ülkelerden olan Japonya, hızlı elektrikli araç şarjı sorununa çözüm getiren ve aslında bunun kolaylıkla yapılabileceğini gösteren örnek bir ülke olarak karşımıza çıkıyor...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook mesajınızın okunduğunu nasıl anlarsınız?
Facebook mesajınızın okunduğunu nasıl anlarsınız? Facebook Messenger’ı mobilden ve masa üstü bilgisayarlarımızdan kullanıma açıldıktan sonra daha fazla kullanılmaya başlandı...
19.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook için korkutan söylenti!
Facebook için korkutan söylenti! Facebook'ta son dönemde arkadaşların birbirleriyle olan beğeni ilişkisi azalmaya başladı.
8.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Snapchat’e 4 yeni özellik
Snapchat’e 4 yeni özellik Gençlerin en çok kullandığı sosyal ağlardan biri olan Snapchat geçtiğimiz gün bir çok yeni özellik eklediği yeni güncellemesini duyurdu...
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Instagram o güncellemeyi iptal etti!
Instagram o güncellemeyi iptal etti! Instagram son haftalarda hararetle uygulamasını ve Web versiyonunu güncelledi...
30.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Swarm’ın yeni güncellemesinde dikkat çeken özellik!
Swarm’ın yeni güncellemesinde dikkat çeken özellik! Swarm’ın yeni güncellemesi ile tüm check-in detaylarınızı artık rahatlıkla görebileceksiniz...
25.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook’un Snapchat rekabeti kızışıyor!
Facebook’un Snapchat rekabeti kızışıyor! Facebook’un Masquralde’yi satın almasının ardından gözler Snapchat’e çevrildi ve Facebook ile Snapchat rekabeti iyiden iyiye kızıştı.
15.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook’tan “bunu mu merak ettin?” tavsiyesi!
Facebook’tan “bunu mu merak ettin?” tavsiyesi! Google’un “bunu mu dedin?” özelliğine karşılık, Facebook’un “bunu mu merak ettin?” tavsiyesi sosyal medyada olay yarattı.
12.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Kaybolan Android cihazınızı bulmanın kolay yolu
Kaybolan Android cihazınızı bulmanın kolay yolu Akıllı telefonumuzu kaybetmek neredeyse tüm yaşantımızın durması anlamına geliyor...
7.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Instagram videolarınızın kaç defa izlendiğini görebileceksiniz
Instagram videolarınızın kaç defa izlendiğini görebileceksiniz Sosyal medyanın en büyük artısı her zaman “ölçülebilir” olması olmuştur...
12.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Bu linki tıklamayın!
Bu linki tıklamayın! Dün tarayıcınızda açtığınızda neredeyse her telefonu çökertebilecek bir link sosyal medyada paylaşıldı...
26.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Facebook'un yeni özelliği: Services
Facebook'un yeni özelliği: Services Rusya'nın zalımları olarak internette meşhur olan insanlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...
16.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Sorgularınızı bir insan gibi algılayabiliyor
Sorgularınızı bir insan gibi algılayabiliyor Arama konusunda Google’nin üstüne yok, bunda herkes hemfikir...
17.11.2015 Bilim ve Teknoloji
Bataryanızı sömüren uygulama bulundu!
Bataryanızı sömüren uygulama bulundu! Evet, akıllı telefonlarımızın en büyük problemlerinden biri şarj problemi. Her yeni çıkan cihazda daha fazla şarj ömrü dile getirilse de gelişen uygulamalar ve telefon özellikleri ile aynı sonuca varılıyor. Prizlere bağlı bir hayat! (Sosyalmedya.com)
16.10.2015 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullanıcılarına müjde!
iPhone kullanıcılarına müjde! Android kullanıcılarının uzun bir süredir faydalanabildiği WhatsApp Web artık iPhone kullanıcıları için de yayına girdi.
19.08.2015 Bilim ve Teknoloji
İdeal evlilik yaşına bilim cevap verdi!
İdeal evlilik yaşına bilim cevap verdi! Utah Üniversitesi'nin araştırmasına göre 'ideal evlilik yaşı' 28 ve 32 arasında olmalı...
23.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sosyalmedya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyalmedya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.