27 - 28 Haziran sokağa çıkma yasağı saatleri! Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar?
27 - 28 Haziran sokağa çıkma yasağı saatleri! Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? ÖSYM tarafından gerçekleştirilen üniversiteye giriş sınavı YKS bugün yapılıyor. Daha önce LGS sınavı için uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün ve yarın YKS için uygulanacak. Pek çok kişi Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Hangi saatler arasında sokağa çıkma yasağı var? Sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte 27 - 28 Haziran sokağa çıkma yasağı saatleri...
27.06.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı saat kaça kadar geçerli? Sokağa çıkma yasağı saatleri…
Sokağa çıkma yasağı saat kaça kadar geçerli? Sokağa çıkma yasağı saatleri… İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "LGS ve YKS Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, genelgede, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının görüldüğü andan itibaren Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda, salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alındığı hatırlatılarak, 20 Haziran ve 27-28 Haziran’da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Peki, Sokağa çıkma yasağı saat kaça kadar sürecek?
20.06.2020 Gündem