Eşini öldüren sanık hakkında bir de 'sapıklık' iddiası
Eşini öldüren sanık hakkında bir de 'sapıklık' iddiası İzmir'in Seferihisar ilçesinde, hükümlü bulunduğu cezaevinden izinli çıkıp boşanma davası açan eşi Simge Alay'ı pompalı tüfekle öldüren, 4 ay kaçtıktan sonra tatil yaptığı Muğla'da yakalanan Kadir Alay'ın yargılanmasına devam edildi. Sanık hakkında verilen ifade ise kan dondurdu.
24.07.2017 Yaşam
Başka bir kadını da bıçaklamış
Başka bir kadını da bıçaklamış Cezaevinden kaçıp eşini öldüren Kadir Alay'ın, 2013 yılında Aydın'da da emlakçılık yapan Banu G.'yi, evlenme teklifini reddettiği için pompalı tüfekle yaraladığı ortaya çıktı.
15.02.2017 Yaşam
Cezaevinden izinli çıkıp eşini öldürdü
Cezaevinden izinli çıkıp eşini öldürdü İzmir'de cezaevinden izinli çıktıktan sonra boşanma davası açan eşini pompalı tüfekle öldüren sanığa iki kez ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.
13.02.2017 Yaşam
Cezaevinden izinli çıktı, boşanma davası açan eşini öldürdü
Cezaevinden izinli çıktı, boşanma davası açan eşini öldürdü İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, ikinci evliliğini yapan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Simge Alay, şiddet gördüğü için boşanma davası açıp suç duyurusunda bulunduğu eşi 46 yaşındaki Kadir Alay tarafından evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü...
26.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri