Perşembe yasak kaçta başlıyor? Tam kapanma ne zaman başlıyor, sokağa çıkma yasağı saat kaçta?
Perşembe yasak kaçta başlıyor? Tam kapanma ne zaman başlıyor, sokağa çıkma yasağı saat kaçta? Perşembe saat kaçta yasak başlıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısı sonrası yaptığı tam kapanma açıklamasının ardından vatandaşlar tam kapanmasının ne zaman ve saat kaçta başlayacağını araştırıyor. Peki, perşembe saat kaçta yasak başlıyor? Tam kapanma ne zaman başlıyor?
27.04.2021 Gündem
Cuma sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan yasak mı var, sokağa çıkma yasağı ne zaman saat kaçta başlıyor?
Cuma sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan yasak mı var, sokağa çıkma yasağı ne zaman saat kaçta başlıyor? Cuma günü sokağa çıkma yasağı var mı? 23 Nisan'da yasak var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi tatil olması nedeniyle hafta sonu yasağı kapsamına Cuma günün alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. İçişleri Bakanlığı 23 Nisan Genelgesi yayımladı. Cuma sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlıyor?
22.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı! Yarın başlıyor, onlara yasak yok...
Sokağa çıkma yasağı! Yarın başlıyor, onlara yasak yok... Sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Kabine toplantısının ardından bir dizi tedbir kararları alındı. Bu kararlardan biri de sokağa çıkma yasağı oldu. Valiliklere genelge gönderildi ve genelgeye göre sokağa çıkma yasağı yarın saat 20.00'den itibaren geçerli olacak. Sokağa çıkma yasağından bazı kişiler muaf tutulacak. İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili tüm detaylar...
20.11.2020 Gündem