Siirt Valisi

Siirt Valisi

Son dakika siirt valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siirt valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siirt valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siirt Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siirt valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 siirt valisi haberi bulunmuştur. Tüm siirt valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğan Cüceloğlu’nun adı Siirt’te yaşatılıyor
Doğan Cüceloğlu’nun adı Siirt’te yaşatılıyor ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 41. anaokulunu ise Siirt’in Baykan ilçesinde açtı. Okula Doğan Cüceloğlu’nun adı verildi.
28.01.2022 Yaşam
Vali tedigin eden haberi duyurdu: Vaka sayılarında artış var
Vali tedigin eden haberi duyurdu: Vaka sayılarında artış var Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, salgına karşı aşılama oranını artırmak için sağlık ekipleriyle ikna çalışmalarına katıldı.
18.07.2021 Gündem
Son dakika... Siirt'te 5 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Siirt'te 5 büyüklüğünde deprem! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Siirt'in Kurtalan ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
3.12.2020 Gündem
Bakan Kurum duyurdu! 2022 yılına kadar teslim edilecek
Bakan Kurum duyurdu! 2022 yılına kadar teslim edilecek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ eliyle bugüne kadar Siirt'e 535 milyon liralık yatırım yaptık. 1286 sosyal konut inşa ettik ve vatandaşlarımıza teslim ettik. 147 de sosyal donatı ihtiyacını giderdik. Cumhurbaşkanı'mızın açıkladığı proje doğrultusunda Türkiye'de 100 bin sosyal konut projemiz var. Siirt'imize de 504 sosyal konut projesi gerçekleştiriyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar ihalesini gerçekleştirip, 2022 yılına kadar konutlarımızın teslimi yapacağız." dedi.
3.10.2020 Ekonomi
Valiler kararnamesi Haziran 2020 -  Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler
Valiler kararnamesi Haziran 2020 - Yeni valiler kararnamesi 2020’e göre il il yer değiştiren valiler Valiler Kararnamesi yayımladı, 41 ilin valisi değişti. VALİLER Kararnamesi 2020, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete'nün bugünkü sayısında yer alan Valiller Kararnamesi ile Muğla Valisi Esengül Civelek Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı'na atanırken toplam 41 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 23 ilin valisi yeni illere atandı. 8 ilçenin kaymakamı da çeşitli illere vali olarak atandı. Valiler Kararnamesi 2020 hakkındaki detaylar...
10.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Valisi olurken; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de İzmir Valisi oldu. Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı. Sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri gündeme gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da merkeze çekilen valiler arasında yer aldı.
10.06.2020 Gündem
Siirt'te zırhlı araç devrildi: 2 asker şehit, 7 asker yaralı
Siirt'te zırhlı araç devrildi: 2 asker şehit, 7 asker yaralı Siirt'in Pervari ilçesinde operasyona giden askerleri taşıyan zırhlı araç, yoldaki virajda kontrolden çıkıp uçurumdan yuvanlandı. Kazada 2 asker şehit olurken, biri ağır 7 asker ise yaralandı.
1.06.2020 Gündem
HDP'li 5 belediye başkanı gözaltına alındı
HDP'li 5 belediye başkanı gözaltına alındı HDP'li Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık ile aynı partili Baykan Belediye Başkanı Ramazan Sarsılmazi Kurtalan Belediye Başkanı Baran Akgül ve Muş Korkut ilçesi Altınova Belde Belediye Başkanı Casim Budak gözaltına alındı.
15.05.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem
Siirt Havalimanı'na inen THY uçağı su takıyla karşılandı
Siirt Havalimanı'na inen THY uçağı su takıyla karşılandı Altyapı çalışmalarının ardından Siirt Havalimanı'na THY'nin tarifeli seferleri başladı. İki yıl aradan sonra yeniden hizmete açılan havalimanına ilk iniş yapan THY'ye ait uçaktaki yolcular törenle karşılandı.
6.03.2019 Gündem
YÖK, ihtisaslaşacak 5 yeni üniversiteyi daha açıkladı
YÖK, ihtisaslaşacak 5 yeni üniversiteyi daha açıkladı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Aksaray Üniversitesinin "spor ve sağlık", Kastamonu Üniversitesinin "ormancılık ve tabiat turizmi", Muş Alparslan Üniversitesinin "hayvancılık", Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin "çay", Siirt Üniversitesinin "tarım ve hayvancılık" alanlarında ihtisaslaşacak üniversiteler olarak belirlendiğini bildirdi.
12.12.2018 Gündem
Batman şehitlerine veda...
Batman şehitlerine veda... Türkiye dün Batman'dan gelen haberle acıya boğuldu. Teröristlerin yola tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 8 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. Şehit askerler Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus, Uzman Çavuş Neşet Gök, Uzman Çavuş Okan Dinçer, Uzman Çavuş Özgür Can İnce, Uzman Çavuş Ali Hekim, Uzman Çavuş Süleyman Aydın, Uzman Çavuş Uğur Göksu, Uzman Çavuş Yahya Şen son yolculuklarına uğurlandı. Şehitler için Amasya, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Isparta, İzmir, Kırıkkale ve Samsun'da cenaze törenleri düzenlendi. Şehit askerlerden Amasyalı Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Aydın, PKK terör örgütünün 34 yıl önce şehit ettiği ilk asker olarak kayıtlara geçen aynı adı ve soyadı taşıdığı şehit er Süleyman Aydın ile aynı kaderi paylaştı. Samsunlu Şehit Jandarma Uzman Çavuş Uğur Göksu’nun tabutuna sarılan nişanlısı Nesrin Atağ "Sana söz vermiştim ağlamayacağım" sözleri herkesi duygulandırdı.
5.10.2018 Gündem
4 şehit Batman'dan memleketlerine uğurlandı
4 şehit Batman'dan memleketlerine uğurlandı Batman'ın Gercüş ilçesinde dün operasyona giden askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının hain teröristler tarafından infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 8 maskerimizden 4'ünün cenazesi bugün sabah saatlerinde düzenlenen uğurlama töreni ile toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi.
5.10.2018 Gündem
Vali'nin havalimanı inşaatı denetiminde gergin anlar yaşandı
Vali'nin havalimanı inşaatı denetiminde gergin anlar yaşandı Siirt Havalimanı’nda pist uzatma ve onarım çalışmalarını denetleyen Siirt Valisi Ali Fuat Atik, işçilerin çalışmadığını ve başlarında yüklenici firma yetkilisi olmadığını görünce sinirlendi.
22.09.2018 Gündem
PKK’dan temizlenen dağda petrol aranıyor
PKK’dan temizlenen dağda petrol aranıyor Bir zamanlar terör örgütünün kamplarının bulunduğu ve yoğun çatışmaların yaşandığı Siirt’teki Herekol Dağı’nda şimdi TPAO petrol arama çalışması başlattı
31.08.2018 Gündem
Terör bitti, Herekol'a ilk petrol sondajı vuruldu
Terör bitti, Herekol'a ilk petrol sondajı vuruldu Daha önce terör örgütü PKK'nın sözde mahkeme salonu kurup yargılama yaptığı 2 bin 400 rakımlı Siirt'in Pervari ilçesi ile Van arasındaki Herekol Dağı'nda petrol aranmaya başlandı.
31.08.2018 Gündem
Siirt Valisi denetime çıktı, fayansların hepsini tek tek kırdı
Siirt Valisi denetime çıktı, fayansların hepsini tek tek kırdı Siirt Valisi Ali Fuat Atik, kentteki kamu kurum ve kuruşlarında sabah saatlerinde denetlemelerde bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yeni binasında fayansların altında boşluk fark eden Vali Atik, çekiçle kırdığı fayansların düzgün döşenmesini istedi
16.08.2018 Gündem
Son dakika: Siirt'te hain saldırı! 6 şehidimiz var...
Son dakika: Siirt'te hain saldırı! 6 şehidimiz var... Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 6 güvenlik korucusu şehit oldu, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker yaralandı.
30.03.2018 Gündem
Siirt'te ahırda silah ve mühimmat ele geçirildi
Siirt'te ahırda silah ve mühimmat ele geçirildi Siirt'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda bir ahırda yapılan aramada çok sayıda mühimmat bulundu.
25.01.2018 Gündem
Kalemtıraş bombası!
Kalemtıraş bombası! Siirt’te yapılan PKK operasyonunda 18 sığınak ve barınakta çok sayıda silah ile mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında kalemtıraşlı patlayıcı düzenekleri dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
İlk kez ele geçirildi! PKK operasyonunda...
İlk kez ele geçirildi! PKK operasyonunda... Siirt' in Eruh ilçesi'ne bağlı Akmeşe köyü kırsalında terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda bölgede ilk kez iki adet Bangalore torpido adı verilen zırhlı araçların geçişi sırasında kullanılan basmalı patlayıcı düzeneği ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Siirt'te terör örgütüne büyük darbe
Siirt'te terör örgütüne büyük darbe Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Eruh ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda, terör örgütünün Akmeşe olarak bilinen grubunun tamamen etkisiz hale getirildiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Oğlunu kaçırmak isteyen PKK'lı teröristlerce öldürüldü
Oğlunu kaçırmak isteyen PKK'lı teröristlerce öldürüldü Siirt merkeze bağlı Kemerli Köyü'nü basan PKK'lı teröristler, kaçırmak istedikleri Ahmet Aslan'ı kurtarmak isteyen babası 65 yaşındaki Mehmet Salih Aslan'ı silahla vurarak öldürdü.
29.09.2021 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası maçında kavga: 7 yaralı
Ziraat Türkiye Kupası maçında kavga: 7 yaralı Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Siirt İl Özel İdaresi-Batman Petrolspor maçında iki takım taraftarı arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.
Siirt'te 6 PKK'lı terörist öldürüldü
Siirt'te 6 PKK'lı terörist öldürüldü Siirt'in Pervari ve Eruh ilçelerindeki operasyonlarda 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siirt Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siirt valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.