Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atamalar ne zaman?
Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Atamalar ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakatları 10 Aralık tarihinde başladı. Bugün sona erecek olan sözleşmeli öğretmenlik mülakatlarının sonuçları ne zaman açıklanacak? Peki sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman?
31.12.2018 Gündem
Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman olacak? Tarih belli oldu
Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman olacak? Tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacağını duyurdu. 20 Bin sözleşmeli öğretmen ataması sözlü sınavları 10 Aralık 2018 tarihinde başlamıştı. Peki Sözlü sınavlar ne zaman bitecek? Sözleşmeli öğretmen sınav sonuçları ve atamalar ne zaman açıklanacak? İşte MEB tarafından verilen tarihler...
26.12.2018 Gündem
YKS soruları yayınlandı mı? TYT - AYT - YDT sonuçları ne zaman açıklanır?
YKS soruları yayınlandı mı? TYT - AYT - YDT sonuçları ne zaman açıklanır? 2018 üniversite sınavı hafta sonu düzenlendi. Bu yıl ilk kez düzenlenen YKS sınavı sonrasında soru ve cevaplar merak edilmeye başlandı. ÖSYM resmi sitesinde YKS soru ve cevap anahtarı yayınlandı. Peki YKS sonuçları ne zaman belli olacak?
2.07.2018 Gündem